Ahoj, už delší dobu se potýkám s nechutí k tréningu- jak běžeckému, tak ve fitku. Ale jak se rozjedu tak je vše už ok. Síly dost a hodně mě to baví. Přes prázniny jsem jel dvoufázově, ráno fitko/odpo běh, nebo 2x běh, nebo 2x
rotoped po hodině. Vždycky mě to bavilo, ale abych se odhodlal, musel jsem se nutit.
18let, 189cm,dříve endomorf 90kg (skoro tuk), ted 74.5kg (na začátku prázdnin 78kg)- na in-body jsem nebyl ted, ale odhaduji 4kg tuku na sobě.
Zhubnout jsem nechtěl. Ale stalo se, protože jsem pořád běhal (týdne 100km) , měl závody (kolem 70km) 2x měsíčne, a když jsem si chtěl dát volno, že už musím, tak se to stejně zvrhlo v aspon hodinový
rotoped nebo krátký běh- ale fest intenzivní. Aby hlava měla klid, když jsem chtěl odpočívat dostávaly se mi myšlenky že končím, že spadnu a že furt mam málo natrénováno.
Ve dnech volna když jsem si chtěl dávat větší dávky jídla, tak jsem měl obavy, že zase přiberu ( i když bych trochu potřeboval- six pack lehce mam, ale jdou už vidět i žíly na břichu).
Nohy mě celkem bolí stále a chodím od svalovky ke svalovce.
Myslíte, že může být chyba v jídeláku, nebo prostě počáteční stav přetrénování. Za chybu mam tu nechuť. motivace je, výkonama jdu nahoru ( ve fitku moc ne, ale to mam doplnkove) , ale mimo trening se citíím celkově slabý, i když spím 8 hodin denně.
Jídelníček
Jídelák: snídaně: 100g vloček, trocha mléka, hrst ovoce, odměrka
Combatu, trocha ořechů
svačina: sojový rohlík, kvalitní šunka- 3 plátky, plátek leerdameru, cottage, rajče
oběd: 110g rýže, 180g kurecího, plátek leerdameru do rýže, zelenina, trocha ořechů
svačina: většinou nebývala, protože jsem trénoval, nebo třeba odpolední byla, ale nebyla dopolední
večere: to samé co oběd
někdy
Combat před spaním- záleželo kdy byla večere
Za den mívám většinou 2x kafe- nesco s trochou mléka. Cukrů přes den moc ne. Při dlouhých bězích jsem snědl třeba Corny tyčinku, nebo
nutrend s ovesnýma vločkama.
Prakticky pořád mívám hlad, ráno po snídani můžu už do půl hodiny jít běhat, že mi to hned slehne. jestli je to nakopnutým metabolismem.
K nezdravému jídlu mam celkem odpor, když jsem si dal někdy něco jiného hned jsem měl pocit že přiberu 5kg tuku a budu tragéd v běhu.
trening např. přes prázdky: ráno: běh: 10km v horách, odpo fitko nebo
rotoped hodina.
často jsem běhával i 4 nebo 5 hodin když jsem potřeboval objemy naběhat.
Díky za přectění slohu a buud rád za každou radu.