|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út září 03, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Hansen napsal: |
Poznámka: Furt slabší než e-witch ;p |
... a co jako ? ;p :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hansen

|
Zaslal: út září 03, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | Hansen napsal: |
Poznámka: Furt slabší než e-witch ;p |
... a co jako ? ;p :D |
Ale nic miláčku ;p asi se zajdu na tvoje výkony do olympie podívat ... _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: st září 04, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tréning 10:
Přítahy polostroj v sedě
5x8x35+35kg (PR)
(+5kg každá ruka)
Přítahy stroj
5x8x50kg (PR)
(+10kg)
Stahování horní kladky
5x8x45kg (PR)
(+5kg)
Kladka pullover
3x8x40kg
2x8x45kg (PR)
(+5kg)
Bench úzko
1x8x50kg
5x3x60KG (PR)
3x8x50kg
(+5kg)
Triceps stroj
3x8x60kg
2x8x60kg
1x8x70kg (PR)
Triceps kladka
4x8x15kg
1x8x20kg
Jinak převodováno. Ty PR jsou trapné, vím, nicméně je to zatím max, rezervy ještě jsou. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: pá září 06, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
Tréning 11:
Bench
5x60kg
1x65kg
1x70kg
1x75kg (PR)
1x77,5kg (lehká dopomoc)
7x60kg
5x60kg
5x60kg
5x60kg
No konečně nějaký progres.
Prsa stroj - změna úchopu
3x8x45kg (PR)
1x8x40kg
Prsa na sračky.
Pullover JČ
3x8x24kg (PR)
(+2kg)
Protisměrky
4x8x25kg
1x8x30kg (PR)
(+5kg)
Biceps EZ
3x5x37,5kg
1x5x42,5kg (PR)
(+2,5kg)
Biceps kladiva+ spodní kladka
4x8x12kg + 4x8x20kg
Kladiva obě současně. Parádně napumpovaný biceps.
Břuch taky som cvičil. Mno, dalo se, nemám co bych vytknul. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: po září 09, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
post _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
Naposledy upravil Hansen dne ne únor 16, 2014 4:51 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 09, 2013 1:49 pm Předmět: Re: Hansen - Noch einmal bitte |
|
|
| Hansen napsal: | | Tímto jsou nohy pro tento týden odcvičeny, lýtka příští tréning. Asi se to tady lidí dotkne, ale prostě na nohy seru. |
tvoje volba... ale zrovna nohy by ti mohly dost pomoci s tvým cílem, efektivně umožňují velkou zátěž a tím i velký odběr energie, zvláště komplexní dřepy, které mají vliv na kde co. a klidně bych to tam vrazil místo těch bicáků a tricáků, což je pravý opak. ale to bylo jenom na okraj, vyjádřil ses jasně, že chceš cvičit, co tě baví, tak ať ti to vydrží!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: po září 09, 2013 1:59 pm Předmět: Re: Hansen - Noch einmal bitte |
|
|
| vlk# napsal: | | Hansen napsal: | | Tímto jsou nohy pro tento týden odcvičeny, lýtka příští tréning. Asi se to tady lidí dotkne, ale prostě na nohy seru. |
tvoje volba... ale zrovna nohy by ti mohly dost pomoci s tvým cílem, efektivně umožňují velkou zátěž a tím i velký odběr energie, zvláště komplexní dřepy, které mají vliv na kde co. a klidně bych to tam vrazil místo těch bicáků a tricáků, což je pravý opak. ale to bylo jenom na okraj, vyjádřil ses jasně, že chceš cvičit, co tě baví, tak ať ti to vydrží! |
Ono je to jednoduché :) tohle fórum je anti-kozobiceps. Neříkám, že mám nohy velké, malé, tlusté (i když to asi jo), nebo hubené. Jen mě jejich cvičení vážně ukrutně nebaví.
Nemám ambice na to abych soutěžil. Nohy si protáhnu i jinak - jezdím pravidelně na horském kole s kamarády kde se dá (kopce samozřejmě), což sem nepíšu (nehledě na lyžování skoro celou zimu).
Právě disbalance mám na vršku, mám ho neúměrně slabší oprot zbytku těla, proto cvičím. Jinak já si to dokážu lehce okecat :) proč je necvičit... ikdyž samozřejmě dobře vím, že cvičit nohy je prospěšné celému tělu. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: po září 09, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
Tréning 12:
Bench incline
5x3x52,5kg (PR)
Prsa stroj
5x8x50kg (PR)
Bench decline MP
5x5x40kg
Bench
3x3x60kg
2x8x50kg
Triceps franc. kladka
3x8x25kg
2x8x30kg
Upažování
10x8x5kg
Rozpažky v předklonu
5x8x10kg _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: po září 09, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
ahoj ahoj, jen chci reagovat na tvuj prispevek o tech nohach.. mam dost podobny problem :) hubl sem ze 125ti kg za cca tri roky, pomoci thajboxu jsem zhubl na 95kg.. a kdyz jsem se na to vyprdnul dostal sem se zase na 106.. v tu dobu uz jsem chodil do posilovny a jezdil sem normalni splity ale nohy byly jako druha partie u zad, ktery byli dominantnejsi.. ale postupem casu, sem shodil u vseho vahy a azcal se venovat hlavne technice a nevim proc, ale nohy jako takovy me zacali hrozne bavit :D fakt hrozne :D neni nic lepsiho nez se udrepovat a uvypadovat k po... supr supr supr :) ale jak rikas kazdej at si cviic co ho bavi :) jen sem Ti chtel dat svuj nazor na tohle.. a dost mi prijde ze vaha de dolu.. momentalne 95kg a to jezdim tezky komplexni cviky ac nejezdi benche :) ale jednorucky.. jen makej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po září 09, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
Dost mi to připomíná příspěvky jako: hraju fotbal, nohy cvičit nemusím atd...
Víš kolik sval. skupin zapojíš při jednom dřepu? Kolik energie je na to potřeba? Jen vem v úvahu kolik tělo potřebuje energie když uděláš jeden dřep a nebo zvedneš VČ na biceps. Už jen když si představíš tu velikost bicepsu a velikost nohou. A nejde jen o spotřebu energie, ale i o produkci hormonů. Necvičit nohy má ve všem jen negativa. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: po září 09, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Dost mi to připomíná příspěvky jako: hraju fotbal, nohy cvičit nemusím atd...
Víš kolik sval. skupin zapojíš při jednom dřepu? Kolik energie je na to potřeba? Jen vem v úvahu kolik tělo potřebuje energie když uděláš jeden dřep a nebo zvedneš VČ na biceps. Už jen když si představíš tu velikost bicepsu a velikost nohou. A nejde jen o spotřebu energie, ale i o produkci hormonů. Necvičit nohy má ve všem jen negativa. |
Vím, po půl roce cvičení jsem se dostal na 8*90kg dřep. Je to houno, vím, ale síla v nohách mi roste neúměrně oproti síle zbytku (kromě spodních zad, po půlroce mrtvola 1x140kg).
Dík chlapi za reakce, je mi absolutně jasné co mi chcete říct. Neříkám, že nohy nebudu nikdy cvičit, budu ale momentálně potřebuju dotáhnout bench na úroveň 80-90kg v sériich abych mohl postupovat, nicméně stejně se budu k těm nohám prostě muset dokopat, nebaví mě to šíleně. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po září 09, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
... nojó, no ... výmluva na věčně obsazené dřepy by teď třeba bodla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: po září 09, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... nojó, no ... výmluva na věčně obsazené dřepy by teď třeba bodla :D |
No můj pohár trpělivosti v Relaxu se začíná kapku po kapičce plnit. Jedna oly osa s univerzal stojanem je sakra málo aby si 15 lidí odjelo přítahy, military, MT, dřepy atd co tam bývá kolem 3tí hodiny. A tenhle nátřesk začal jen co začali děti chodit do školy.
Asi to tak vypadá, že se vrátím do zaprděné Olympie ;p a ještě mě tu sere, že si nemůžu pučit pás ... ;p _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|