|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
Chodrockfest dopadl dobře. Trval od pátku do neděle. V pátek celý den pršelo, takže se celý areál proměnil v bažinu. Ale ono to vlastně po chvíli nasávání ani nevadilo. Velice jsem si užil Vypsanou fixu a pogo na ni po kotníky v bahně, to byl také dobrý zážitek
Nicméně jsem za tyto tři dny snědl kebab, dva rohlíky se slaninou a česnečku. (klobásu nepočítám, stejně jsem jí dlouho neudržel a připsal tam flek půdy pod katastr Karlových Varů, mé domoviny :D). Nechal jsem tam patnáct stovek a za jídlo to, jak vidno, určitě nebylo. No kocovinu mám už druhým dnem, ale pomalu se vzpamatovávám. Piji vodu jako blázen, ale pořád ze mě vychází temně žlutá tekutina
Další takový zážitek zase až za rok. Jo na Chodsku, tam se chlastat umí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 10:50 am Předmět: |
|
|
Front squat (atg)
5x5
Deadlift
3x5
Shoulder press
5x5
Core 5s
---
Ty váhy ani nemá cenu psát. Plánuji hoodně pomalý rozjezd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
Back squat (atg)
5x5
Weighted pullups
5x5
Benchpress
5x5
--
Malý váhy a stejně jsem byl u tréninku jak mrtvola. Mám už z těch svých výkonů docela depku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Jídelák
1) 4 vejce, 80g müsli (mixit.cz), 30g arašídové máslo, omega-3, enzymy
2) 200g vepřové, 100g jasmínová rýže, 30g arašídové máslo, kus zeleniny omega-3
3) 200g vepřové, 100g jasmínová rýže, 30g olivy, kus zeleniny omega-3
4) 250g tučný tvaroh, 30g lněná semínka, 60ml lněný olej, enzymy
----
Takhle to teď vypadá pořád.
BTW: Má smysl baštit omega-3 v průběhu dne, když mám před spaním lněnou mňamku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:30 am Předmět: |
|
|
Tohle by klidně zone mohlo být, ale není  snažím se najít to pravé pro sebe.. Proč bys nedával vepřové a rýži dohromady? Vajíčka a cereálie chápu, ne každému to musí chutnat  a ty myslíš, že stačí jedna tableta omega-3 na den? Ono 1,5g omega-3 až takové zázraky neudělá.
Jo a ještě zápisek do logu, dneska jsem dal bar MU.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
tak rozlozeni omega-3 pres den je imho uplne nepodstatny.. z 60ml lnenyho oleje v budwigstylu toho dodas hromadu (je to ale jina forma, nez v kapslich a otazka je kolik telo dokaze vyuzit - to ostatne plati i pro kapsle) jo a kdyby ses nahodou porezal nebo sel na operaci, tak ber v potaz, ze budes mit pravdepodbne dost zredenou krev, tak abys nevyvkrvacel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
bez cholesterolu budes vymekla pipinka
no ja nejsem uplne fanda kombinace hodne tuku + hodne saharidu v jednom jidle, mam radsi, kdyz jasne prevlada jeden en. zdroj, takze bud T nebo S.. nerikam uplne ciste, ale aby byl patrnej rozdil _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | bez cholesterolu budes vymekla pipinka
no ja nejsem uplne fanda kombinace hodne tuku + hodne saharidu v jednom jidle, mam radsi, kdyz jasne prevlada jeden en. zdroj, takze bud T nebo S.. nerikam uplne ciste, ale aby byl patrnej rozdil |
Já bych třeba rád přibíral na zelenince a hromadě tuků v každým jídle. Zkoušel jsem to, ale hubnul jsem i při 240g tuků denně. Ty tuky u všech jídel mám proto, aby se zpomalilo trávení a aby se správně tvořily hormóny. Jak bys to upravil ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
ja taky nerikam, abys vyhodil sachry.. ja bych bez nich taky nepribral ani deka  chapu i tvoje duvody, proc to takhle resis.. ja kdyz chci pribrat, tak proste pridam cca dve jidla s prevahou sacharidu (ale k tomu i nejakej ten tuk, jenom v mensim mnozstvi)
pridavat dalsi tuk k rejzi s veprovym mi pride treba uplne zbytecny, to uz bych spis z tehle duvodu vymenil bilou za hnedou a prihodil zeleninu.. pripadne pridaval tuk k masum typu kruti, kureci apod. a to tak, aby ho tam byl treba kolem 30% z mnozstvi sacharidu..
tuk bych nahanel hlavne u kombinace jidel T+B.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|