|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Tak já bych řekl že v tomhle případě je být vysoký nevýhoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Tak já bych řekl že v tomhle případě je být vysoký nevýhoda. |
To sice jo, ale když nemáš přes lýtko při 190 ani to, co mají borci, kteří nemaj ani 170, tak je to docela blbý
|
|
| nahoru |
|
 |
stas
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
tiez som lytkar a nerozumiem tomu svalu. Ked to smrdlam, tak neraste a ked trosicka pridam tak 3 dni nevystriem nohu a tyzden mam problemy s chodenim, a zas neraste a neraste. hroza.
|
|
| nahoru |
|
 |
dv9
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
a jak cvičíte lýtka? výpony? zkoušeli jste chůzi do kopce? poskoky, viz svihadlo? ja lytka nejak extra v posilce necvicim, jednou tydne si dam delsi chuzi po horach nebo kolo a jsem spokojeny,
kdyz se nedostavuji vysledky, je treba zkusit neco jineho...
|
|
| nahoru |
|
 |
dv9
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 11:31 pm Předmět: |
|
|
a jak cvičíte lýtka? výpony? zkoušeli jste chůzi do kopce? poskoky, viz svihadlo? ja lytka nejak extra v posilce necvicim, jednou tydne si dam delsi chuzi po horach nebo kolo a jsem spokojeny,
kdyz se nedostavuji vysledky, je treba zkusit neco jineho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
já jedu 2x týdně 1-2 cviky na lýtka pocca 6-8 sérií
vysoký počet opakování (20+) a co nejvýce opakování co to půjde podržet nahoře zatnuté....
Na lýtka si stěžovat nemůžu (povolené má 44 cm)....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | já jedu 2x týdně 1-2 cviky na lýtka pocca 6-8 sérií
vysoký počet opakování (20+) a co nejvýce opakování co to půjde podržet nahoře zatnuté....
Na lýtka si stěžovat nemůžu (povolené má 44 cm).... |
U lýtek hraje absolutní roli genetika.A centimetry jsou na nic.Jde o tvar a vzhled.60 cm tlustá kůlovitá lýtka má kdejakej vepř,ale to asi není o tom.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | člověk napsal: | já jedu 2x týdně 1-2 cviky na lýtka pocca 6-8 sérií
Na lýtka si stěžovat nemůžu (povolené má 44 cm).... |
U lýtek hraje absolutní roli genetika.A centimetry jsou na nic.Jde o tvar a vzhled.60 cm tlustá kůlovitá lýtka má kdejakej vepř,ale to asi není o tom. |
Já vím že v tomhle případě hraje hlavní roli genetika....jinak za "vepře" s "tlustýma kůlovitýma lýtkama" se nepovažuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 2:58 pm Předmět: . |
|
|
2 dny stará po cvičení - 84 kg
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
Hm, sympatikuš :D Budeme sledovat kam az zajde.....myslim silovo _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Hm, sympatikuš :D Budeme sledovat kam az zajde.....myslim silovo |
Váhy půjdou nahoru a oblečení dolů
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|