Zaostalý hrudník

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zaostalý hrudník  Úvodní stránka -> Trénink -> Zaostalý hrudník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já radím jedině to,že je potřeba jet technicky dokonale a střední vahou aby svaly opravdu makaly perfektně.Pokud možno izolované cviky a jen jeden,max dva silové.Pořádný rozsah ať to dostane pumpu a zápřah.Potom samozřejmě pořádný odpočinek a slušnou výživu.Když to neporoste podle tvých představ,smiř se s tím a buď v pohodě.Arnold už taky nemá svaly a je v pohodě Správnej borec je v pohodě pořád
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dosahnout alespon poloviny toho, co Arnold, tak je v pohode snad kazdej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:

Ha,toho se nebojím.Třeba on se rozvedl jednou a já už dvakrát a to už mi zase hrozí svatba
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
duke.dukem napsal:

Ha,toho se nebojím.Třeba on se rozvedl jednou a já už dvakrát a to už mi zase hrozí svatba

pojal jsi to po svém :-D ..já osobně nikdy krom výšky arnoldovi podobnej nebudu :-)
Bara

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Bara napsal:
duke.dukem napsal:

pojal jsi to po svém :-D ..já osobně nikdy krom výšky arnoldovi podobnej nebudu :-)

Ty spíš Ivetě Bartošový když má nabráno
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
micus6 napsal:
Bara napsal:
duke.dukem napsal:

Ty spíš Ivetě Bartošový když má nabráno

Dik vole :-D mam poctivých 184 ..ráno 185cm :-D enom su prostě papírák :-D ..a taky mi zaostává hrudník...i ruce...i záda..i nohy :-D
fothee

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

coder napsal:
cipinek napsal:
cvičit 1x týdně znamená, že když to cvičíš v pondělí, tak další trénink hrudníku je až další pondělí? tak to potom jsi permanentně nedotrénovaný... , potřebuješ trénink Korte, musíš zvýšit objem, intezitu i frekvenci tréninku...
je fakt super ze dokazes cloveku ktereho si v zivote nevidel doporucit konkretni treninkovy plan to bych chtel taky umet.....

Za pokus nic nedá, cviceni neni nic jinyho nez sebepoznavani a hledani cesticky tak aby to slo. Kazdej si na to musi prijit sam a kdyz zaradi korte tak tim urcite nic nezkazi. Neznam lidi na ktery nefunguje korte a neznam lidi na ktery nefunguje kreatin. Znam lidi, kteří delaji chyby vymlouvaj se na to, ze ten trenink nebo tamhle pan kreatin je spatnej. Jde o to, si pripustit, ze neco delam spatne a najit cestu ven. Ta cesta je vetsinou zmena neceho: pristupu, stravy, metodiky,treninku,....
Bara

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se osvědčilo střídání klasických tlakových cviků s pumpovacími-protahovacími cviky.Většinou jedu 4 cviky na prsa,někdy 5.Já tedy až na občasný BP s činkou jedu jen stroje,kterých máme v klubu přehršle.Zavolej mi do klubu
Najmladsi

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, závisí to aj od stravy to vie každý, predpokladám že ju máš OK.
Ako dlho už cvičíš aktívne je otázka.
Prsa rastu najpomalšie, zle povedané, rastu normálne ako iné svaly ale je to hlavne rozsiahly sval a tenky, takže kým sa tam nazbiera nejaké to svalstvo trvá aspon 2 roky..

To že ti ostatní radia, že hlavne BENCH, je kravina :DD, u nás vo fitku chodí málo ludí BENCH s velkou, ale naopak s jednoručkami..
Prsa narastu, ale stačí meniť sem tam cvik, poradie cvikov, meniť počet serii, opakovaní, vždy niečo iné, každý tréning, aby si telo nezvyklo na to, že chodíš vždy prvý cvik bench na rovnej, potom to, potom to.. Hodila by sa aj nejaká foto, možno sa to tebe zdá že zaostávaju...
Novic

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teď zkouším trénink stylem 5x5x5 nebo 5x5x3.
5x5x5 = 5 sérií, ve kterých je 5 minisérií s vahou (50-60% maxima) pro 5 opakování - vykonám prvních 5 opakování, počkám 3-5 sekund, dalších 5 opakování, vyčkám 5-9 sekund atd. dokud nedosáhnu 25 opakování - poté to 3-5 minut rozdejchávám a jdu na to znovu.
Viděl jsem to, tuším, na logu Milana Obořila. Praktikuji to jen u jednoho cviku (hlavního) pro danou partii...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zaostalý hrudník Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: