Sympatické video,příjemný chlápek,navíc miluju NY tak ať se daří.....
Souhlas, "okénko" do NY bylo opravdu zajímavé. Docela ti to závidím - "trochu" atraktivnější prostředí než ta naše post-komi šedivá díra.
Výšlap 50-ti pater musí být taky zajímavá věc , přeju hodně zdaru.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Super video. Tohle mě číst baví, protože jsem nikdy nic takového nečetl. Osobně bych nic takovýho nikdy nejel, protože by mě to bavilo, ale pokud to baví, věříš tomu a třeba ti to i funguje, tak to je supr.
Moc ti závidím, že žiješ v USA. Taky bych tam chtěl někdy žít, ikdyž víc na jihu (Cali nebo Florida), protože jsem byl jednou hodně blízko USA a hrozně se mi to líbilo. Snad se ti daří i v životě krom kulturistiky a snad budeš po přípravě vypadat ještě líp, než tak, jak vypadáš na profilovce.
Kdybys točil takovýhle videa dál, tak to bude super. I díky videím pravidelně sleduju prakticky už jen log matese, tak tohle může bejt další.
Pekne video, ted uz by se misto "Pakosta skoc z mosta" mohlo rikat "Pakosta skoc z mrakodrapu"
Take se priklanim k tomu, abys obcas natocil dalsi, hlavne treninkove a treba i o strave.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
mě se líbí ten americký přízvuk v té češtině, jak občas už hledáš česká slova, protože ti tam skákají do pusy americké výrazy, jak všem přeješ úspěch, to je úžasný, tady v ČR se úspěch neodpouští...
Petře, moc hezké video a moc Ti děkuju, že jsi mě pozdravoval, vážím si toho. Já Tvůj názor zásadně sdílím, líbí se mi, co jsi řekl. Přesně tak, děláme stejný sport a je jedno, jaká kategorie apod. Jen sám víš, že některé ty neg. reakce tady můžou být proto, že Ty jsi tak v minulosti reagoval sám a ryl dost nehezky do lepších závodníků. Jsem rád, že jsi dnes už dál, žiješ tam, kde se Ti líbí, a držím Ti palce s přípravou!
9/6/13
11 weeks out
BW 246.1lbs (-3.2lbs)
BF 21.5% (-0.4%)
Tak forma se zlepsuje, sice tento tyden ty cisla nejsou nejlepsi, vizualne se to zlepsuje. Sacharidy drzim hodne nizko a zarazuju dost kardia, rozhodl jsem se, ze se asi zucastnim jeste jedne souteze 2.listopadu, uvidim jaka bude forma a pak se rozhodnu.
fotky below
nevim proc ale kvalita techto fotek stoji zaprd, asi je budu fotit pred greenscreen.
Petře, ty fotky jsou otřesný!! Nemyslim formu ale kvalitu fotek a nějak nechápu, proč to kolem začerňuješ (a ještě tak blbě), dyť je to pozadí jedno nebo si najdi lepší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru