PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 484, 485, 486 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Bara

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
nEcro napsal:
ja tedka zkousel vsechny prichute krome vaniky a 3 baleni mam doma a suprovni, uroven reflexu za nizsi cenu a lepsi chuti (i kdyz me o tu chut stejne az tak nejde ale prijemna zmena)

To myslíš jako vážně?... dík

Kluci,ten Reflex byl vynesen na vrchol pár uživately,nikoliv testy.Je kvalitní,ale to je hodně značek a mnohdy i víc.Jen Reflex zvolil cenovou politiku brutus a ta možná evokuje v někom představu,že musí být tudíž nejlepší.Kdysi se toto tradovalo o Weideru,potom Championu atd...později se u všech zjistilo,že to tak úplně pravda není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
John Chipsa napsal:
nEcro napsal:
ja tedka zkousel vsechny prichute krome vaniky a 3 baleni mam doma a suprovni, uroven reflexu za nizsi cenu a lepsi chuti (i kdyz me o tu chut stejne az tak nejde ale prijemna zmena)

Kluci,ten Reflex byl vynesen na vrchol pár uživately,nikoliv testy.Je kvalitní,ale to je hodně značek a mnohdy i víc.Jen Reflex zvolil cenovou politiku brutus a ta možná evokuje v někom představu,že musí být tudíž nejlepší.Kdysi se toto tradovalo o Weideru,potom Championu atd...později se u všech zjistilo,že to tak úplně pravda není.

jojo, u weidera si to pamatuju, to byla klasika. Je pravda, že jsem tak nestudoval poslední dobou jiné značky, pač jsem dlouho u reflexu a na mě sedí, tím, že mě nic nedělá (neprohání, neprdím atp :-) ) K nutrendu jsem nikdy neměl moc blízko, nevím, bral jsem ho jako takovou "teď se nechci nikoho dotknout" ale shit značku. Proto právě koukám, jak poslední dobou se rozjel a jak ho plno kluku chválí, tak ho budu muset vyzkoušet :-) Je pravda, že na střední jsem měl ještě starel promil a byl tak hnusnej, že za ty roky, jsem neměl chuť si ho koupit... ale teď nemusí bejt třeba špatnej už.... Mno každopádně dík a budu ho muset vyzkoušet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Bara napsal:
John Chipsa napsal:
nEcro napsal:

jojo, u weidera si to pamatuju, to byla klasika. Je pravda, že jsem tak nestudoval poslední dobou jiné značky, pač jsem dlouho u reflexu a na mě sedí, tím, že mě nic nedělá (neprohání, neprdím atp :-) ) K nutrendu jsem nikdy neměl moc blízko, nevím, bral jsem ho jako takovou "teď se nechci nikoho dotknout" ale shit značku. Proto právě koukám, jak poslední dobou se rozjel a jak ho plno kluku chválí, tak ho budu muset vyzkoušet :-) Je pravda, že na střední jsem měl ještě starel promil a byl tak hnusnej, že za ty roky, jsem neměl chuť si ho koupit... ale teď nemusí bejt třeba špatnej už.... Mno každopádně dík a budu ho muset vyzkoušet.

Tady nejde jen o Nutrend,ale spíš o to,že člověk má být od přírody zvídavej a zkoušet a ne sedět jak slepice na vejcích Reflex je určitě super,ale proč platit balík když nemusím.mates byl jen reflex a nechtěl slyšet...teď frčí na českých věcech a je nadšenej.Hodně to je v hlavě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
krosař

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
Bara napsal:
John Chipsa napsal:
nEcro napsal:

Ty nový Promily potažmo PROM-INy mám doma čoko a banán..obojí super chuť..ale to měl Promil co sem ho užíval vždy..

Ještě dodám, že míchám většinou v polo/plnotučném mléce abych nebyl nařčen, že si vymýšlím....s vodou to je ale taky dobrý..mléko je mléko..
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

úrčitě, to já už vyzkoušel víc věcí, extrifit,bsn,MP a pak jsem zakotvil u Reflexu. Teď mám Scitech a musím říct, že zatím všehno v pohodě :-)

Jinak mates (jestli myslíš toho maleho matese :-D ) ten jel na BSN, ne? ale to už je OT

edit
Já míchám vše ve vodě.... jinak promil m právě ani tenkrát nechutnal, ale mě vanilka obecně nechutná od nikoho.... :-D
Bara

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

John Chipsa napsal:
úrčitě, to já už vyzkoušel víc věcí, extrifit,bsn,MP a pak jsem zakotvil u Reflexu. Teď mám Scitech a musím říct, že zatím všehno v pohodě :-)

Jinak mates (jestli myslíš toho maleho matese :-D ) ten jel na BSN, ne? ale to už je OT

edit
Já míchám vše ve vodě.... jinak promil m právě ani tenkrát nechutnal, ale mě vanilka obecně nechutná od nikoho.... :-D

Mates-daoc byl vždy Reflexník
Spam

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že jakýkoli člověk vychválí do nebes značku, která je pro něj nějak zvýhodněná (sponzoring --> cena atd...)
Ne jednou se stalo že lidi propagovali takové a takové značky a sami používali jiné... a proč asi?
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
John Chipsa napsal:

edit

Mates-daoc byl vždy Reflexník

ano vždy jsem byl a budu .

upřesním , začatek meho pokukování po cvičení jsem nemněl ani ránu ani páru o nějakých
suplementech .
Takže jsem začal u BSN na trere jsem začal cvičit a rust , a používal jsem i Levrone Formuli . Pak přišlo trošku kalkulování mezi poměr/cena a tam byla FA ,
v te době už jsem pokukoval po Reflexu .
A tedka jedu na Survival .Nepatřím mezi ty co jen ukazují a sami je nepoužívají , Ja jsem
totalně spokojen s suplementy teto firmy . Musel jsem si trošku upravit dávkovaní a
časování . Takže vím co beru a co od toho mužu očekávat . Snad se v budoucnu i oběvi
proteiny
firmy Survival . Tuto značku mužu jen doporučit . Vyzkoušejte a uvidíte sami .
nEcro

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 Bara : ukaz mi produkt ktery predci micro whey od reflexu a tim nemyslim podradne parametry typu prasnost, rozpustnost, chut a dalsi... ciste slozeni

to same muzes uvest i u royal whey

bohuzel weider atd... tezili ciste z reklamy a fungovany v dobe kdy nebyla zadna konkurence a jak sem si vsiml reflex temer zadnou reklamu nema... obcas PR clanek zde na ronnie
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
2 Bara : ukaz mi produkt ktery predci micro whey od reflexu a tim nemyslim podradne parametry typu prasnost, rozpustnost, chut a dalsi... ciste slozeni

bohuzel weider atd... tezili ciste z reklamy a fungovany v dobe kdy nebyla zadna konkurence a jak sem si vsiml reflex temer zadnou reklamu nema... obcas
PR clanek zde na ronnie

a v cem, ze je ten protein od Reflexu tak vyjimecny? Narostou mi snad svaly 2x vice?tomu snad nemuze nikdo verit.
Bara

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:

bohuzel weider atd... tezili ciste z reklamy a fungovany v dobe kdy nebyla zadna konkurence a jak sem si vsiml reflex temer zadnou reklamu nema... obcas PR clanek zde na ronnie

O micro whey víme jen to,co o něm výrobce píše.To je obdobně cenná info jako stupně hydrolýty u proteinů,kterou nikdo z nás neotestuje.Teorie a písmenka na papíru.Dvacet let se motám kolem extra úprav aut a jsem vůči tomuto naprosto imunní.Nepodceňuji to a rozhodně neshazuji,ale nepotřebuju jako amatérský cvičenec platit předražené věci a to Reflex je.Nevím jak ty,ale já znám i jejich obchodní politiku a ta je rozhodně vše jen ne postavená pro obyčejný český fanoušky tady z fóra jako jsme my.Zajímavý je,že zrovna Mates měl udivenej výraz,že se naopak zlepšil po přechodu na české věci.ČR má jedny z nejpřísnějších quot pro výrobu potravinových doplňků.Nic proti Reflexu nemám a mám dokonce dobrou zkušenost třeba s Edge,ale protein od nich si koupím až budou na ceně,kterou to má..teď je to předražené.
nEcro

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nativni izolat delany za studena ? probioticke kultury, travici enzymy, glutaminove peptidy, minimum aditiv ? ale podstatni je ta surovina

kdyz se nekterym reflex zda drahy tak na royal whey neni co rict, co se tyce slozeni temer identicke s Instant Whey native akorat bez probiotik atd... na druhou stranu slazeny stavii, bez chemie a lepsi chuti
pig14

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
nativni izolat delany za studena ? probioticke kultury, travici enzymy, glutaminove peptidy, minimum aditiv ? ale podstatni je ta surovina

nEcro

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2 pig14 : de videt ze ti nic nerika

nekdo se spokoji s obyc WPC nekdo chce hold vice...
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
2 pig14 : de videt ze ti nic nerika

nekdo se spokoji s obyc WPC nekdo chce hold vice...

už jsem se tě jednou ptal, a nedostalo sem i odpovědi.
máš za to, že takovýto protein je schopen docítil v organismu většího anabolismu? A není potom hloupost jíst třeba obyčejné hovězí maso, které žádné trávící enzymy neobsahuje? A třeba nemá ani takovou biologickou hodnotu, jako ten ultraspeciální protein?
A když nepoužívám vůbec žádné doplňky výživy, mám vůbec šanci dosáhnout nějakých výsledků v posilovně?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 484, 485, 486 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: