Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Insano41

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máš RGH, nebo jenom flash?

návod na rgh
kód:
DVD1:
This DVD has to be installed on your console's internal HDD or a USB drive which was formatted using your console. The size of the USB drive should be enough for the entire disc. Extract DVD 1 using Xbox Backup Creator (or any other application you prefer) and copy the 'content' folder from the extracted files to your internal HDD or the external xbox formatted USB drive.

When you transfer your files, they should look like this

HDD:\content\0000000000000000\545408A7\00000002\54 5408A700000000
HDD:\content\0000000000000000\545408A7\00000002\54 5408A700000001
HDD:\content\0000000000000000\545408A7\00000002\54 5408A700000002
HDD:\content\0000000000000000\545408A7\00000002\54 5408A700000003

i.e. 1 folder called 00000002 and 4 files inside it.

DVD2:

Files from DVD 2 have to be treated like a normal game which means you can either make an ISOrip (using XBC or other apps) and use that on your JTAG/RGH or make the ISO into a GOD container.

NOTE: Do not make a GOD container of the first DVD, your game will not work if you do that.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám flash a ještě ten "první" xbox 360 bez HDD, z 16GB flashky jsem si udělal HDD, ale nevím jestli mám vypálit obě DVD s tím, že to první nainstaluji v konzoli na ten HDD (flash disk) nebo to na tu flashku mám vložit už v PC.

btw: koukám, že jsme oba i na Console-forum. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Insano41

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyloženě rádi prodiskutujeme všechna odvětví tyjo, nevím, jak to udělat s flashem, četl jsem něco ve stylu, že tě to bude nutit prihlasit se na live -> okamzitý ban od MS za hraní hry pred oficiálním vydáním.. tak nevím no, snad to nějak vyřešíš, chci slyšet co nejvíc informací
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nemám ani zaplacenej live, mám Xbox 4 roky a ještě jsem tam ani jednou nebyl.

Rád bych si zahrál, zkouším to jak tam psal někdo, že mám obě DVD vypálit a jedno nainstalovat. Už vypaluji první, ale nevím jestli to stihnu ještě dneska. : ( Vypalování zabere tak 90 minut a já mám jít k ségře pracovat.

kód:
Prihlasit na LIVE to po me chtelo protoze jsem 1. DVD prevedl do GoD... musel jsem ho rozbalit v Xbox Backup Creater a slozku 00000002 prekopirovat na HDD

To udělal špatně v RGH, ne?
Insano41

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasný, ale aby se hra spustila, bude to chtít stáhnout nějakou aktualizaci. Teda aspoň takhle jsem to myslím někde četl. Vím, že jsem se u pár her s tímto setkal. Snažil jsem se googlit a překvapit tě návodem, ale zatím nic.

MAST3R napsal:

kód:
Prihlasit na LIVE to po me chtelo protoze jsem 1. DVD prevedl do GoD... musel jsem ho rozbalit v Xbox Backup Creater a slozku 00000002 prekopirovat na HDD

To udělal špatně v RGH, ne?

no, Games on Demand se daj spustit na xku s RGH, ale kdyz je jenom flash, chce to po tobě účet, kterým byla ta hra koupena. Ale je možné, že to půjde tak, jak si psal ty, že první dvd hodíš na flashku a další do mechaniky, ale nevím. Začínám se v tom trochu ztrácet. Každopádně budu držet palce.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, za držení. Ale jestli to bude tak, že bude potřeba něco stáhnout z live tak mě naserou. Kdyby live bylo zadarmo jako u PS3 tak ani neceknu, ale když je to placené, tak by to "povinné" být nemělo.

Něco jako když psali, že Diablo 3 musí mít trvalé připojení kvůli AH a pak to vydaj na xbox bez AH a trvalého připojení a je to mnohem lepší.
Insano41

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyvole, to bys nevěřil co se mi stalo. Teď jsem z nasranosti, že nemůžu hrát začal pěstí mlátit do xboxu a už jede kdoví, na jak dlouho..
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ma po GTA V, nehral som ani GTA 4, len kus kym som nezistil ze je to neoptimalizovana hovadina. Holt chcu zarabat, ale dakosi nedomysleli ze na konzolach ich tiez ofajcia. Chybaju mi casy Mafie, kde bol perfektny pribeh bez doplnkov, DLC za tazke prachy ako teraz. Okrem niektorych lepsich hrach su vsetky postavane na updatoch, premium, deluxe a pod verziach. Za toto som aspon rad cracknutym verziam, nech ich ludia mozu obkadit.

AAAAAAAaaa v Outlast-e su aj nadprirodzene javy ako u Almy.. uz teraz som mal zimomriavky ked ma nahanal ten deges v suterene.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja som ostal verný diablu 3 (prevažne len obchodujem:) a paragon 100večka pri pokľudnom hraní už je:) a strašne sa teším na datadisk, ktorý bude brutálny
Insano41

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Díky, za držení. Ale jestli to bude tak, že bude potřeba něco stáhnout z live tak mě naserou.

Jestli to bude po tobě chtít tu aktualizaci dashboardu (po mě chtělo, neměl jsem nejnovější), tak se dá stáhnout normálně na xbox.com a nainstalovat přes flashku bez nutnosti připojit Xko k netu. Do hodinky už snad budu mačkat DVD2 jsem vypálil a DVD1 hodím přes Modio na externí hdd, mělo by to jet.

edit: tak to jede!!! kdybys chtěl s něčím pomoct, tak PM
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Inac mam taku otazku, kedze sa do konzol az tak nevyznam pretoze to povazujem za zbytocne vyhodene peniaze, keby nebola lobby a daka ta detekcia pohybu ked mam uz prehanat. Pretoze staci mat (multifunkcny) notas a je vystarane.

No! Doma mam zapadnutu prachom PS 3jku . A dajak ma zaujima ked je teraz ten boom okolo GTA V, ze to akoze tam rozbeham na fajnych detailoch ako sa prezentuju i ked ta konzola vysla hmmm bohvie kedy a toho prachu je teda uz kopec?

Pozrel som si akurat dake demo na ps3 tej gtacky a grafika nic moc. Ci to je tak ze na xboxe je lepsia nez na ps3?
addaro

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
a ja som ostal verný diablu 3 (prevažne len obchodujem:) a paragon 100večka pri pokľudnom hraní už je:) a strašne sa teším na datadisk, ktorý bude brutálny

Jestli máš možnost vyzkoušet konzolovou verzi, tak doporučuji! V PC už mám vše a taky čekám jen na datadisk (datamined info vypadá neskutečně), ale dali jsme tomu šanci na PS3 - po fitku jdeme s kámošem ke mě a valíme 2 na jedné TV, ten opravený loot z toho dělá velmi zábavnou hru.
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

addaro napsal:
Turakam napsal:

Jestli máš možnost vyzkoušet konzolovou verzi, tak doporučuji! V PC už mám vše a taky čekám jen na datadisk (datamined info vypadá neskutečně), ale dali jsme tomu šanci na PS3 - po fitku jdeme s kámošem ke mě a valíme 2 na jedné TV, ten opravený loot z toho dělá velmi zábavnou hru.

jj, ale stále je to loot 1.5, ked vyjde na pc loot 2.0 + tých xyz modov, čo sú avizované na diablofans etc., tak to bude riadne mela hehe
addaro

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
addaro napsal:
Turakam napsal:

jj, ale stále je to loot 1.5, ked vyjde na pc loot 2.0 + tých xyz modov, čo sú avizované na diablofans etc., tak to bude riadne mela hehe

Jasně, snad nahodí betu do konce roku, jak slíbili
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak GTA V je super a baví mě to. Sepíšu tak nějak klady a zápory.
Klady:
- 3 hratelné postavy, které jsou vzájemně příběhem propojené - téměř libovolné přepínání
- Každá postava je jiná: Franklin umí dobře řídit a zpomaluje čas během jízdy, Michael zase umí dobře střílet a zpomaluje čas něco jak Max Payne a Trevor zase umí dobře pilotovat a má zuřivost (tu jsem nějak nezkoumal, ale asi dává větší poškození a také více vydrží)
- Když si přepnete ně najěkou jinou postavu, tak ona nestojí a nečumí tam kde jste jí předtím nechali, ale něco dělá - myje si auto, jezdí po městě, zvrací do kašny (Trevor),..
- Velká mapa
- Ovladatelná spousta věci: auta, motorky, lodě, letadla, vrtulník, ponoroka, kolo,..
- Zajímavé mise, ty větší je potřeba dopředu plánovat: styl akce: potichu nebo ne, dále si člověk může vybrat pomocníky: Hacker, týpek přez zbraně a řidič, čím jsou lepší, tím větší podíl si vezmou, ale také tím větší šance, že mise vyyjde.
- Policie je trochu inteligentnější, třeba když zastavíte tak vám nebourá do auta, ale také --když jí ujede, tak vás ještě chvilku hledaj po městě
- Upravitelné zbraně
- Upravitelná auta
- Možnost nákupu domu (nebo spíš něčeho co vydělává?), oblečení, účesů, tetování
- Rvačky mi přijdou vylepšené, třeba dáte někomu na jednu ráno K.O.
- Je ta město i venkov
- Jsou tam zvířata - ty jsem nějak moc nezkoumal

Zápory:
- Poškození auta není jako v GTA IV a fyzika aut je také horší - třeba x metrové skoky
- Sem tam nějaký bug, ale zase je to doslova velká mapa a děje se tam spousta věcí
- Štve mě, že se postavy samy převlékají, hrajete za Franklina - jezdíte si po městě třeba, hodíte se na Trevora, za nějakou dobu zpět na Frenklina a on má jiné hadry
- Přijde mi, že polici moc nejezdí po městě (maximálně občas někoho pronásledu nebo někde stojí jako když chytá za rychlost, stejně tam projedu maximálkou a nic)

Samozřejmě je toho více, tohle je tak co mě napadlo z hlavy.

K D3 , ze začátku jsem z toho byl nadšenej, barbara jsem hrál nějakej čas bez AH a ani jsem nevěděl, že existuje nějaký MP. Teď mi to přijde stejně jen o aukci, všichni lvl další postavy (nejlépe tak, že maj třeba jen jednu, založej si zase tu samou, dostanu jí na lvl 60, nasaděj gear z tý starý a jedou, fakt zábavné), stejně nevím proč - vím, že něco kvůli datáči a nějakému tomu spojení paragonů, ale na to zatím kašlu, hraju pro zábavu, stejně ta hra je zkurvená aukcí. Celé je to tom jestli máš goldy nebo ne, či si blázen a budeš do toho cpát svoje prachy.
addaro Hrál jsem D na xboxu ve dvou a je to super, věci padaj, udělá to radost a co jsem koukal, tak dál padají fakt pěkné věci. Co jsem koukal tak na Diablofans někteří píší, že konzolová verze je vypadá přesně tak jak si to představovali (nebo chtěli) na PC.
- barbar a to je staré video.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: