Hnus, co si někteří lidi dokáží dovolit... Bezdomovec si kupoval vodku, prodavačka se slušně zeptala, zda-li vybrala správnou... a on hned hystericky spustil: Ty krávo blbá, ty jsi úplně dementní, to neumíš ani pořádně číst, jaká jsi kráva? Jaký kriply tady zaměstnáváte?... Poté, když mu vracela drobný, opět: To ani neumíš počítat? Co ty jsi za dementní krávu, panebože... Fakt příšerný, jen jsem čekal, kdy jí dá facku, to bych po něm asi okamžitě vystartoval.
A ochranka? Schována za regálem a vše pozorovala z bezpečné vzdálenosti.
EDIT: Jen doufám, že si z toho ta prodavačka nebude nic dělat.
U těhle podivnejch individuí je lepší kejvat a myslet si svý. Takovej ubožák by mě osobně nedokázal urazit, i kdyby říkal cokoliv. Tím, že bych na to reagoval bych ho akorát vyprovokoval konflikt, z kterýho bych odešel v lepším případě se žloutenkou, v horším s nějakým aidsem.... chce to trochu používat rozumu při takovejhle událostech :)
U těhle podivnejch individuí je lepší kejvat a myslet si svý. Takovej ubožák by mě osobně nedokázal urazit, i kdyby říkal cokoliv. Tím, že bych na to reagoval bych ho akorát vyprovokoval konflikt, z kterýho bych odešel v lepším případě se žloutenkou, v horším s nějakým aidsem.... chce to trochu používat rozumu při takovejhle událostech :)
Zdravý názor... Slovních urážek si nevšímám, každý ať si myslí, co uzná za vhodné, ale v případě fyzického kontaktu bych asi nezůstal chladný (v nejhorším případě)...
Co me sere je ze abych mohl uploadnout fotku ze ktere by mi nekdo rekl jestli uz mam rysovat anebo ne tak musim mit 10 komentu takze ted jak idiot musim hazet hloupe nic nerikajici komenty vsude mozne cimz zase zneprijemnuju zivot ostatnim
Nevím, dneska je móda natáčet telefonem a nic nedělat a jen čumět. A jěště je tu strach něco udělat... hajzlové mají víc práv jak obyčejní lidé. Stejně někoho jednou zabiju xD
Hnus, co si někteří lidi dokáží dovolit... Bezdomovec si kupoval vodku, prodavačka se slušně zeptala, zda-li vybrala správnou... a on hned hystericky spustil: Ty krávo blbá, ty jsi úplně dementní, to neumíš ani pořádně číst, jaká jsi kráva? Jaký kriply tady zaměstnáváte?... Poté, když mu vracela drobný, opět: To ani neumíš počítat? Co ty jsi za dementní krávu, panebože... Fakt příšerný, jen jsem čekal, kdy jí dá facku, to bych po něm asi okamžitě vystartoval.
A ochranka? Schována za regálem a vše pozorovala z bezpečné vzdálenosti.
EDIT: Jen doufám, že si z toho ta prodavačka nebude nic dělat.
Nějak takhle to vypadalo
Zasloužila by zkopat do kuličky, ale pak budeš vypadat jako primitiv, kterej mlátí ženský. Má pravdu v tom, že dotyčnej může sedět za napadení, každej může mluvit to, co sám uzná za vhodný...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru