|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vaclav.p

|
Zaslal: pá září 06, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
nemam biochemii na VSHT abych to byl schopny zduvodnit, ale viceslozky (nikoli tedy asi ty co maji v sobe 90% whey + zbytek) maji vyuzitelnost nekde 75-80% a vice. Nevim odkud beres ty pomery jednotlivych slozek, to neni povinnost vyrobce, ten musi jen vypsat slozky od nejzastoupenejsi po nejmene zastoupenou.
Presne, COMBAT je pro me vyrobek roku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: pá září 06, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
panove, vy si nejdriv nastudujte zaklady nez tady budete trousit nesmysly a "rozumy", ktere akorat zasiraji diskuzi a matou lidi, kteri se chteji dozvedet neco smysluplneho.
Kvalitni jednoslozkove whey proteiny zadny problem se stravitelnosti/vstrebatelnosti/vyuzitelnosti nemaji!!!!
Mimochodem pokud neco stravim, tak je jasne, ze to i vstrebam a vyuziju, takze si udelajte poradek v pojmech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá září 06, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | ...ten musi jen vypsat slozky od nejzastoupenejsi po nejmene zastoupenou... |
Tohle je a není pravda, protože např. rozepsání složení stylem Složka 1 (podsložka 1, podsložka 2, podložka 3), Složka 2, Složka 3 - může úplně s klidem znamenat, že třeba mnou uvedená Podsložka 3 (ale u střelců výrobců klidně i Podsložka 1) má ze všech mnou uvedených nejmenší zastoupení, tzn. menší než poslední uvedená Složka 3.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: pá září 06, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | nemam biochemii na VSHT abych to byl schopny zduvodnit, ale viceslozky (nikoli tedy asi ty co maji v sobe 90% whey + zbytek) maji vyuzitelnost nekde 75-80% a vice. Nevim odkud beres ty pomery jednotlivych slozek, to neni povinnost vyrobce, ten musi jen vypsat slozky od nejzastoupenejsi po nejmene zastoupenou.
Presne, COMBAT je pro me vyrobek roku |
a ani nikdy mit nebudes. nauc se hledat, pomery nekteri vyrobci udavaji!
Vsechny viceslozkove maji prevahu whey proteinu.
Jediny protein, kde je prevaha jineho druhu proteinu jsou nocni kaseiny, ktere obsahuji vice micelarniho kaseinu (pokud jde o dobry vyrobek) pred whey proteinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: pá září 06, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
a pomer v Combatu:
65% whey proteinu, z toho:
- 40% WPC
- 35% WPI
- 25% HY
25% micelarni kasein
10% vajecny albumin
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá září 06, 2013 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | vaclav.p napsal: | | ...ten musi jen vypsat slozky od nejzastoupenejsi po nejmene zastoupenou... |
Tohle je a není pravda, protože např. rozepsání složení stylem Složka 1 (podsložka 1, podsložka 2, podložka 3), Složka 2, Složka 3 - může úplně s klidem znamenat, že třeba mnou uvedená Podsložka 3 (ale u střelců výrobců klidně i Podsložka 1) má ze všech mnou uvedených nejmenší zastoupení, tzn. menší než poslední uvedená Složka 3. |
Je to pravda, odkazuji na §6 zák.č.110/1997 Sb. o potravinách a tab.vyr. , provedeny příslušnou vyhláškou č.113/2005 Sb.
Vlastne to rikate spravne, resp. tomu, cemu se v postu vyse divite, je bezne a nelze byt timto prekvapen. Teda alespon tak jak jsem to vycetl ted ze zakona.
Z hlediska zastoupeni se to radi v poradi slozek. Pokud mam podslozky, pr.predpis umoznuje, abych je nenapsal jako podslozky, ale abych je vypsal primo jako slozky, slovy zákona ,,se považují za složky potraviny". To tedy znamená, že pro účely zařazení do výčtu bych musel zjišťovat, jako si tyto podsložky z hlediska zastoupení vedou vůči ostatním složkám a pak to všechno správně seřadit. (postup dle §8 odst.8 vyhlášky).
Nebo postup dle §8 odst.9, kdy podsložky uvedu v závorce za složkou, jejíž jsou podsložky součástí. Pak mám výčet podsložek pod složkou a právě jen v něm musím dodržet pořadí zastoupení dle stejného klíče jako u celkového složení. Dle tohoto postupu zjistím toliko to, jak moc je jake ktere podsložky ve složce, nezjistím ale už, jak je na tom v poměru k ostatním složkám, to je z podstaty tohoto postupu naprosto zrejme, netusim nad cim se tedy podivujete. JInymi slovy, postup ktery zpochybnujete, je dle meho (alespon na zaklade toho co jsem ted nasel) v souladu s pr.predpisy. o oznacovani potravin.
Roxtidy :
| citace: | | Mimochodem pokud neco stravim, tak je jasne, ze to i vstrebam a vyuziju, takze si udelajte poradek v pojmech. |
to tak praveze neni
Pokud jde o pomer v Combatu, tak nejsem schopny rict co to ma za nasledek, ale viceslozky jsou v tomto ohledu podobne, nebo alepson matrix, super quad, combat atd. a pokud vysly viceslozky jako proteiny s lepsi vyuzitelnosti, pak combat nebude jiste vyjimkou
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: so září 07, 2013 12:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so září 07, 2013 4:44 am Předmět: |
|
|
Bré ráno,
je možné,aby se stala chyba při výrobě proteinu? Zezacatku jsem si myslel, ze se mi to zda, ale cim niz jdu do baleni,tim vic zjistuju, ze je tam neco jak pisek. Zacalo to az tak od pulky baleni a nize. Ted rano sem si dal k snidani a malem jsem si vylamal zuby a to mam protein otevreny chvilku a po expiraci neni. Normalne křoupu pisek v hube  Jedna se o hydro instant. Tak nevim co mam jako delat
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so září 07, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | No, o exaktni overenosti prostrednictvim spotrebitele tezko, jelikoz bezny cvicenec toto neni schopny rozpoznat. Takze tady je namiste jedine asi exaktni srovnani - studie. A z tech plyne, ze u whey jednoslozky putuje o neco mene nez polovina do zachodove misy |
To možná platí když se do sebe pokusíš nacpat 60 g proteinu na jeden zátah, ale pokud si dáš třeba 20 g, nevím proč by polovina měla skončit v záchodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 07, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Bré ráno,
je možné,aby se stala chyba při výrobě proteinu? Zezacatku jsem si myslel, ze se mi to zda, ale cim niz jdu do baleni,tim vic zjistuju, ze je tam neco jak pisek. Zacalo to az tak od pulky baleni a nize. Ted rano sem si dal k snidani a malem jsem si vylamal zuby a to mam protein otevreny chvilku a po expiraci neni. Normalne křoupu pisek v hube Jedna se o hydro instant. Tak nevim co mam jako delat |
Zavřít pixlu a reklamovat.Ihned
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so září 07, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Bré ráno,
je možné,aby se stala chyba při výrobě proteinu? Zezacatku jsem si myslel, ze se mi to zda, ale cim niz jdu do baleni,tim vic zjistuju, ze je tam neco jak pisek. Zacalo to az tak od pulky baleni a nize. Ted rano sem si dal k snidani a malem jsem si vylamal zuby a to mam protein otevreny chvilku a po expiraci neni. Normalne křoupu pisek v hube Jedna se o hydro instant. Tak nevim co mam jako delat |
No, co máš dělat, když si navíc i spolu píšeme PMky. Napsat, poslat, nechat prozkoumat, protože to zní fakt divně a slyším to poprvé (což vzhledem k tomu, jak obří množství se toho produktu prodává, je o to divnější). Pošlu Ti PM přesný postup, co s tím vyvést. Že pošleme obratem nový, je jasné.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 9:29 am Předmět: |
|
|
Že pošleme obratem nový, je jasné...
klobouk dolů Ronnie,dnes se každý na kupujícího vysere a mele hubou podobná hesla jako na pozdější reklamování poškozeného zboží nebude brána zřetel atd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 08, 2013 9:41 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Že pošleme obratem nový, je jasné...
klobouk dolů Ronnie,dnes se každý na kupujícího vysere a mele hubou podobná hesla jako na pozdější reklamování poškozeného zboží nebude brána zřetel atd... |
To je kravina a navic by si tim uskodil akorat sam sobe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
Já jsem se bohužel setkal s firmou,která mi zaslala prošlé suplementy,po dlouhé tahanici jsem dosáhl svého,ale s touto firmou jsem už nikdy neuzavřel žádný obchod...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|