|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so srpen 10, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
10/8
I. faze: KARDIO
kolo : 70 minut
-v treninkove dny budu drzet kardio na 60-70 minutach, tech 100, co jsem delal dosud, bylo opravdu moc a celkem se to podepisovalo i v posilovne, tech bych opet rad hnul jak silove, tak hmotnostne aleson na tech 117-120kg
II. faze: RAMENA, TRICEPS, TRAPEZY
tlaky na MP za hlavu (plny rozsah)
60kg x 12
80kg x 9 (PR)
90kg x 4
90kg x 4
90kg x 4
80kg x 8
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
70kg x 9 + 3
-tenhle cvik cimdal dal lepsi, jak silove, tak pocitove. 9x80kg je PR pro tuhle vahu, i kdyz bylo to totalne nadoraz, 90kg opet po 4 opakovanich, ale lehci jak minule, na 5 opakovani to nebylo ani omylem. Kdybych vynechal tu serii s 80kg, tak mozna ano, ale to je mi celkem fuk :). Vse samozrejme v maximalnim rozsahu pohybu, tzn. az dolu na krk a nahoru do propnutych rukou. Nechci, aby to vypadlo jako nejake schvastani se, spise jen konstatovani, ale tohle je u nas v posilovne k videni opravdu jen velmi velmi ojedinele, vlastne si nepomatuji, kdy jsem nekoho videl cvicit tlaky v plnem rozsahu.
upazovani ve stoje
15kg x 17
15kg x 17
15kg x 15
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 10 + 12,5kg x 10 + 7,5kg x 20
tlaky na MP pred hlavu (plny rozsah)
70kg x 10
80kg x 7
85kg x 5
85kg x 5
85kg x 5
70kg x 9 + 3
predpazovani s JR
15kg x 15
15kg x 15
17,5kg x 12
17,5kg x 12
20kg x 10 + 12,5kg x 12
-dnes vsechno kladivovych uchopem, mozna je to jen z nezvyku, ale bere to lepe
upazovani v predklonu
10kg x 15
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 12
12,5kg x 15 + 7,5kg x 15
-nekolik let jsem upazovani v predklonu necvicil, protoze jsem ten cvik proste neumel, neumel jsem zapojit zadni delty a divne jsem se u toho kroutil. Dnes jsem to zkusil, stoupl jsem si bokem k zrcadlu, abych si mohl kontrolovat zada a sedlo to opravdu vyborne. Na ty zadni ramena uz to chtelo zmenu a tohle je presne ono.
tlak na uzko na MP (nadhmatem)
80kg x 10
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
90kg x 6
tlak na uzko na MP (podhmatem)
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8 + 70kg x 8 + 60kg x 9
-ve srovnani s predchozimi treninky tyhle cviky dnes sedly naprosto skvele
tricepsove stahovani kladky
55kg x 15
60kg x 15
65kg x 12
65kg x 12
65kg x 12
65kg x 12
70kg x 10
70kg x 10 + 50kg x 12 + 40kg x 12 + 30kg x 20
krceni ramen s JR
55kg + 55kg x 25
55kg + 55kg x 20
55kg + 55kg x 20
55kg + 55kg x 20
55kg + 55kg x 18
55kg + 55kg x 16
-dnesni trenink nemel jedinou chybu, opravdu asi nejlepsi trenink ramen, co jsem kdy odcvicil, ani ten za*ranej pot me neobtezoval a vse jsem to zvladl v jednom tricku, coz se mne nestava ani v zime _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
11/8
KARDIO
kolo : 92 minut
61 minut (4 minuty pauza) + 31 minut
-po prvni hodinovce, kterou jsem myslel, ze ani nedojedu, uplne dead. Po 4 minutove pauze nevim, kde se ve me vzaly sily, ale jeste jsem dalsi pulhodinu dal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 10/8
tlaky na MP za hlavu (plny rozsah)
60kg x 12
80kg x 9 (PR)
90kg x 4
90kg x 4
90kg x 4
80kg x 8
80kg x 6
80kg x 6
80kg x 6
70kg x 9 + 3
-tenhle cvik cimdal dal lepsi, jak silove, tak pocitove. 9x80kg je PR pro tuhle vahu, i kdyz bylo to totalne nadoraz, 90kg opet po 4 opakovanich, ale lehci jak minule, na 5 opakovani to nebylo ani omylem. Kdybych vynechal tu serii s 80kg, tak mozna ano, ale to je mi celkem fuk :). Vse samozrejme v maximalnim rozsahu pohybu, tzn. az dolu na krk a nahoru do propnutych rukou. Nechci, aby to vypadlo jako nejake schvastani se, spise jen konstatovani, ale tohle je u nas v posilovne k videni opravdu jen velmi velmi ojedinele, vlastne si nepomatuji, kdy jsem nekoho videl cvicit tlaky v plnem rozsahu.
|
odmítám nařkunutí s tlaků (ať už na MP (ojediněle,ale jo) nebo s jč) s polovičním či nuúplným rozsahem! požaduji omluvu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
Marťo, ty se chystáš na nějakou soutěž, že tě tady Kuba minule napadal kvůli hypoglykémce? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Marťo, ty se chystáš na nějakou soutěž, že tě tady Kuba minule napadal kvůli hypoglykémce? |
nic dohlednýho..to byla taková náhodná pidihypoglykémka a Jakub zas udělal z mušky megaslona
a co ty...manželství tě natolik zaměstnává, že už si na nás zanevřel? nedávno sem, tě viděla profičet kolem Semálu na kole a tak sem si říkala kampak to asi jedééš bylo to kolem té a já zrovna měla off....ale podezřívám tě z posilovacích úmyslů... ( Jakube sorry ze ti zasiram zed )
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
Jakub je zvyklej, tomu pár spamů nevadí.
Manželství mě nezaměstnává, všechno při starým, takže v pohodě.
Posilovací úmysly jsou stále, ale jak jsem říkal, že chci stojan, lavku a vč, tak už všechno mám v práci, takže se protahuju tam.
O kole mi ani nemluv, je to po té době celkem boj, ikdyž je to jen do práce a z ní, ale furt je to lepší, než MHD, protože si můžu v klidu sednout, nemusím na nic čekat a je to i rychlejší. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Martule napsal: | | madball napsal: | | Marťo, ty se chystáš na nějakou soutěž, že tě tady Kuba minule napadal kvůli hypoglykémce? |
nic dohlednýho..to byla taková náhodná pidihypoglykémka a Jakub zas udělal z mušky megaslona
|
Prej pidihypo :D Vzdyt to tam s tebou slahlo na zem, nastesti ale hned vedle lavicky, tak sis alespon stihla dat nohy nahoru a napul v bezvedomi delala jakesi zachvatovite pohyby,aby to vypadalo, ze cvicis bricho a ne ze ti dostly baterky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
no jo,jen si delej srandu z chudacka malyho vytrapenyho  pan buh ti oplati vsecko 100 násobně
Madball:
jooo,to zname..at zije MHD..peso to mam z prace domu 12min ale diky mojemu vecne nevyresitelnemu problemu s bércama pěší chuzi nezvladam a MHD z prace domu 35 min..vem si ten nepomer  35 vs 12min
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Já myslel, že až někam půjde, tak to bude za tebou, Pomane. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Draper dne ne srpen 11, 2013 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tvoje koleno jsem se ani nepokoušel dát do kupy jelikož jsi zodpovědnej asi jako 5 letý děcko. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Já myslel, že až někam půjde, tak to bude za tebou, Pomane. |
nefijou co se mnou...sem anatomickej zazrak... nic mi prej neni az na to ze nemuzu chodit do sebemensiho kopce (rovinku tak 300-400m zvladnu), drepy (jakykoliv) ,predkopavani, zakopavani a legpress nemuzu prakticky vubec a zbytek v omezenym rozsahu a omezeny vahy sen kazdyho zavodnika jaha a samozrejme o behu tady ani nemuze bejt rec
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 8:07 pm Předmět: |
|
|
Nevím proč, ale nějak mám větší důvěru v Pomana než Drapera, protože tak nějak vím, jakej je D. tvrdohlav. :)
Marťa: tak hrozný to ale nebylo, nebo jo? Já myslel, že třeba u dřepů ti to nevadí. To se to tak zhoršilo? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|