|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hollow295
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
Ten spalovač byl Extrem 2, teď jsme koukal ale nikde už se snad nedá sehnat, prej je náhrada Stacker 2, ale to jsem zkoušel ale nepůsobí zdaleka tak jako Extrem 2.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dragunov82

|
Zaslal: po červenec 29, 2013 12:57 am Předmět: ... |
|
|
Před cvičením si dám kafe a vitamín C a peníze ušetřené za placebo spalovače vložím do proteinu!
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
Zaslal: út září 03, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 04, 2013 12:08 am Předmět: |
|
|
TOP 3 mezi spalovačema na trhu, podle všeho...šel bych do něj. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st září 04, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
Aminostar Pre Training XXL - velká spokojenost !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 04, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Vejdy,strasne by me zajimala tva aktualni forma :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 15, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
skúšal som už všeličo, no v súčasnosti pred tréningom kombo: 5gkreoš, 5g beta-alanín, 2,5g taurín do vody s pár kvapkami citrónu a fakt to ide:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne září 15, 2013 12:44 pm Předmět: Taurin+betA |
|
|
Turakam: správně bys nemel kombinovat Taurin a Beta alanin, údajně působí na stejny receptory a ve výsledku tim dosahnes nižšího účinku nez kdyz je das odděleně
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 15, 2013 12:46 pm Předmět: Re: Taurin+betA |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Turakam: správně bys nemel kombinovat Taurin a Beta alanin, údajně působí na stejny receptory a ve výsledku tim dosahnes nižšího účinku nez kdyz je das odděleně |
Taurin jako takový má účinnost hlavně na nervový systém a je třeba ho dávat tři a víckrát denně cca 2-3 g.V té směsi bych ještě dal citrulin malate,který je výborný v tom,že násobý účinnost jednotlivých složek a hlavně zabraňuje jejich kontraprodukci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 15, 2013 12:49 pm Předmět: |
|
|
Moje bývalka to hodnotila jako super věc a to je co říct.Jí už moc věcí nešlapalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:17 pm Předmět: Re: Taurin+betA |
|
|
| Bara napsal: | | Darkkiller napsal: | | Turakam: správně bys nemel kombinovat Taurin a Beta alanin, údajně působí na stejny receptory a ve výsledku tim dosahnes nižšího účinku nez kdyz je das odděleně |
Taurin jako takový má účinnost hlavně na nervový systém a je třeba ho dávat tři a víckrát denně cca 2-3 g.V té směsi bych ještě dal citrulin malate,který je výborný v tom,že násobý účinnost jednotlivých složek a hlavně zabraňuje jejich kontraprodukci. |
Musím souhlasit . Beru 3 gram .Taurinu po každém jídle a funguje to . Zlaté rady od profesionálu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:57 pm Předmět: Re: Taurin+betA |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | Bara napsal: | | Darkkiller napsal: | | Turakam: správně bys nemel kombinovat Taurin a Beta alanin, údajně působí na stejny receptory a ve výsledku tim dosahnes nižšího účinku nez kdyz je das odděleně |
Taurin jako takový má účinnost hlavně na nervový systém a je třeba ho dávat tři a víckrát denně cca 2-3 g.V té směsi bych ještě dal citrulin malate,který je výborný v tom,že násobý účinnost jednotlivých složek a hlavně zabraňuje jejich kontraprodukci. |
Musím souhlasit . Beru 3 gram .Taurinu po každém jídle a funguje to . Zlaté rady od profesionálu. |
Tam je úměra k dietě...čím blíž soutěži, tím víc taurinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne září 29, 2013 8:34 am Předmět: |
|
|
CELLUCOR - C4 Extreme
Chuťově výborný, chutná jak rozpuštěný Tang nebo jak se to jmenovalo... (Fruit Punch)
Rozpustnost taky super, stačí zamíchat lžičkou.
Měl jsem jednu odměrku a skoro nic jsem nepocítil. Zkusil jsem dvě odměrky a jediný efekt, který jsem cítil, tak mírné škrabání/pálení (Beta alanin) ale úplně minimální, jinak nic zvláštního. Akorát ta slušná dávka kofeinu v 2 odměrkách naráz mi neudělala moc dobře od žaludku.
Pro mě tento nakopávač nemá moc smysl, na kofein v rozumné míře jsem zvyklý a ostatní složky mě moc nedaly. Radši nakopávač bez kofeinu.
Ale někomu jinému může šlapat výborně. Celkově nakopávače jsou dost individuální věc. Co někomu nejde vůbec, jinej po tom skáče do stropu. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
antarian
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
cau lidi bral jste tu nekdo
Oxyelite pro (puvodni formule) a eventualne i Oxyelite pro (nova formule) nebo alphamine?
Osobne jsem zatim bral jen oxyelite pro a tam byli vysledky ... rekl bych skoro neuveritelny :-)
Sel jsem dolu cca 8 - 10 kilo z 92 (91) na 82 (83) behem mesice a zvedane vahy nesli ani dolu (jen malilinko a drzel jsem pri tom moji oblibenou atkinsonovu dietu :-) (nejel jsem ji ale rozhodne moc prisne a porusoval jsem s tvarohem, ktery jsem jedl. Na druhou stranu me tak zaplacnul, ze jsem byl rad ze jsem pak snedl jeste neco jineho, protoze ty pracky pomerne dobne pusobili i na omezeni chuti)
Tech 8 - 10 kilo bylo s opravdu hodne lehkym aerobnim cvicenim (respektive asi tak jednou tejdne jsem si dal 30 - 45 minut kolo u telky). Kazdopadne neco z toho urcite byla i voda... ale i tak to bylo fajn
Clovek byl furt plnej energie, ale jak uz to tak bejva, kdyz je neco dobry tak to zakazou :-)
Takze jsem hledal alternativy a objednal jsem si oxyelite pro novou formuli a alphamine :-)
Testoval jste z tech nize jmenovanejch nekdo neco? A jake jste s tim meli vysledky? Trochu se obavam, ze to zdaleka nebude tak dobre jako puvodni zakazny vyrobek :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|