magumi, však ten link to je jasný bookmark všetkých na svete v súčasnosti, hehe, ten topic má neskutočnú sledovanosť, sranda, čo hošánci do seba všetko pchajú...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Přední dřep (atg, pomalu dolů, 1-5 sekund stopka)
6x60
3x80
3x100
3x110
2x120
2x120
2x120
9x100
Přední dřep - rychlost
3x70
3x70
3x70
Vojenský tlak
5x60
3x70
2x80
2x85
2X85
9x70
Přítahy VČ v předklonu
10x100
9x110
9x110
9x110
12x100
Zakopávání
10x75
10x75
10x75
10x75
Shyby
24
Kliky na bradlech
50
Dřepy byly vcelku lehké, ale hlavě se nechtělo, nějak mě to v poslední době moc nebaví. Pomaličku přidávám na zakopávání; stroj má bohužel závaží jen do 85, ale stejně chci po prázdninách změnit program, tak to tolik neva. Chtěl jsem zvládnout 25 shybů, ale už to nešlo, vynahradil jsem si to u kliků na bradlech.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Přední dřep (atg, pomalu dolů, 1-5 sekund stopka)
6x60
3x80
3x100
3x110
2x120
2x120
2x120
2x120
2x120
8x100
Přední dřep - rychlost
3x70
3x70
3x70
3x70
3x70
3x70
Vojenský tlak
5x60
3x70
2x80
2x85
2X85
4x80
10x70
Přítahy VČ v předklonu
10x100
9x110
9x110
12x100
Zakopávání
10x75
10x75
10x75
10x75
Shyby
20
Kliky na bradlech
40
Měl jsem pocit, že bych těch dvojek se stodvaceti zvládl i deset, ale nebylo tolik času. V neděli nebo pondělí dám ještě jeden trénink, pak bude pár dní pauza a potom asi přejdu na něco jiného.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Správne, najvyšší čas na zmenu a bude lepšie, toto neviem, či niekam vedie/viedlo, držím päste.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Správne, najvyšší čas na zmenu a bude lepšie, toto neviem, či niekam vedie/viedlo, držím päste.
Shodil jsem nějaké tuky, trochu síly tam zůstalo, zlepšil si dřepací techniku, ale celkové zlepšení minimální, myslel jsem, že to bude mnohem lepší. Na druhou stranu jsem rád, že jsem tohle léto vůbec nějak přežil, vzhledem k těm problémům v osobním životě, a tak trochu doufám, že to tělu aspoň něco dalo a že na podzim konečně uvidím nějaké změny k lepšímu, až začnu jíst.
Edit: Jsem se ráno ze zvědavosti přeměřil, hrudník 128, pas 74, stehno 68.
Určitě bych chtěl zařadit mrtvé tahy, začnu zase benčovat, co se týče dřepů, zůstanu u předního, ten mě baví víc a je bezpečnější. Přidám opakování, jako základních pracovních se budu držet pětek, možná nějakou tu trojku na základní cviky.
tak jsem si chtěl přečíst, co přes prázdniny nového... poněkud monotónní trénink, ale když to měl být autopilot, tak to beru, váhovka zase spadla k osmdesáti, kolem pasu 74 cm... to není normální, to seš přírodní úkaz ;) snad už se ti začne dařit s tím něco dělat, ať to má zase šťávu :)
Progresi plánuji tak, že začinám na třech sériích a budu postupně přidávat objem při stejné hmotnosti; až se dostanu na osm sérií, přidám váhu a začnu zase od tří sérií.
Dneska byly přední dřepy tak akorát, mrtvé tahy jsem schválně cvičil zlehka, jednak jsem nevěděl, jak to půjde po těch dřepech a jednak musím pracovat na technice. Ty hranaté kotouče, co mají v posilce, mě po každém opakování nutí přeskládat se k tomu znovu, protože kotouč se vždycky při pokládání protočí. Nejspíš je to dobře.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru