|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: út září 10, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | tak jsem si chtěl přečíst, co přes prázdniny nového... poněkud monotónní trénink, ale když to měl být autopilot, tak to beru, váhovka zase spadla k osmdesáti, kolem pasu ... to není normální, to seš přírodní úkaz ;) snad už se ti začne dařit s tím něco dělat, ať to má zase šťávu :) |
Budu se snažit. Přišel jsem tím dietěním o nějaké svaly, jsem rád, že mi zůstalo aspoń trochu síly. Sám jsem zvědavý, jak to půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út září 10, 2013 9:44 am Předmět: |
|
|
parádní tréninkový plán  jen jsem nepochopil to od tří do osmi sérií, jak to jako chceš časově stíhat, krom toho z osmi na tři je dost velký skok, pět by mi přišlo rozumnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 10, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | parádní tréninkový plán jen jsem nepochopil to od tří do osmi sérií, jak to jako chceš časově stíhat, krom toho z osmi na tři je dost velký skok, pět by mi přišlo rozumnější. |
Budu se snažit postupně přidávat vždycky jednou za týden o jednu sérii navíc, když nezvládnu v té další sérii plný počet opakování, budu to zkoušet, dokud to nepůjde. Časově to bude náročné, budu muset zároveň s přidáváním sérií zkracovat přestávky. Je to trénink na hypetrofii, i když u základních cviků vychází z nížšího počtu opakování. Každý den jsou tam tři hlavní cviky, plus kompenzační doplňky. Je tam toho dost na záda a zadní část stehen, abych trošku srovnal disbalanci ze dvou měsíců předních dřepů a tlaků a napravil si koleno.
Je to změna oproti původnímu plánu, kdy jsem po pracovních sériích pumpoval, jsem zvědavý, jestli to k něčemu bude. Uvidíme za dva měsíce, když tak se vrátím k tomu, co mi fungovalo. Těch pět opáček jako základ je kompromis; mám pocit, že nejsem čistě silový typ, na dvojkách a trojkách se dlouhodobě moc nezlepšuju, i když mi fungují krátkodobě na vygradování síly, ale osm opakování po osmi by bylo příliš, to bych neuregeneroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá září 13, 2013 8:28 am Předmět: |
|
|
Rozcvička
Benč
10x20
6x60
3x80
1x100
5x120
5x120
5x120
Bulharské dřepy
12, 12
8x25
8x25
8x25
Přítahy VC v předklonu
5x110
5x110
5x110
Obrácený motýlek
10x60
10x70
10x75
10x75
10x75
Bicepsové zdvihy
10x40
10x50
10x50
10x50
Tricepsová kladka
10x80
10x90
10x95
8x95
10x90
Bylo to překvapivě rychlé, ale časem se to protáhne až začnu přidávat série. Benč jsem dva měsíce necvičil, je to poznat, těch 120 po pěti momentálně tak akorát. Místo zapažek jsem zkusil stroj na převrácený motýlek, je to fajn, asi se ho budu držet; trochu jsem laboroval s tricepsovou kladkou, je zdvojená, tak jsem nemohl trefit váhu, příště už budu vědět. Zapomněl jsem, jak z bulharských dřepů bolí zadek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne září 15, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
Rozcvička
Zadní dřepy
6x60
3x80
3x100
3x120
5x140
5x140
5x140
Klokov press
10x40
8x60
8x60
8x60
Rumunské tahy
5x100
5x120
5x140
5x140
Rotátory
12x12.5
12x12.5
12x12.5
Motýlek
10x70
10x80
10x80
10x80
Dřepy a klokov podle plánu, podařilo se mi bohužel zranit spodní záda u rumunských tahů, při čtvrtém opakování v druhé sérii se 140 to trochu píchlo, při páté velká bolest a konec, i když pocitově to nebylo těžké. Bolí to v každé poloze, mám velký problém se předklonit, zavázat si tkaničky a dojet domů bylo utrpení. Trochu na chvíli pomohla horká vana, ale není to dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ten Klokov press je press za hlavou trhovým úchopem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Ten Klokov press je press za hlavou trhovým úchopem? |
¨
JJ, přesně tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
Nakonec jsem musel včera večer na pohotovost, dostal jsem tři injekce, udělali mi rentgen a naštěstí to vypadá, že to páteř je v pořádku. Nejspíš se mi povedlo natrhnout si vzpřimovače, což sice taky není nic moc, ale pořád lepší než vyhřezlá plotýnka. Vidím ve své budoucnosti stroje, s volnou váhou mám na nějakou dobu utrum.
P.s. Ta doktorka fakt o cvičení nevěděla, ani co by se za nehet vezlo. Neznala (samozřejmě) mrtvý tah, ale byla si jistá, že svému synovi by to zakázala, ptala se mě, jestli v posilovně piju takové ty nápoje, které tam prodávají, a když jsem se jí zeptal, jaké myslí, řekla, že neví, ale že je pít nesmím, a když jsem poznamenal, že jako jediný doplněk používám bílkoviny v prášku, zakázala mi je pro jistotu taky. Ach jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:01 am Předmět: |
|
|
kurnik, toto ma mrzí, hádam sa prognóza nepotvrdí, kedy ideš nejakému, čo sa tomu aj rozumie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:26 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | kurnik, toto ma mrzí, hádam sa prognóza nepotvrdí, kedy ideš nejakému, čo sa tomu aj rozumie? |
Musím se objednat, asi to nepůjde ze dne na den. Včera jsem bolestí několikrát málem omdlel, dnesku už je to maličko lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Turakam napsal: | | kurnik, toto ma mrzí, hádam sa prognóza nepotvrdí, kedy ideš nejakému, čo sa tomu aj rozumie? |
Musím se objednat, asi to nepůjde ze dne na den. Včera jsem bolestí několikrát málem omdlel, dnesku už je to maličko lepší. |
Uff, a tvoj všeobecný čo vravel, či bol len na tej pohotovsoti? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Magumi napsal: | | Turakam napsal: | | kurnik, toto ma mrzí, hádam sa prognóza nepotvrdí, kedy ideš nejakému, čo sa tomu aj rozumie? |
Musím se objednat, asi to nepůjde ze dne na den. Včera jsem bolestí několikrát málem omdlel, dnesku už je to maličko lepší. |
Uff, a tvoj všeobecný čo vravel, či bol len na tej pohotovsoti? |
Zatím jen na pohotovosti, dneska ráno jsem musel normálně naběhnout do práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po září 16, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
soucitim s tebou, podobny zraneni sem mel taky a ted se mi zase lehce "obnovilo"  a to sem si myslel, ze uz to po ty dobe mam definitvne z krku (stacila posrana turbulence  ) jinak do zacatku se urcite hodi Diclofenac, aspon na prechod z toho nejhorsiho a celkove protizanetlivy veci jako MSM, zvyseny davky omega-3, vit. C apod.
kazdopadne nejvic pomaha lehky cviceni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 16, 2013 4:19 pm Předmět: |
|
|
už nejsme nejmladší, viď? záda ti vůbec a naprosto nezávidím... já už mám přes tři týdny jenom blbej kotník a to je proti tomu sranda, protože i když zpočátku nešel vůbec používat, tak máš ještě druhou nohu a když tak se opřeš, jenže odlehčit vzpřimovačům asi bude jiná káva... no, začínám teď po prázdninách znovu mrtvolu, tak jsem zvědavý, kam to dopracuji.
můžeš s tím vůbec něco krom psaní na klávesnici? nezbývá než ti popřát brzké uzdravení, je to škoda, takový výpadek v tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po září 16, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
velka skoda  , samozrejme prajem co najrychlejsie zotavenie a bezproblemovy navrat. drzim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|