|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: ne září 08, 2013 11:25 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Já jsem se bohužel setkal s firmou,která mi zaslala prošlé suplementy,po dlouhé tahanici jsem dosáhl svého,ale s touto firmou jsem už nikdy neuzavřel žádný obchod... |
A proč jsi kupoval u takové firmy?Bylo to o pár kaček levnější?Kdyby lidi pořád neřešili každou korunu v rozdílu a drželi se osvědčených dodavatelů,tak nejen vybudujeme obchodní etické kodexy,ale hlavně tihle podvodníčci odpadnou.Tak snad ses poučil
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 4:58 pm Předmět: |
|
|
bohužel jak píšeš glutamin byl v akci 1+1 i protein tak jsem skočil na lep a bylo vymalováno...
Poučení jsem si z toho vzal!
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtaman
|
Zaslal: po září 09, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi neporadili nějakou "šedesátku" bohužel tohle mi bylo doporučeno, ale zatím je to pro mě španělská vesnice a kecům co jsou u těch výrobků nevěřím. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po září 09, 2013 4:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po září 09, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
| krajtaman napsal: | | Zdarec, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi neporadili nějakou "šedesátku" bohužel tohle mi bylo doporučeno, ale zatím je to pro mě španělská vesnice a kecům co jsou u těch výrobků nevěřím. Díky |
Nechci to tu zasírat, ale stejně mě to nedá. Napiš svůj jídelníček. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtaman
|
Zaslal: po září 09, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: út září 10, 2013 7:12 pm Předmět: Vejce-protein |
|
|
Chlapi..kolik má 1bílek z vejce velikosti ,,M" proteinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út září 10, 2013 7:20 pm Předmět: Re: Vejce-protein |
|
|
| JrElda napsal: | Chlapi..kolik má 1bílek z vejce velikosti ,,M" proteinu? |
3g
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: st září 11, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, chtěl bych vyzkoušet konečně taky nějakou českou firmu ale nemůžu se rozhodnout mezi extrifit/smartlabs ? Co se týče kvality např. hydro
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš konkrétně hydro, tak doporučuji smartlabs, ale extrifitem taky nic nezkazis. Obe to jsou kvalitni firmy. Btw hydrolyzat od extrifitu jsem nemel, ale u SL počítej s trochu horší chuti, ze zacatku mi to dost vadilo, pak uz jsem si zvyknul a začlo mi to chutnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Jestli chceš konkrétně hydro, tak doporučuji smartlabs, ale extrifitem taky nic nezkazis. Obe to jsou kvalitni firmy. Btw hydrolyzat od extrifitu jsem nemel, ale u SL počítej s trochu horší chuti, ze zacatku mi to dost vadilo, pak uz jsem si zvyknul a začlo mi to chutnat. |
Taky mi chuťově víc seděl Extrifit,ale každý má jiné priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kamusatko

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Můžu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi proteinem WHEY CORE 100 a proteinem MATRIX od Syntraxu? Který je lepší chuťově, popřípadě, která příchuť konkrétně je dobrá? Přemýšlela jsem nad Matrixem mléčnou čokoládou, má dobré recenze. Díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Kamusatko napsal: | Můžu se prosím zeptat, jaký je rozdíl mezi proteinem WHEY CORE 100 a proteinem MATRIX od Syntraxu? Který je lepší chuťově, popřípadě, která příchuť konkrétně je dobrá? Přemýšlela jsem nad Matrixem mléčnou čokoládou, má dobré recenze. Díky za odpověď |
Hlavní a základní rozdíl je v tom,že je dělají rozdílné firmy Ale oba jsou dobré.Matrix je trochu pomalejší a jemnější.Taky chuťově je sladší a smetanovější.To ale neznamená,že by musel být kvalitnější.Já osobně míchám odměrku Matrixu čoko s odměrkou Whey Core 100 čoko-třešeň a to je super kombinace.Dávám to po tréninku (a ještě taky horkou čokoládu z automatu,protože čekám na přitelkyni a máme to grátis )
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt září 12, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
Poraďte.. rozhoduji se mezi Phase 8 a Combat Powder. Co vzít?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt září 12, 2013 11:17 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Poraďte.. rozhoduji se mezi Phase 8 a Combat Powder. Co vzít? |
Určitě combat ...na něj nedám dopustit,navíc v něm neni tolik cukrů jako v phase
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|