MEČ MATÚŠA ČÁKA / POVAŽSKÁ BYSTŘICA
......................... 11. MÍSTO ......................
Na výsledku se projevila už velká únava z předchozích závodů, na závodech jsem byl bez síly a bez energie. Teď budu mít dva týdny odpočinku do závodů v Kutné Hoře, to by mohlo stačit k podání výkonu se kterým budu spokojený.
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
Naposledy upravil s.sman dne po červenec 22, 2013 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát
POHÁR SLOVANŮ / ŽILINA
............ 6. MÍSTO .............
Zatím asi jedny z nejtěžších závodů a to z důvodu kombinace sedmi disciplín, ale hlavně čtyřicetistupňového vedra. Nejtěžší okamžik byl po aerobním car deadliftu a osmnácti opakováních.
OC ZEMPLÍN WORLD STRONGMAN CUP / MICHALOVCE
................................. 5. MÍSTO ...............................
Úvod závodu sliboval dobré umístění, když na první disciplíně log liftu jsem skončil druhý s pěti zdvihy, po trojici závodníků na děleném prvním místě s šesti zdvihy. Následovalo to třetím místem v mrtvém tahu s autem. Pak bohužel přišel autotrakař, kde jsem si stejně jako několik dalších závodníků strnul mozoly na obou rukách. To mě vyřadilo hned z následující disciplíny a to nošení kufrů a ohrady a dost mě to omezilo při držení aut na nakloněných plošinách. Při tahání kamionu jsem musel spoléhat hlavně na nohy a byl jsem druhý a při posledních atlasech mi moc nechybělo abych pokořil 190kg. Nebýt těch mozolů, tak bych nejspíše skončil na bedně, ale to se stává.
M Čr / GOLČŮV JENÍKOV
............. 1. MÍSTO ...........
Před závody jsem byl nervozní, protože jsem měl poprvé obhájit loňské první místo a situaci mi neulehčovaly ani stržené mozoly na obou rukách ze závodů z minulého týdne. První tři disciplíny se mi podařilo vyhrát. Při čtvrté už mozoly nevydržely a znovu se strhly, takže ohradu jsem do cíle nedonesl a stálo mě to i pár opakování navíc u mrtvého tahu s autem. Naštěstí mi bodový náskok stačil a titul jsem těsně obhájil.
STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE / KOŠICE
........................ 10.MÍSTO ........................
Hned na úvod proběhla změna a jako první disciplína byla Farmers walk, kde jsem si v druhé půli trasy před cílem strhnul opět nedoléčené mozoly a tím byla soutěž v podstatě zpečetěná, protože udělat dobrý výsledek v takové konkurenci je velmi těžké.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru