|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
hnusnej sypaci
mi rekni, jak je mozne udelat za 14 dni takovou zmenu???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
Já měl salát  (a grilovanej hermoš a nealko švestky  )
|
|
| nahoru |
|
 |
zvolanekjan
|
Zaslal: po srpen 05, 2013 11:24 am Předmět: Forma |
|
|
No sakra :-) ta svalová pamet :-) výborná forma, at se daří i nadále Lukáši ! ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 8:54 pm Předmět: . |
|
|
Dnešní trénink nebyl dobrý, nakonec se mi změnil prgram, tak jsem šel pozdě večer cvičit a stálo to za prd, váhy, které jsem jel minulý týden byly těžké a svaly pálily už před koncem série.
Trénink:
dřep
1x15x50 kg
1x8x80 kg
1x4x90 kg
2x3x100 kg
3x6x85 kg
přítahy v předklonu podhmatem v supersetu
1x12x50 kg
1x8x70 kg
3x8x65 kg
tlaky s jednoručkami na rovné lavici (je to v prdeli, opravdu mám něco s ramenem, incline nepřipadalo v úvahu)
1x12x22 kg
4x8x26 kg
přítahy velké činky k bradě
1x10x40 kg
2x8x45 kg
1x10x40 kg
cable kneeling crunches
1x20x45 kg
2x15x55 kg
zdvihy velké činky ve stoje (směšné)
4x8x35 kg
francouzský tlak s vč (směšné)
4x8x35 kg
Dnes to nestálo za moc. To ale nevadí, s Lubošem plánujeme opustit svaz a rozjet novou sportovní kariéru, včerejší hardcore trénink badmintonu naznačil, že před sebou máme oba slibnou budoucnost
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 05, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
Trochu OT- Luke, nedělal jsi s kluky od armády nějaký program cvičební ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 8:43 pm Předmět: . |
|
|
Už se těším, až bude to počasí trochu chladnější. Jak mi to nikdy nevadí, tak moje chuť chodit cvičit tento týden byla opravdu na nule, šíleně v kanceláři, v autě i s klimatizací a i venku. Dnes jsem šel běhat a myslel jsem, že mám infarkt, už vyhlížím ty bouřkové mraky. Chtěl jsem dát 6 hm a 90 burpees a byl jsem rád za 4 km a 60 burpees. Mimochodem, jsem ve svém rodišti, je někdo v okolí, kdo by dal dopoledne trénink ve sport centrum fila :) ?
Trénink: běh 4 km a 60 angličáků
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
Já pořád koukal koho mi tu připomínáš a až jsem šel na FB, tak tam Lazar Angelov postoval nějakou fotku  Trošku fousu a celej on... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 8:32 pm Předmět: . |
|
|
O víkendu jsem se na trénink nedostal, protože jsem se nachomýtl u přestavby zahrady u Mladé Boleslavi a bylo moc dobře, že jsem v pátek nešel cvičit, i když jsem váhal. Nedovedu si představit lepší trénink na Spartan Race než rytí, kopání, bourání, přenášení pytlů zeminy, přenášení kamenných kvádrů a dalších pytlů zeminy  a do toho jsem ještě 2x měnil rezervu (auto pro odvoz nevydrželo, mé ano :D )
Je pravda, že to vedle tréninku za ten guláš, steaky, plzně, tiramisu a doutníky Cohiba taková oběť nebyla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 4:22 pm Předmět: . |
|
|
Tak vážení, posledních 48 hodin pro mě byl masakr  . V pondělí po práci jsem chtěl jít klasicky na trénink, ale začalo mi být nějak divně, neměl jsem hlad na odpolední svačinu atd. a naštěstí plánovaný trénink zrušil. To co následovalo po tom bylo tedy něco, měl jsem k obědu asi nějaké špatné kuřecí a od pondělního večera měl strašnou noc, 12 hod jsem nemohl ani pít a horem dolem každou hodinu ztrácel hodně tekutin. Od včerejška jsem pak do sebe dostal jen pár koleček piškotů. Nicméně to, jak vypadám, je skutečně síla. Vím, jak mi v zimě říkal se smíchem Tomáš Bureš, když měl krátkou střevní chřipku, že "svaly nevysereš"...no tak vyse.eš. Mám regulérně 5 kg dole , vypadám jak na začátku a jsem rád, že dojdu do kuchyně, jak se mi třesou kolena a buší srdce
Váhám, jestli poslat fotku, ale jsem z toho opravdu smutný  Grrr :/
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 4:25 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Tak vážení, posledních 48 hodin pro mě byl masakr . V pondělí po práci jsem chtěl jít klasicky na trénink, ale začalo mi být nějak divně, neměl jsem hlad na odpolední svačinu atd. a naštěstí plánovaný trénink zrušil. To co následovalo po tom bylo tedy něco, měl jsem k obědu asi nějaké špatné kuřecí a od pondělního večera měl strašnou noc, 12 hod jsem nemohl ani pít a horem dolem každou hodinu ztrácel hodně tekutin. Od včerejška jsem pak do sebe dostal jen pár koleček piškotů. Nicméně to, jak vypadám, je skutečně síla. Vím, jak mi v zimě říkal se smíchem Tomáš Bureš, když měl krátkou střevní chřipku, že "svaly nevysereš"...no tak vyse.eš. Mám regulérně 5 kg dole , vypadám jak na začátku a jsem rád, že dojdu do kuchyně, jak se mi třesou kolena a buší srdce
Váhám, jestli poslat fotku, ale jsem z toho opravdu smutný Grrr :/ |
taky jsem si to parkrat zazil a je to hnus nejvetsiho kalibru, clovek je totalne v prdeli nejen fyzicky, brzo se uzdrav, snad to pujde co nejrychleji zpet ta vaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
beztak to mas z toho huleni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | beztak to mas z toho huleni |
šlukoval co
Chlape drž se, udělej fotku .. pak hodíš formu rychle zpět a některé to i nasere
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 7:58 pm Předmět: . |
|
|
Tak pánové to byl týden a reportérské srdce v sobě nezapřu, protože nebude normální ani dnešní zápis  Celý týden byl hrozný, první dva dny té střevní chřipy + zvracení byly hrozné, ale špatné bylo i to, že jsem ani potom nedostal chuť a hlad na nic, ani na piškoty, ani žízeň, až do pátku jsem jen ležel s bolestmi hlavy, neměl jsem na nic chuť a i po dietním jídle mě bylo blbě. Shodil jsem čistých 5 kg svalů, opravdu masakr. Nechal jsem to přes víkend, abych se neunáhlil, a šel cvičit až dnes. Síla byla sice špatná, ale aerobní kondice byla úplně pryč, vůbec jsem nemohl nic udýchat a potoky potu na mě.
No a jak v Boby není elektřina a v půlce tréninku přišla obrovská bouřka, tak jsem cvičil dobrého půl tréninku úplně po tmě, Miloš mi tam dal malou lampičku  . Největší lahůdka byla pak ta cesta domů na kole v té bouřce. Spadl jsem jen jednou. A ve výtahu potkal Michala Haška z ČSSD, my se tu u nás v domě zdravíme, odpověděl
Trénink:
mrtvý tah
1x10x50 kg
4x5x65 kg
dřep
1x12x50 kg
4x5x65 kg
benchpress
1x12x50 kg
4x5x65 kg
shyby
5x6
přítahy velké činky k bradě
3x8x40 kg
cable kneeling crunches
1x20x45 kg
3x15x55 kg
zdvihy velké činky k bradě
3x8x35 kg
francouzský tlak s velkou činkou
3x8x35 kg
Jo a dnes odpoledne jsem si koupil dospělé kolo  Specialized 29', cesta do fitka byla super, zpátky už jsem si to tak neužil jako cestu tam
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
freiman ty jsi šoumen :D. Tvoje forma je naprosto ideální, takhle bych si to jednou představoval u sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|