SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hollow295

PříspěvekZaslal: ne červenec 28, 2013 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten spalovač byl Extrem 2, teď jsme koukal ale nikde už se snad nedá sehnat, prej je náhrada Stacker 2, ale to jsem zkoušel ale nepůsobí zdaleka tak jako Extrem 2.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dragunov82

PříspěvekZaslal: po červenec 29, 2013 12:57 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Před cvičením si dám kafe a vitamín C a peníze ušetřené za placebo spalovače vložím do proteinu!
donkeydawg

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti? Popřípadě jaký máte názor na tento produkt. Díky
https://obchod.ronnie.cz/s-3757-grenade-thermo-detonator.html
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOP 3 mezi spalovačema na trhu, podle všeho...šel bych do něj.
vejdy

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aminostar Pre Training XXL - velká spokojenost !
Draper

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vejdy,strasne by me zajimala tva aktualni forma :)
vejdy

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere aktualní forma : v přípravě pár golů a nahrávky,jedna strkanice jinak sezona teprve začíná
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skúšal som už všeličo, no v súčasnosti pred tréningom kombo: 5gkreoš, 5g beta-alanín, 2,5g taurín do vody s pár kvapkami citrónu a fakt to ide:)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 12:44 pm    Předmět: Taurin+betA Odpovědět s citátem

Turakam: správně bys nemel kombinovat Taurin a Beta alanin, údajně působí na stejny receptory a ve výsledku tim dosahnes nižšího účinku nez kdyz je das odděleně
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 12:46 pm    Předmět: Re: Taurin+betA Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Turakam: správně bys nemel kombinovat Taurin a Beta alanin, údajně působí na stejny receptory a ve výsledku tim dosahnes nižšího účinku nez kdyz je das odděleně

Taurin jako takový má účinnost hlavně na nervový systém a je třeba ho dávat tři a víckrát denně cca 2-3 g.V té směsi bych ještě dal citrulin malate,který je výborný v tom,že násobý účinnost jednotlivých složek a hlavně zabraňuje jejich kontraprodukci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

donkeydawg napsal:
Máte někdo zkušenosti? Popřípadě jaký máte názor na tento produkt. Díky
https://obchod.ronnie.cz/s-3757-grenade-thermo-detonator.html

Moje bývalka to hodnotila jako super věc a to je co říct.Jí už moc věcí nešlapalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 2:17 pm    Předmět: Re: Taurin+betA Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Darkkiller napsal:

Taurin jako takový má účinnost hlavně na nervový systém a je třeba ho dávat tři a víckrát denně cca 2-3 g.V té směsi bych ještě dal citrulin malate,který je výborný v tom,že násobý účinnost jednotlivých složek a hlavně zabraňuje jejich kontraprodukci.

Musím souhlasit . Beru 3 gram .Taurinu po každém jídle a funguje to . Zlaté rady od profesionálu.
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 2:57 pm    Předmět: Re: Taurin+betA Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
Bara napsal:
Darkkiller napsal:

Musím souhlasit . Beru 3 gram .Taurinu po každém jídle a funguje to . Zlaté rady od profesionálu.

Tam je úměra k dietě...čím blíž soutěži, tím víc taurinu.
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CELLUCOR - C4 Extreme

Chuťově výborný, chutná jak rozpuštěný Tang nebo jak se to jmenovalo... (Fruit Punch)
Rozpustnost taky super, stačí zamíchat lžičkou.

Měl jsem jednu odměrku a skoro nic jsem nepocítil. Zkusil jsem dvě odměrky a jediný efekt, který jsem cítil, tak mírné škrabání/pálení (Beta alanin) ale úplně minimální, jinak nic zvláštního. Akorát ta slušná dávka kofeinu v 2 odměrkách naráz mi neudělala moc dobře od žaludku.
Pro mě tento nakopávač nemá moc smysl, na kofein v rozumné míře jsem zvyklý a ostatní složky mě moc nedaly. Radši nakopávač bez kofeinu.
Ale někomu jinému může šlapat výborně. Celkově nakopávače jsou dost individuální věc. Co někomu nejde vůbec, jinej po tom skáče do stropu.
antarian

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau lidi bral jste tu nekdo
Oxyelite pro (puvodni formule) a eventualne i Oxyelite pro (nova formule) nebo alphamine?

Osobne jsem zatim bral jen oxyelite pro a tam byli vysledky ... rekl bych skoro neuveritelny :-)

Sel jsem dolu cca 8 - 10 kilo z 92 (91) na 82 (83) behem mesice a zvedane vahy nesli ani dolu (jen malilinko a drzel jsem pri tom moji oblibenou atkinsonovu dietu :-) (nejel jsem ji ale rozhodne moc prisne a porusoval jsem s tvarohem, ktery jsem jedl. Na druhou stranu me tak zaplacnul, ze jsem byl rad ze jsem pak snedl jeste neco jineho, protoze ty pracky pomerne dobne pusobili i na omezeni chuti)

Tech 8 - 10 kilo bylo s opravdu hodne lehkym aerobnim cvicenim (respektive asi tak jednou tejdne jsem si dal 30 - 45 minut kolo u telky). Kazdopadne neco z toho urcite byla i voda... ale i tak to bylo fajn

Clovek byl furt plnej energie, ale jak uz to tak bejva, kdyz je neco dobry tak to zakazou :-)

Takze jsem hledal alternativy a objednal jsem si oxyelite pro novou formuli a alphamine :-)
Testoval jste z tech nize jmenovanejch nekdo neco? A jake jste s tim meli vysledky? Trochu se obavam, ze to zdaleka nebude tak dobre jako puvodni zakazny vyrobek :-)
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: