|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
Dnes ráno byla v plánu aerobka nalačno, ale šel jsem spát až ve 2 ráno, takže z toho nakonec sešlo. Nakonec jsem dal teda volno.
Zítra nejspíš do práce.
Snídaně: bílý jogurt hollandia 500 g. + jablko + hrst rozinek + hrst mandlí
Oběd: cca 250 g. kuřecího masa, zeleninový salát
Svačina: koktejl (0,5 l polotučného mléka, 2 banány, lžíce medu), lžíce arašídového másla
Večeře: omeleta (5 malých vajec, takže to byly spíš jak 3 normální + slanina + sýr), zelenina, lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
Dneska v práci. Celkem na prd, protože odpoledne začalo pršet a museli jsme to zabalit.
Snídaně: koktejl (0,5 l polotučného mléka + banán + lžíce medu), lžíce arašídového másla
Oběd: tuňák rio mare (se zeleninou) v oleji, hrst mandlí
Svačina: grilované maso se zeleninou
Večeře: zeleninový salát s kuřecím masem, banán, lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
Dnes dopoledne trénink, jinak odpočinek.
Snídaně: omeleta (4 vejce + slanina + sýr), 2 pomeranče
Oběd: cca 150 g. kuřecího masa + fazole, zelenina, lžíce arašídového másla
Svačina: bílý jogurt hollandia 500 g. + banán, 20 g. 86% čokolády
Večeře: cca 150 g. kuřecího masa, zelenina, cca 100 g. sýru krolewski, hrst ořechů (mandle, kešu) _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
Včera aerobka nalačno. K večeru jsem jel do Prahy a návrat v 1:15. Celý večer jsem byl společně s kuřákama a doteď mě bolí z toho v krku.
Dnes odpoledne trénink, jinak volno.
21.8.13
Snídaně: bílý jogurt hollandia 500 g. + banán, 20 g. 86% čokolády, omeleta (2 vejce + slanina)
Oběd: cca 200 g. kuřecího masa, zeleninový salát
Večeře: omeleta (4 vejce + slanina + sýr), zelenina, 2x kiwi
Noční svačinka: banán, hrst ořechů (mandle, kešu)
22.8.13
Snídaně: omeleta (4 vejce + sýr), banán, 20 g. 86% čokolády
Oběd: cca 150 g. vepřového masa, zeleninový salát, hermelín
Svačina: bílý jogurt hollandia 500 g. + jablko + hrst rozinek + hrst mandlí
Večeře: 4 míchaná vejce na másle + slanina, zelenina _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes aerobka nalačno. Jinak volno. Něco na mě leze  a není mi na 100% dobře, takže asi dám volno pár dní, abych se dal do kupy.
Snídaně: koktejl (0,5 l polotučného mléka + 2 banány + lžíce medu)
Oběd: cca 150 g. kuřecího masa, zelenina, hermelín
Večeře: 5 míchaných vajec na másle + ½ klobásky, lžíce arašídového másla, 20 g. 86% čokolády _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem dal po 13 dnech palea další prasečí den (sepisovat to sem nebudu). Už to nebylo v takový míře jak minule. Jinak jsem stále nachlazen, takže dávám aktuálně odpočinek a pokusím se z toho dostat. Od zítra zase paleo. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Není to zbytečně moc často? Jednou za měsíc bych pochopil, ale už po 13 dnech, asi Ti něco chybí v paleu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
Možná jo, ale na druhou stranu si nemyslím, že by to mělo nějaký negativní následky, takže ve výsledku je to celkem jedno jestli 1x za měsíc nebo 1x za 14 dní.
Dnes odpočinek a učení na opravky do školy  .
Snídaně: omeleta (3 vejce + slanina), 2x kiwi
Oběd: cca 200 g. kuřecího masa, zelenina
Večeře: 2 vejce natvrdo, hermelín, kousek klobásy, zelenina, lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Není to zbytečně moc často? Jednou za měsíc bych pochopil, ale už po 13 dnech, asi Ti něco chybí v paleu. |
S timhle prijmem energie músi jeho telo brecet o energii, takze se ani nedivim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MAST3R napsal: | | Není to zbytečně moc často? Jednou za měsíc bych pochopil, ale už po 13 dnech, asi Ti něco chybí v paleu. |
S timhle prijmem energie músi jeho telo brecet o energii, takze se ani nedivim |
Ono toho není tak málo - je tam dost tuku, tak se to nezdá. Já teď mám příjem 4000 - 5000 kJ při silových trénincích + cca 8km chůze denně a pomalu hubnu, ale zároveň sílím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Teďka přemýšlím, že bych zkusil jet následovně: 6 dní v týdnu striktní paleo (bez mléčných výrobků, luštěnin) a každou neděli prasečí den, kdy bych si dopřál co bych chtěl. Myslím, že takto by to mohlo fungovat dobře. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Teďka přemýšlím, že bych zkusil jet následovně: 6 dní v týdnu striktní paleo (bez mléčných výrobků, luštěnin) a každou neděli prasečí den, kdy bych si dopřál co bych chtěl. Myslím, že takto by to mohlo fungovat dobře. |
Hele podle mého názoru se prasečí dny a všechno tomu podobný zařazuje hlavně v období, kdy člověku něco chybí (diety).
Ty jedeš určitej styl stravování, kterej by mě být optimálně nastaven tak aby to pokrylo vše co tělo potřebuje. To že chceš dělat tuhle kravinu jasně značí že to jedeš prostě špatně. A ten tvůj příjem je prostě strašnej. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | spam: tak pokud na to máš takový názor, tak můžeš třeba společně s kritikou napsat i nějakou radu |
Snídaně: omeleta (3 vejce + slanina), 2x kiwi
Oběd: cca 200 g. kuřecího masa, zelenina
Večeře: 2 vejce natvrdo, hermelín, kousek klobásy, zelenina, lžíce arašídového másla
Se koukni na ten jídelníček a žádnou radu ode mě nepotřebuješ.
Buď přidej na jídle a když ti to stejně nebude vyhovovat a budeš mít potřeby týdeních prasečáků, tak ti to očividně nevyhovuje a změň styl stravování... třeba na klasické. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 3:44 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Něco na mě leze a není mi na 100% dobře | je potřeba se zamyslet na příčinou. Často to člověk svede na to, že někde nastydnul, ale pokud by byl člověk při síle a v pohodě, zvládnul by to. Pokud je ale tělo zatížené stresem, je to problém.
Stres není jen nějaká mimořádná psychická zátěž, ale i nedostatek spánku, nedostatek jídla, nekvalitní jídlo, přebytek alkoholu, přílišná fyzická zátěž neodpovídající kompenzaci v podobě kvalitního jídla, spánku a podobně.
Píšeš tady o svých aktivitách úplné minimum, co jsem pročítal poslední záznamy, tak nic. Jestli jsi se začal učit, máš nervy ze zkoušky a navíc se nějak hýbeš, toho jídla může být opravdu málo. Nebo spánku nebo odpočinku nebo moc alkoholu... To je těžké říct.
Není jednoznačné říct, že jíš špatně. Tvoje tělo znáš jen ty sám a i kdybys nám tady popsal každou vteřinu svého života, i tak to bude málo informací na 100% správnou radu.
Moje rada je zamyslet se nad tím, co tě právě teď obklopuje a přizpůsobit životní podmínky. Na první pohled bych do jídelníčku rozhodně přidal sacharidy, třeba ve formě ovoce, což ti dá i vlákninu, které tam taky není moc. Vzhledem k tomu, že píšeš jen stroze zelenina tak jí asi bude pomálu, protože jinak byses pochlubil. Preventivně bych zařadil do jídelníčku kysané zelí, které má vitamíny, je to samá vláknina a krásně vyčistí střeva. A spal bych víc.
P.S.: já jsem si našel způsob, jak kontrolovat kvalitu stravy (s denním až dvoudenním zpožděním) podle stolice. Musí jít ke dnu. Pokud plave na hladině a je měkká, je to špatně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|