|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
On je to nejspise jen vysledek nakumulovane unavy, kterou v sobe dlouhodobe potlacujes. A s timhle treninkem se neni cemu divit. Pred 3 lety jsem zazil neco obdobneho, nekolik mesicu jsem cvicil pres velkou unavu, vedel jsem to, ale vzdy jsem do posilovny sel kazdy den bez vyjmky nekolikahodinove treninky, telo rikalo dost, ale neposlouchal jsem ho, protoze ta unava byla zejmena mimo trenink, kdy jsem byl skoro nepouzitelnej a nez jsem zacal cvicit, pak jsem to jakoby "rozcvicil" a treninky jsem zvladal a naopak po nekolikahodinovem treninku jsem mel energie vic nez kdy jindy, podobne jako pises ty. Ovsem dalsi den to same, obrovska nechut do cviceni, vzdy jsem to musel v hlave potlacit a nejhorsi bylo trenink vubec zacit. Postupem casu se zhorsovala i vykonnost, telo davalo cimdalvice znameni, ze potrebuje odpocitnek (nejen unava a nechut ale i jine varovne signaly!!), ale stale jsem to ignoroval az jednoho dne prisel totalni fyzicky i psychicky fail, ze jsem 3 mesice do posilovny ani napachl. Ani po 14 dnech se to nijak nemenilo ba naopak mozna i zhorsovalo a to mi bylo jasne, ze jsem pretrenovany (nikoliv pretazeny, ale opravdu pretrenovany, coz neni zase tak snadne si vypestovat). Predstava cinkajiciho zeleze ve me budila doslova hruzu a to celkem dlouho, nekolik tydnu. Na cviceni jsem uplne zapomnel, mel jsem k tomu takovy odpor, ze mi to i pres moji zavislost na nem vubec nevadilo a zhruba po tech 3 mesicich, kdy jsem se z toho postupne vzpomatoval, jsem se vratil zpet.
A jeste k te strave, jak uz tu bylo psano, pri takovemto treninkovem zatizeni je nesmyslne stravovat se stylem WD _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
Problém je v tom, ze moc jíš a malo trenujes...Btw a s tim vyspáváním bys to taky nemel přehánět
Ne, sorry... Dej si pauzu, zkus jeste zajít k lékaři, který se specializuje na tu nespavost (jestli ale nebude problém v tom nedostatku jídla a obrovské zátěže). WD jsem nezkoušel, ani ji nechápu, ale popremyslej o změně stravování. Jinak pred tebou smekám, ze vydrzis pri 3 hodinách spánku jeste 3-fázově trénovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
Nemyslim si, ze je zatim potreba chodit k lekari specializuji se na nespavost, v prve rade je potreba zklidnit telo a dostat ho z tehle stresove situace do normalu. Pri pretrenovani je narusen i cely hormonalni system a to ma prave dost velky vliv na onen spanek. Vsak nespavost (a nebo naopak nadmerna spavost, to uz je individualni) je jeden z hlavnich symptomu pretrenovani. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so září 14, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Díky moc všem, beru si to k srdci.
Draper: přesně tak to začínám mít, stačí když doma uklízím a cinknou o sebe činky, které mam pod postelí. Už tím jsem nasranej ... není to normální no.
Vypustím, srovnám si jídelníček a až se budu cítit ok, zkusím lehce začít cvičit...přecejen život bez posilovny, fotbalu a vůbec pohybu už mi jaksi není sympatický
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 14, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
Nejsi nahodou Pavelito ze ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so září 14, 2013 1:22 pm Předmět: |
|
|
Taky me to napadlo _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: so září 14, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | Jídelák je docela stereotyp. Přes den nic, jen voda. Večer bílkoviny (tvaroh/maso/sojový maso/ryby) sachry (brambory, knackenbroty, někdy i dost pečiva tmavého)
Jako jídelníček už řeším cca 5 let. Vím, co a jak. |
Pak ho řešíš 5 let špatně. Tebou popsaná WD není WD....
Jsi přetrénovaný. Pokud s tím nejsi schopen ani na chvíli seknout, zajdi za psychiatrem. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 14, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Taky me to napadlo |
jasne ze je to on _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MM-1
|
Zaslal: so září 14, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Při takové zátěži si nedokážu představit regeneraci na WD ani kdybys spal 10 hodin denně. Dál bych se zamyslel nad doplněním minerálů a vitamínů, které se při takovym záhulu palí několikanásobně víc, což má taky dost velkej vliv na únavu. Pokud si dáš 1x denně dáš nějakej multivitamín a multiminerál a k tomu 1000mg céčko tak je to naprosto nedostatečny a nebál bych se dát denně např toho céčka i 10g nebo dokud se neposeres a pak to snižíš. K tomu dostatek hořčíku a b6 a únava by měla ustoupit. Jinak jít k doktorovi s tím spánkem a prostě žrát alespoň 3x denně. _________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: ne září 15, 2013 5:48 am Předmět: |
|
|
Nějak jsem to nepochopil to Pavelito?
Díky všem za názory, zkusim rozjet log i když vim, že ho stejně asi psát nebudu.
Včera jsem si dal lehce hodinku běhání 2na2 fotbal, nevydržel jsem lákání kamarádů. tak jsem tu únavu trošku ztlumil a na dnešek spal tak 3 hodinky no. Ty vitamíny mě taky napadly no, ale snažím se hodně zeleniny a ovoce, tak jsem to nějak přecházel
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 15, 2013 10:58 am Předmět: |
|
|
| P4hill napsal: | Nějak jsem to nepochopil to Pavelito?
|
To nic, jen tvuj starej nick _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
fothee
|
Zaslal: út září 17, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Zacal bych tim ze si reknu co delam spatne. Pokud vim, ze neco delam spatne, tak to spatne prestanu delat. - Citim se pretrenovany? Unaveny? Hodne prace, hodne sportovne aktivni, nedostatek spánku a nepravidelná strava? Hmm, proc potrebuji doktora, kterej mi stejne potvrdi to co uz vim. Nejdrive zkusim 3 tydny nasadit 100procentne spravnou zivotospravu. Higiena, pravidelna strava (hrotit i kalorie), dostatek spánku, dostatecny pitný rezim. Po trech týdnech uz bys mel dostatecne videt jak si telo poradilo. Pak bych si nechal vzit moc a udelat krevni obraz jestli tam nehraje roli treba jeste stitna zlaza uvidis jak na tom budes.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|