súhlas, sám som hral ofiko tri roky, nie je o čom.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ja hral free pul roku, pak asi rok ofiko a pak zase free, a rozhodne muzu rict, ze na free si to uzivam daleko vic, a neni to proto, ze by tam neco nejelo a tim padem to bylo snazssi. Vse na 95% je blizz like, jen polulace je jen kolem 2000, neni free server jako free server.
súhlas, sám som hral ofiko tri roky, nie je o čom.
Presne tak. Hral jsem na ofiku od tbc az po skoro konec cata. Potom jsem zkusil freecko kde se chlubili jak je to blizzlike , vsechno funguje atp.. myslim ze to byl dokonce twinstar.
Absolutne nic. Spoustu veci spatne, spousta veci fungovala jinak nez mela, proste freecko je tak maximalne demo, kdo chce hrat opravdove wow mel by hrat na ofiku.
Ja hral free pul roku, pak asi rok ofiko a pak zase free, a rozhodne muzu rict, ze na free si to uzivam daleko vic, a neni to proto, ze by tam neco nejelo a tim padem to bylo snazssi. Vse na 95% je blizz like, jen polulace je jen kolem 2000, neni free server jako free server.
Bullshit, už jen to že tam je málo lidí způsobí, že většina funkcionality nemůže fungovat.
To že tam je stejné okno pro aukci neznamená že ta aukce funguje, nejsou lidi - nemůže fungovat, pvp to samé, raidy to samé, atd. atd.
Možná tak quest, kde je úkolem zabít 10 prasat vypadá skoro stejně :-)
Je to stejný jako kdyby si někdo doma na serveru udělal kopii Facebooku a pozval tam 10 kamarádů. Vypadat to možná bude stejně, ale bude to úplně něco jiného.
Heh konecne som si zahral BF3 a vobec multiplayer. Sice bezduche zabijanie, ale sranda riadna. Lepsie ako wow, zapnes vyblaznis, neplatis mesacne, nenadavas, nie je to o equipe a case stravenom za tym..
Přesně tak...Bf3+premium (všechny mapy) stojí kolem 800 kč a je to BEST!
Call of duty atd se můžou jít zahrabat.
Dále můžu jen a jen doporučit ARMA II-DayZ.
Ještě nikdy jste si tak nehlídali teplotu,vodu,jídlo a střelivo.Kdo má rád Walking Dead a chce si ho vyzkoušet na vlastní kůži a na obrovské mapě tak vřele doporučuju (na Aukru-Steam verze- cca 400kč)
target="_blank" class="postlink">
Nemáte někdo zájem o STEAM účet?
Tyto hry jsou na účtu :
Saints Row 2 a 3
Risen 2
Dead Space
Sacred 2 Gold
Arma 2+ datadisk Combined Operations -jde hrát DayZ
frameborder="0" allowfullscreen>
Snad se na me nikdo nebude zlobit, kdyz tu udelam malou reklamu, sak to cist nemusite. :)
Kdo by si chtel otestovat jak vypada WoW Cata, tak ma ted dobrou moznost, na http://www.twinstar.cz/ by mel byt od 25.9.2013 otevren Cata PTR (Public Test Realm).
Kdo se nevyzna v herni terminologii tak je to proste testovaci server - svet.
Ucelem je pomoci adminum odchytat a odladit chyby, postavy s vse kolem bude pote smazano, odhaduju tak na prelomu roku, kdy se snad otevre ostra verze Caty.
Citace :
Po jistých debatách a diskuzích jsme se již dokázali shodnout, a pokud se nestane něco neočekávaného, můžete se těšit na datum 25.9.2013, které bude znamenat spuštění testovacího realmu.
Jak to tedy bude probíhat?
Po vytvoření postavy na PTR se daná postava objeví ve své příslušné startovací lokaci, kde bude připraveno speciální NPC, u kterého si pak budete moci zvolit level postavy, na kterém budete chtít testovat. Připraveny budou lvl 80 a 85 (lvl 1 bude mít postava automaticky). Pozor však, následně bude možné si zvolený level změnit, ale pouze směrem nahoru, na nižší level to možné nebude! U stejného NPC pak bude možné si “naklikat” goldy (1 kliknutí 5000 goldů) pro následné potřeby učení spellů, nákup surovin atd. Toto NPC pak potkáte také ve Stormwindu a Orgrimmaru.
V těchto městech také naleznete Vendory se vším potřebným, co budete k testování potřebovat : veškeré PvP sety, standardní Txx sety, gemy, enchanty, glyphy, suroviny pro testování profesí.
Určitě se budeme snažit, aby pro vás bylo vše připraveno do stavu, kdy se jen lognete, vytvoříte postavu a můžete vesele testovat a plnit bugreport novými reporty.
Takze pokud nekdo uvazujete, dat WoW este po Wotkl sanci, ted mate super moznost jak zjistit esli to ma cenu.
já jsem u toho v noci se sluchátky vydržel asi 20 minut a pak jsem měl dost
Já jsem vydržel půlku traileru bez sluchátek ve dne haha
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No od F.E.A.R.-u som nezazil poriadne zimomriavky (fear jednotka a pokracovania perfektne, fear2 nezabudnutelny zazitok v skole, ked raz je svetlo raz neni... brrrr), takze asi sa vrhnem na toto :) vravite ze to uz vyslo co.
FEAR je oproti tomuto slabej odvárek - tím nechci tvrdit že FEAR je špatná hra, jednička patří mezi moje TOP FPS hry, ale co se týče hororovosti tak se to nedá srovnávat.
Tak som si to pustil. Celkom fajn, ze to ide na plnu grafiku uplne plynulo na notasi. Vysiel som po leseni do izby a tam som si povedal ze dnes sa chcem dobre vyspat a este ist predtym na zachod
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru