|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 02, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
Má ji nižší. Teď jsem to řešil pro zajímavost znova a za pár dní tady budu mít namíchaný vzorek proteinu WPC, kde bude jako sladilo buď stévie nebo sukralóza nebo různé jiné věci. Tak to bude dobré na porovnání. Uvidíme, napíšu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út září 03, 2013 2:39 am Předmět: |
|
|
obojí můžu potvrdit, i sme si to doma pěstovali na zahradě. Jak listy usušený, tak koupený sladidlo stévie prostě chutná jinak a sladí určitě míň - je potřeba použít mnohem víc tabletek na stejný efekt jako u jiných a nebo stejně tabletek, který ale mají mnohem vyšší obsah stévie. Ale zas je přírodní. Já jinak mám nejlepší zkušenost se sukralozou, taky je neškodná a chutná jako cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út září 03, 2013 2:40 am Předmět: |
|
|
obojí můžu potvrdit, i sme si to doma pěstovali na zahradě. Jak listy usušený, tak koupený sladidlo stévie prostě chutná jinak a sladí určitě míň - je potřeba použít mnohem víc tabletek na stejný efekt jako u jiných a nebo stejně tabletek, který ale mají mnohem vyšší obsah stévie. Ale zas je přírodní. Já jinak mám nejlepší zkušenost se sukralozou, taky je neškodná a chutná jako cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: st září 04, 2013 8:57 am Předmět: |
|
|
Mohli by jste mi doporučit potréninkový / svačinový protein?
Na rozpočtu nezáleží, prosil bych z těch kvalitnějších.
Zatím se mi nejvíce líbí Instat Whey Nativeo od Reflexu
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: st září 04, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
po treninku neco rychleho, coz tebou zmineny protein splnuje. Mrkni treba jeste na Optimum nutrition - OPTIMUM 100% WHEY GOLD STANDARD (ma vic izolatu nez koncentratu) nebo primo nejake hydro >>> Extrifit, SL
Jako svacinovy bude idealni nejaky viceslozkac
MP Combat (chutove vyborny)
SL Quad Core
Matrix
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: st září 04, 2013 3:55 pm Předmět: |
|
|
Poradíte mi nějaký protein na noc? Vím samozřejmě že jsou noční proteiny, ale většinou jsou bez chuti, nebo je chuť nic moc (dle recenzí). Přemýšlel jsem o Combatu či Pharma Blendu. Jaký je to nápad? Případně doporučíte mi Vy zkušenější něco jiného? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st září 04, 2013 4:25 pm Předmět: |
|
|
Já méně zkušenější doporučuji Combat,vanilka,banán
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: st září 04, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
Long 80 od Extrifitu, měl jsem čoko-kokos a borůvka a nemůžu doporučit. Proteiny beru cca 6let, měl jsem cca 20 značek určitě, takže srovnání snad trochu mám.
Chutově to dobré teda není, po otevření sáčku voní hezky, ale chuť je dost vodová a nevýrazná, tak 4/10 max. Konzistence katastrofální, moukovitá hmota.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 04, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | Long 80 od Extrifitu, měl jsem čoko-kokos a borůvka a nemůžu doporučit. Proteiny beru cca 6let, měl jsem cca 20 značek určitě, takže srovnání snad trochu mám.
Chutově to dobré teda není, po otevření sáčku voní hezky, ale chuť je dost vodová a nevýrazná, tak 4/10 max. Konzistence katastrofální, moukovitá hmota. |
boruvka mi i chutnala, ale coko spatny, nicmene neprasi a s travenim jsem problem nemel
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 04, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html
s tímto nemůžeš udělat chybu, vynikající chuť, špičková vstřebatelnost a využitelnost, není co řešit |
a tu vstrebatelnost a vyuzitelnost si vydegukoval jak:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st září 04, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | cipinek napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3478-long-80-7-hours.html
s tímto nemůžeš udělat chybu, vynikající chuť, špičková vstřebatelnost a využitelnost, není co řešit |
a tu vstrebatelnost a vyuzitelnost si vydegukoval jak:-) |
že jsem vyrostl a zesílil a neměl trávící problémy, netrpěl plynatostí jako u jiných proteinů, co se tváří, že jsou hogo fogo a jsou přitom h-v-o
|
|
| nahoru |
|
 |
ivos11111
|
Zaslal: pá září 06, 2013 1:01 pm Předmět: vhodný protein |
|
|
Ahoj.... potřebují poradit. Vím, že jsou některé proteiny zvláště po treninku... některé jsou zase spíše zvláště na noc při spánek.
Potřebuji radu ....... jaký protein byste mi doporučili, kdybych chtěl... pouze jeden... a chci, aby přinášel ovoce, když bych si ho vzal vždy po tréninku, ale zároveň bych si ho dal někdy ráno do vloček s mlékem .... nebo večer... aby působil při spánku? Poďte mi nějaké vhodné varianty na "univerzální protein". Předem vám děkuji za odpověďi. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|