PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 479, 480, 481 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Já jsem se bohužel setkal s firmou,která mi zaslala prošlé suplementy,po dlouhé tahanici jsem dosáhl svého,ale s touto firmou jsem už nikdy neuzavřel žádný obchod...

A proč jsi kupoval u takové firmy?Bylo to o pár kaček levnější?Kdyby lidi pořád neřešili každou korunu v rozdílu a drželi se osvědčených dodavatelů,tak nejen vybudujeme obchodní etické kodexy,ale hlavně tihle podvodníčci odpadnou.Tak snad ses poučil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vejdy

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel jak píšeš glutamin byl v akci 1+1 i protein tak jsem skočil na lep a bylo vymalováno...
Poučení jsem si z toho vzal!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krajtaman

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi neporadili nějakou "šedesátku" bohužel tohle mi bylo doporučeno, ale zatím je to pro mě španělská vesnice a kecům co jsou u těch výrobků nevěřím. Díky
JrElda

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtaman napsal:
Zdarec, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi neporadili nějakou "šedesátku" bohužel tohle mi bylo doporučeno, ale zatím je to pro mě španělská vesnice a kecům co jsou u těch výrobků nevěřím. Díky

https://obchod.ronnie.cz/s-3913-combat-powder.html

https://obchod.ronnie.cz/s-2194-professional-wpc-60.html
Spam

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtaman napsal:

Nechci to tu zasírat, ale stejně mě to nedá. Napiš svůj jídelníček.
krajtaman

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díkec kluci.

Spam - psal jsem ti SZ.

Kdyby můj jídelníček zajímal více lidí tak tady: https://forum.ronnie.cz/doplnky-t33187.html
JrElda

PříspěvekZaslal: út září 10, 2013 7:12 pm    Předmět: Vejce-protein Odpovědět s citátem

Chlapi..kolik má 1bílek z vejce velikosti ,,M" proteinu?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út září 10, 2013 7:20 pm    Předmět: Re: Vejce-protein Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Chlapi..kolik má 1bílek z vejce velikosti ,,M" proteinu?

3g
Fexory

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, chtěl bych vyzkoušet konečně taky nějakou českou firmu ale nemůžu se rozhodnout mezi extrifit/smartlabs ? Co se týče kvality např. hydro
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chceš konkrétně hydro, tak doporučuji smartlabs, ale extrifitem taky nic nezkazis. Obe to jsou kvalitni firmy. Btw hydrolyzat od extrifitu jsem nemel, ale u SL počítej s trochu horší chuti, ze zacatku mi to dost vadilo, pak uz jsem si zvyknul a začlo mi to chutnat.
Bara

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Jestli chceš konkrétně hydro, tak doporučuji smartlabs, ale extrifitem taky nic nezkazis. Obe to jsou kvalitni firmy. Btw hydrolyzat od extrifitu jsem nemel, ale u SL počítej s trochu horší chuti, ze zacatku mi to dost vadilo, pak uz jsem si zvyknul a začlo mi to chutnat.

Taky mi chuťově víc seděl Extrifit,ale každý má jiné priority.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kamusatko

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi proteinem WHEY CORE 100 a proteinem MATRIX od Syntraxu? Který je lepší chuťově, popřípadě, která příchuť konkrétně je dobrá? Přemýšlela jsem nad Matrixem mléčnou čokoládou, má dobré recenze. Díky za odpověď
Bara

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamusatko napsal:
Můžu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi proteinem WHEY CORE 100 a proteinem MATRIX od Syntraxu? Který je lepší chuťově, popřípadě, která příchuť konkrétně je dobrá? Přemýšlela jsem nad Matrixem mléčnou čokoládou, má dobré recenze. Díky za odpověď

Hlavní a základní rozdíl je v tom,že je dělají rozdílné firmy Ale oba jsou dobré.Matrix je trochu pomalejší a jemnější.Taky chuťově je sladší a smetanovější.To ale neznamená,že by musel být kvalitnější.Já osobně míchám odměrku Matrixu čoko s odměrkou Whey Core 100 čoko-třešeň a to je super kombinace.Dávám to po tréninku (a ještě taky horkou čokoládu z automatu,protože čekám na přitelkyni a máme to grátis )
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poraďte.. rozhoduji se mezi Phase 8 a Combat Powder. Co vzít?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Poraďte.. rozhoduji se mezi Phase 8 a Combat Powder. Co vzít?

Určitě combat ...na něj nedám dopustit,navíc v něm neni tolik cukrů jako v phase

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 479, 480, 481 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: