Pekne si ho vycvicujes je to nadhera takove vykony
dík. Zaplat pán bůh už se mi ho povedlo trošku uklidnit a přesvědčit, že velký váhy se nezvedaj po 50 sériích pumpování bicepsu na scottovce. Poslouchá, nedělá kraviny a jde mu to.
Pořádně necelých 2,5 roku. Jako dorostenec dělal karate, tam solidně zešlachovatěl a v 16 ho to přivedlo i do fitka. V r 2011, tj v 17 letech jsem si ho všiml u nás ve fitku, kde jako 60 kilovej dřepoval 110 kg. Jeho první mrtvola absolutně bez techniky byla 140 kg. po dvou měsících už potáhl v Sedlčanech na pohárovce 175 kg a ještě ten rok na podzim šel první trojboj kde dal 142,5-85-190 vše raw při TH 70 kg.
Ještě bych zmínil jeho raw osobáček na dřepu z minulého týdne, kdy dal 185 kg i bez bandáží. Prdelí na zem. :-)
Pro mě největší talent jakýho jsem kdy viděl. Pokud vydrží, jednou z něj bude takovej českej Franco Columbu. :-)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
dneska se mi poved bench s 10cm boardem nebo jak se tomu rika se 170x2, takhle sem to zkousel poprvi tak sem zvedavej jestli to pujde nahoru, v planu mam dat na tech 10cm 190kg a na normalni bench 170, snad se mi to do konce listopadu povede, TH 76-77kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru