Zaslal: ne srpen 18, 2013 1:56 pm Předmět: jednoručky
mužu si nechat podat jednu jednoručku při incline dumbble benchpress nebo si je musím vyhazovat sám, sice zvládám pak miň opakování 3-5, jaký je na to váš názor v posilovně mi radí ať jezdím 8-12 ale já si stojím za svým, jaký na to máte názor vy?
Můžeš :-), ale za sebe bych řekl, že u jednoruček je lepší naložit si tolik, abys sis to zvládl podat sám a těžší váhy si nechat pro cvičení s velkou osou a stojanem. Co se týče počtu opakování, svaly ti vyrostou i z kratších sérií, není nutné se pořád držet jen rozmezí 8-12.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
drzim se pravidla: necvicim s nicim, co si sam nepodam
na jednoruckach (aspon u cviku na prsa) bych se prece jenom drzel vyssich poctu
silove 3-5 bych nechal na bench
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Zrovna dneska mi kamoš nahazoval 45ku jednoručku..Myslím si že je to dobrý (u mě,každej to má jinak)..Rád cvičím 3-5 opakování i u jednoruček..Pomáhaj mi na dobrej bench..i když ho mám furt podle mejch představ malej ...A i u ramen mi podávalo 35ku..Jinak bych nikdy nezesilil s menšíma váhama
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru