|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Davesix

|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
Já mám IsoGrow asi pátou pixlu po sobě a nemůžu si stěžovat, absolutně mi vyhovuje po všech stránkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
Davesix: a která z těch tří příchutí je nejlepší ?
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
Tak mam za sebou 3 treninky s hydrem od SL a jsem nadseny! Prvni protein, ktery bez problemu travim a hlavne jsem si vsiml jedne velmi dulezite vyhody v podobe mnohem rychlejsi regenerace, to jsem po zadnem jinem proteinu nezaznamenal. Jestli to tak bude i nadale a opravdu za to muze hydro, tak jiny protein nez hydro nechci...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: | | Davesix: a která z těch tří příchutí je nejlepší ? |
Měl jsem pokaždé čokoládu. Vyhovuje mi a ostatních příchutí jsem se bál Ta čokoláda není přeslazená, tak akorát, chce si to pohrát s poměrem vody jak ti to bude vyhovovat. Když tam dáš víc vody, tak je to takové vodové no..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
Já měl Pro T Fusion od PHP EDGE a naprostá spokojenost,levný chuťově dobrý syrovátkový protein,ochutnal jsem banán!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
A jaký máte názor na Scitec 100% Whey Protein Professional ?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
Scitec je dle mého názoru jedna z nejlepších značek na trhu!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Scitec je výbornej,měl jsem od nich Isolate a naprosto super protein
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
 nechci vam kazit radost ale "Scitec 100% Whey Protein Professional" je hodne predrazeny protein delany na chut kvalitativne lehce nad whey core 100 a wpc80 apd. _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
necro a jaky by sis ty osobne vzal protein pomer cena/vykon ? na pouziti po treninku a rano do objemovky
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | nechci vam kazit radost ale "Scitec 100% Whey Protein Professional" je hodne predrazeny protein delany na chut kvalitativne lehce nad whey core 100 a wpc80 apd. |
když si koupím lepší protein, např. dám přednost hydrolyzátu před koncentrátem nebo izolátem nebo jak se všechny ty věci jmenují, dostaví se vyšší proteosyntéza? bude větší
svalový přírůstek?
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | nechci vam kazit radost ale "Scitec 100% Whey Protein Professional" je hodne predrazeny protein delany na chut kvalitativne lehce nad whey core 100 a wpc80 apd. |
srovnávat Scitec s Nutrendem? to snad nemůžeš myslet ani vážně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | nEcro napsal: | nechci vam kazit radost ale "Scitec 100% Whey Protein Professional" je hodne predrazeny protein delany na chut kvalitativne lehce nad whey core 100 a wpc80 apd. |
srovnávat Scitec s Nutrendem? to snad nemůžeš myslet ani vážně :D |
Staci se podivat na slozeni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | nEcro napsal: | nechci vam kazit radost ale "Scitec 100% Whey Protein Professional" je hodne predrazeny protein delany na chut kvalitativne lehce nad whey core 100 a wpc80 apd. |
srovnávat Scitec s Nutrendem? to snad nemůžeš myslet ani vážně :D |
Staci se podivat na slozeni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|