|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Opět se musím pochlubit výkonem našeho mladýho. Dnes v tréninku neoficiálně pokořil českej juniorskej rekord do 74 kg v mrtvole IPF. Stávající rekord je 245 kg, Lukáš dal dnes 247 kg a navíc raw!!!! Krásně čistě dotaženo, 100% uznatelnej pokus.
3 týdny do soutěže. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nEcro

|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Opět se musím pochlubit výkonem našeho mladýho. Dnes v tréninku neoficiálně pokořil českej juniorskej rekord do 74 kg v mrtvole IPF. Stávající rekord je 245 kg, Lukáš dal dnes 247 kg a navíc raw!!!! Krásně čistě dotaženo, 100% uznatelnej pokus.
3 týdny do soutěže. |
dete na ligu ? _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Tom jede tusim Sokolov, Necro ty jedes Moravu?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: pá září 13, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Tom jede tusim Sokolov, Necro ty jedes Moravu? |
jo jedu moravu... nechce se mi ale pujdu nastrilet zaklady a pak pudu spat asi :-D _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so září 14, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so září 14, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Squat clean 135kg, zase +5kg v priebehu týždňa :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so září 14, 2013 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | venca.v napsal: | http://youtu.be/fFr-RP4Menc
ty posledni uz moc nesly no.... ale i tak si myslim ze to snad neni tak spatny,,, |
sorry Venco, ale toto fakt nie a nevyhováraj sa na páku zas. |
podle toho jak sílim na paku bych rek ze toto fakt jo, podivej se treba jak cvici bicepsovy zdvihy Cyplenkov
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: so září 14, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | Turakam napsal: | | venca.v napsal: | http://youtu.be/fFr-RP4Menc
ty posledni uz moc nesly no.... ale i tak si myslim ze to snad neni tak spatny,,, |
sorry Venco, ale toto fakt nie a nevyhováraj sa na páku zas. |
podle toho jak sílim na paku bych rek ze toto fakt jo, podivej se treba jak cvici bicepsovy zdvihy Cyplenkov | ¨
a jeste bych dodal ze tohle je jenom jeden z hodne cviku na biceps co delam, a tohle sem delal na maximalni pocet opakovani, v normalni serii davam tohle po 6ti s loktama u tela, ale tohle sem proste delal na maximalni pocet s telesnou vahou, nic vic, jestli se ti to nelibi, beru to..
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po září 16, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: čt září 19, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
secret: pěkně přihazuješ ! ten trh super _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st září 25, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si dnes po dlouhý době udělal radost. Vím, že je to na moji TH motající se kolem 110-112 kil prd, ale mě to udělalo obrovskou radost, protože jsem si po hooodně dlouhý době udělal konečně nějakej osobáček.
Raw Benč 185 kg _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:22 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Tak jsem si dnes po dlouhý době udělal radost. Vím, že je to na moji TH motající se kolem 110-112 kil prd, ale mě to udělalo obrovskou radost, protože jsem si po hooodně dlouhý době udělal konečně nějakej osobáček.
Raw Benč 185 kg |
Pekny!!! Gratuluju. Na takovyho pavouka to neni vubec spatny
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt září 26, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:47 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | drlift_ napsal: | | Tom.K. napsal: | Tak jsem si dnes po dlouhý době udělal radost. Vím, že je to na moji TH motající se kolem 110-112 kil prd, ale mě to udělalo obrovskou radost, protože jsem si po hooodně dlouhý době udělal konečně nějakej osobáček.
Raw Benč 185 kg |
Pekny!!! Gratuluju. Na takovyho pavouka to neni vubec spatny |
díky Doktore. Vážím si toho. Doufám, že to trefím na soutěži v dresu. Beru si příklad z tebe! |
No to radeji ne. To bys mel totiz v dresu naslapnuto na peknyc 187,5kg
Uvidime se na lize.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|