ja tedka zkousel vsechny prichute krome vaniky a 3 baleni mam doma a suprovni, uroven reflexu za nizsi cenu a lepsi chuti (i kdyz me o tu chut stejne az tak nejde ale prijemna zmena)
To myslíš jako vážně?... dík
Kluci,ten Reflex byl vynesen na vrchol pár uživately,nikoliv testy.Je kvalitní,ale to je hodně značek a mnohdy i víc.Jen Reflex zvolil cenovou politiku brutus a ta možná evokuje v někom představu,že musí být tudíž nejlepší.Kdysi se toto tradovalo o Weideru,potom Championu atd...později se u všech zjistilo,že to tak úplně pravda není.
ja tedka zkousel vsechny prichute krome vaniky a 3 baleni mam doma a suprovni, uroven reflexu za nizsi cenu a lepsi chuti (i kdyz me o tu chut stejne az tak nejde ale prijemna zmena)
Kluci,ten Reflex byl vynesen na vrchol pár uživately,nikoliv testy.Je kvalitní,ale to je hodně značek a mnohdy i víc.Jen Reflex zvolil cenovou politiku brutus a ta možná evokuje v někom představu,že musí být tudíž nejlepší.Kdysi se toto tradovalo o Weideru,potom Championu atd...později se u všech zjistilo,že to tak úplně pravda není.
jojo, u weidera si to pamatuju, to byla klasika. Je pravda, že jsem tak nestudoval poslední dobou jiné značky, pač jsem dlouho u reflexu a na mě sedí, tím, že mě nic nedělá (neprohání, neprdím atp :-) ) K nutrendu jsem nikdy neměl moc blízko, nevím, bral jsem ho jako takovou "teď se nechci nikoho dotknout" ale shit značku. Proto právě koukám, jak poslední dobou se rozjel a jak ho plno kluku chválí, tak ho budu muset vyzkoušet :-) Je pravda, že na střední jsem měl ještě starel promil a byl tak hnusnej, že za ty roky, jsem neměl chuť si ho koupit... ale teď nemusí bejt třeba špatnej už.... Mno každopádně dík a budu ho muset vyzkoušet.
jojo, u weidera si to pamatuju, to byla klasika. Je pravda, že jsem tak nestudoval poslední dobou jiné značky, pač jsem dlouho u reflexu a na mě sedí, tím, že mě nic nedělá (neprohání, neprdím atp :-) ) K nutrendu jsem nikdy neměl moc blízko, nevím, bral jsem ho jako takovou "teď se nechci nikoho dotknout" ale shit značku. Proto právě koukám, jak poslední dobou se rozjel a jak ho plno kluku chválí, tak ho budu muset vyzkoušet :-) Je pravda, že na střední jsem měl ještě starel promil a byl tak hnusnej, že za ty roky, jsem neměl chuť si ho koupit... ale teď nemusí bejt třeba špatnej už.... Mno každopádně dík a budu ho muset vyzkoušet.
Tady nejde jen o Nutrend,ale spíš o to,že člověk má být od přírody zvídavej a zkoušet a ne sedět jak slepice na vejcích Reflex je určitě super,ale proč platit balík když nemusím.mates byl jen reflex a nechtěl slyšet...teď frčí na českých věcech a je nadšenej.Hodně to je v hlavě
Ty nový Promily potažmo PROM-INy mám doma čoko a banán..obojí super chuť..ale to měl Promil co sem ho užíval vždy..
Ještě dodám, že míchám většinou v polo/plnotučném mléce abych nebyl nařčen, že si vymýšlím....s vodou to je ale taky dobrý..mléko je mléko..
Řekl bych, že jakýkoli člověk vychválí do nebes značku, která je pro něj nějak zvýhodněná (sponzoring --> cena atd...)
Ne jednou se stalo že lidi propagovali takové a takové značky a sami používali jiné... a proč asi?
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
upřesním , začatek meho pokukování po cvičení jsem nemněl ani ránu ani páru o nějakých
suplementech .
Takže jsem začal u BSN na trere jsem začal cvičit a rust , a používal jsem i Levrone Formuli . Pak přišlo trošku kalkulování mezi poměr/cena a tam byla FA ,
v te době už jsem pokukoval po Reflexu .
A tedka jedu na Survival .Nepatřím mezi ty co jen ukazují a sami je nepoužívají , Ja jsem
totalně spokojen s suplementy teto firmy . Musel jsem si trošku upravit dávkovaní a
časování . Takže vím co beru a co od toho mužu očekávat . Snad se v budoucnu i oběvi
proteiny firmy Survival . Tuto značku mužu jen doporučit . Vyzkoušejte a uvidíte sami .
2 Bara : ukaz mi produkt ktery predci micro whey od reflexu a tim nemyslim podradne parametry typu prasnost, rozpustnost, chut a dalsi... ciste slozeni
to same muzes uvest i u royal whey
bohuzel weider atd... tezili ciste z reklamy a fungovany v dobe kdy nebyla zadna konkurence a jak sem si vsiml reflex temer zadnou reklamu nema... obcas PR clanek zde na ronnie
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
2 Bara : ukaz mi produkt ktery predci micro whey od reflexu a tim nemyslim podradne parametry typu prasnost, rozpustnost, chut a dalsi... ciste slozeni
bohuzel weider atd... tezili ciste z reklamy a fungovany v dobe kdy nebyla zadna konkurence a jak sem si vsiml reflex temer zadnou reklamu nema... obcas
PR clanek zde na ronnie
a v cem, ze je ten protein od Reflexu tak vyjimecny? Narostou mi snad svaly 2x vice?tomu snad nemuze nikdo verit.
bohuzel weider atd... tezili ciste z reklamy a fungovany v dobe kdy nebyla zadna konkurence a jak sem si vsiml reflex temer zadnou reklamu nema... obcas PR clanek zde na ronnie
O micro whey víme jen to,co o něm výrobce píše.To je obdobně cenná info jako stupně hydrolýty u proteinů,kterou nikdo z nás neotestuje.Teorie a písmenka na papíru.Dvacet let se motám kolem extra úprav aut a jsem vůči tomuto naprosto imunní.Nepodceňuji to a rozhodně neshazuji,ale nepotřebuju jako amatérský cvičenec platit předražené věci a to Reflex je.Nevím jak ty,ale já znám i jejich obchodní politiku a ta je rozhodně vše jen ne postavená pro obyčejný český fanoušky tady z fóra jako jsme my.Zajímavý je,že zrovna Mates měl udivenej výraz,že se naopak zlepšil po přechodu na české věci.ČR má jedny z nejpřísnějších quot pro výrobu potravinových doplňků.Nic proti Reflexu nemám a mám dokonce dobrou zkušenost třeba s Edge,ale protein od nich si koupím až budou na ceně,kterou to má..teď je to předražené.
nativni izolat delany za studena ? probioticke kultury, travici enzymy, glutaminove peptidy, minimum aditiv ? ale podstatni je ta surovina
kdyz se nekterym reflex zda drahy tak na royal whey neni co rict, co se tyce slozeni temer identicke s Instant Whey native akorat bez probiotik atd... na druhou stranu slazeny stavii, bez chemie a lepsi chuti
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
nekdo se spokoji s obyc WPC nekdo chce hold vice...
už jsem se tě jednou ptal, a nedostalo sem i odpovědi.
máš za to, že takovýto protein je schopen docítil v organismu většího anabolismu? A není potom hloupost jíst třeba obyčejné hovězí maso, které žádné trávící enzymy neobsahuje? A třeba nemá ani takovou biologickou hodnotu, jako ten ultraspeciální protein?
A když nepoužívám vůbec žádné doplňky výživy, mám vůbec šanci dosáhnout nějakých výsledků v posilovně?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru