|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Co mi leze na nervy? Retardovaný vydřiduši z 02.
"Dobrý den, my jsme zrušili tarif co máte, ale nebojte se nic, máme pro vás nový a lepší. Dostanete sice úplně to samé, co v tom minulém tarifu, jenže odteď můžete platit každý měsíc o stovku víc!"
Kdyby se tak dalo po telefonu střílet. |
Bez tvýho souhlasu podle mě nemají právo nic měnit. Asi na tebe zkusili nějakej telemarketingovej trik s tím, že ti řeknou, že už ti to změnili a že prostě nemůžeš nic dělat, ty jim teda jakože odsouhlasíš změnu, tvůj souhlas mají a seš v prdeli Ale O2 jsou kokoti, o tom žádná...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 12:35 pm Předmět: |
|
|
Ahaha, Korny jseš bůh  Panáček z O2 volal znova a já se ho pomaličku polehoučku začal vyptávat. "Já si pamatuju, že jsem podepisoval smlouvu na ten tarif co mám.. A ono je to asi šest měsíců zpět.. Nebylo tam náhodou napsané, že je to na dva roky?.." a tak dál
tak jsem se nenechal osouložit, super pocit.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
Proto si staromodně dobijím kredit. Protože stejně nevolám a píšu minimálně.
Jediné co se mi líbí a zaujalo mě je od T-Mobile, myslim že se to jmenuje mojich 5. Dáš si tam 5 libovolných (O2, Téčko, Vodafone) čísel, víc ani nepotřebuji a píšeš kolik chceš SMS a stojí to 99,- měsíčně.
Moocha: koukám, že si poseroutka jak já, bohužel svět nás sežvějká a vyplivne, chtělo by to umět si dupnout a říct NE! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út srpen 13, 2013 12:45 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Proto si staromodně dobijím kredit. Protože stejně nevolám a píšu minimálně.
Jediné co se mi líbí a zaujalo mě je od T-Mobile, myslim že se to jmenuje mojich 5. Dáš si tam 5 libovolných (O2, Téčko, Vodafone) čísel, víc ani nepotřebuji a píšeš kolik chceš SMS a stojí to 99,- měsíčně.
Moocha: koukám, že si poseroutka jak já, bohužel svět nás sežvějká a vyplivne, chtělo by to umět si dupnout a říct NE! |
Já přešel na mobil.cz. Data zadara, volání 2,5 Kč/min, SMS 1,5 Kč. Data zadara sice jen při pravidelném dobíjení min 200 Kč, ale za zbylé peníze prostě koupím jízdenku na socku a bude klid.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ahaha, Korny jseš bůh Panáček z O2 volal znova a já se ho pomaličku polehoučku začal vyptávat. "Já si pamatuju, že jsem podepisoval smlouvu na ten tarif co mám.. A ono je to asi šest měsíců zpět.. Nebylo tam náhodou napsané, že je to na dva roky?.." a tak dál
tak jsem se nenechal osouložit, super pocit. |
No oni podle mě zrušili ten tarif co jsi měl (tzn. už ho nemají v nabídce), ale pokud máš smlouvu na 2 roky, nemůžou ti to sami změnit a pořád máš podmínky stejný. Já měl třeba ještě před pár dny od vodafonu tarif nabito 119, kterej už nenabízí pěkných pár let A taky mi to nezměnili i když už 2 roky utekly pěkně dávno, občas někdo zavolal, ale moje reakce jsou ne, díky nechci, mám všechno , až teď jsem si ho měnil sám. Ale tohle jsou prostě triky lidí z telemarketingu, jsou tlačení podat to klientům tak, aby je víceméně postavili před hotovou věc - obzvlášť ti, co pracují pro O2, protože to je známé tím, že si klienty drží "násilím"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
slusny je ted z tarifomatu 300mb, neomezene sms a 100 volnych minut za 300,- _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
Sere mě, že půlku dne prospím. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Sere mě, že půlku dne prospím. |
Mám úplně stejnej problém :-). Přestože mám prázdniny, natahuju si budík, aby ten den vůbec za něco stál a abych si zachoval aspoň nějakej elementární režim. Nebýt budíku, spávám klidně do jedné odpoledne
:-/
|
|
| nahoru |
|
 |
michal_n

|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po září 02, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Áááá nejspíš mi zůstala vata z tyčinky v uchu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po září 02, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st září 11, 2013 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|