|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | Dosahnout alespon poloviny toho, co Arnold, tak je v pohode snad kazdej |
Ha,toho se nebojím.Třeba on se rozvedl jednou a já už dvakrát a to už mi zase hrozí svatba
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | duke.dukem napsal: | Dosahnout alespon poloviny toho, co Arnold, tak je v pohode snad kazdej |
Ha,toho se nebojím.Třeba on se rozvedl jednou a já už dvakrát a to už mi zase hrozí svatba |
pojal jsi to po svém :-D ..já osobně nikdy krom výšky arnoldovi podobnej nebudu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Bara napsal: | | duke.dukem napsal: | Dosahnout alespon poloviny toho, co Arnold, tak je v pohode snad kazdej |
Ha,toho se nebojím.Třeba on se rozvedl jednou a já už dvakrát a to už mi zase hrozí svatba |
pojal jsi to po svém :-D ..já osobně nikdy krom výšky arnoldovi podobnej nebudu :-) |
Ty spíš Ivetě Bartošový když má nabráno
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | micus6 napsal: | | Bara napsal: | | duke.dukem napsal: | Dosahnout alespon poloviny toho, co Arnold, tak je v pohode snad kazdej |
pojal jsi to po svém :-D ..já osobně nikdy krom výšky arnoldovi podobnej nebudu :-) |
Ty spíš Ivetě Bartošový když má nabráno |
Dik vole :-D mam poctivých 184 ..ráno 185cm :-D enom su prostě papírák :-D ..a taky mi zaostává hrudník...i ruce...i záda..i nohy :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
fothee
|
Zaslal: st září 18, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | cipinek napsal: | cvičit 1x týdně znamená, že když to cvičíš v pondělí, tak další trénink hrudníku je až další pondělí? tak to potom jsi permanentně nedotrénovaný... , potřebuješ trénink Korte, musíš zvýšit objem, intezitu i frekvenci tréninku... | je fakt super ze dokazes cloveku ktereho si v zivote nevidel doporucit konkretni treninkovy plan to bych chtel taky umet..... |
Za pokus nic nedá, cviceni neni nic jinyho nez sebepoznavani a hledani cesticky tak aby to slo. Kazdej si na to musi prijit sam a kdyz zaradi korte tak tim urcite nic nezkazi. Neznam lidi na ktery nefunguje korte a neznam lidi na ktery nefunguje kreatin. Znam lidi, kteří delaji chyby vymlouvaj se na to, ze ten trenink nebo tamhle pan kreatin je spatnej. Jde o to, si pripustit, ze neco delam spatne a najit cestu ven. Ta cesta je vetsinou zmena neceho: pristupu, stravy, metodiky,treninku,....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Najmladsi
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 12:00 am Předmět: |
|
|
Tak, závisí to aj od stravy to vie každý, predpokladám že ju máš OK.
Ako dlho už cvičíš aktívne je otázka.
Prsa rastu najpomalšie, zle povedané, rastu normálne ako iné svaly ale je to hlavne rozsiahly sval a tenky, takže kým sa tam nazbiera nejaké to svalstvo trvá aspon 2 roky..
To že ti ostatní radia, že hlavne BENCH, je kravina :DD, u nás vo fitku chodí málo ludí BENCH s velkou, ale naopak s jednoručkami..
Prsa narastu, ale stačí meniť sem tam cvik, poradie cvikov, meniť počet serii, opakovaní, vždy niečo iné, každý tréning, aby si telo nezvyklo na to, že chodíš vždy prvý cvik bench na rovnej, potom to, potom to.. Hodila by sa aj nejaká foto, možno sa to tebe zdá že zaostávaju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá říjen 04, 2013 7:48 am Předmět: |
|
|
Já teď zkouším trénink stylem 5x5x5 nebo 5x5x3.
5x5x5 = 5 sérií, ve kterých je 5 minisérií s vahou (50-60% maxima) pro 5 opakování - vykonám prvních 5 opakování, počkám 3-5 sekund, dalších 5 opakování, vyčkám 5-9 sekund atd. dokud nedosáhnu 25 opakování - poté to 3-5 minut rozdejchávám a jdu na to znovu.
Viděl jsem to, tuším, na logu Milana Obořila. Praktikuji to jen u jednoho cviku (hlavního) pro danou partii...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|