|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út září 17, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
fotter, prezradim ti strasne tajomstvo. Toto je obycajne forum, tu sa neriesia otazky zivota a smrti, ani zivotne priority _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 17, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Bara napsal: | | fotter napsal: | | Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov |
A co trápí tebe?Že zdražli pivo a děcka hlučej při fotbale |
Chlast nepijem,fotbal ma nezaujima.Tvoja otazka mi pripada dost detinska,zvlast od teba,vyzeras ako dospely a rozumny chlap.Myslim (dufam) ze sam vies posudit co je v zivote dolezite a podstatne,zaujem o blbosti ako su;kde,kto a ako si holi rit,vajcia... medzi moje priority urcite nepatria |
Jasně,že jsou na světě důležitější věci a je jich milion,ale tady se baví kluci o tomhle,tak se přispívá k tomuto.Já jsem se začal holit komplet před pěti lety a i když jsem myslel,že to je pro blbce,tak dnes to řeším furt a jsem jen línej.Takže nejsem metroušek co se denně sleduje,ale dbát o sebe může každej,i přes problémy co má.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 17, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Komplet jakože od hlavy k patě? To bych strávil holením asi tak celej den Jsem na nervy z toho že se holím záda 1x týdně abych nevypadal jak opice |
Já to beru ot ptakoještěra nahoru.Moje horní polovina je taky tak na půl hodiny a záda mi holí přitelkyně když mi stříhá paruku nohy neholím,to už je hodně divný
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út září 17, 2013 11:20 pm Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Bara napsal: | | fotter napsal: | | Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov |
Chlast nepijem,fotbal ma nezaujima.Tvoja otazka mi pripada dost detinska,zvlast od teba,vyzeras ako dospely a rozumny chlap.Myslim (dufam) ze sam vies posudit co je v zivote dolezite a podstatne,zaujem o blbosti ako su;kde,kto a ako si holi rit,vajcia... medzi moje priority urcite nepatria |
Stejně jednou umřeš (jako my všichni), takže je zbytečný řešit naprosto cokoli
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st září 18, 2013 12:04 am Předmět: |
|
|
Nabízí se tedy otázka proč si vlezl to tohodle tématu a nutně si se musel vyjádřit
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st září 18, 2013 12:54 am Předmět: |
|
|
Protoze je to dement, co si neumi vyresit svoje problemy, tak jde zivot otravovat jinejm lidem. 99% toho, co lidi vytykaj ostatnim a resej na nich, je ve skutecnosti (casto nevedoma) projekce jejich vlastncih mindraku a problemu. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: st září 18, 2013 6:35 am Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | Protoze je to dement, co si neumi vyresit svoje problemy, tak jde zivot otravovat jinejm lidem. 99% toho, co lidi vytykaj ostatnim a resej na nich, je ve skutecnosti (casto nevedoma) projekce jejich vlastncih mindraku a problemu. |
To se mi líbí. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st září 18, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | Protoze je to dement, co si neumi vyresit svoje problemy, tak jde zivot otravovat jinejm lidem. 99% toho, co lidi vytykaj ostatnim a resej na nich, je ve skutecnosti (casto nevedoma) projekce jejich vlastncih mindraku a problemu. |
Na tom něco bude, mám podobné zkušenosti. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: st září 18, 2013 2:04 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Cratach napsal: | | Protoze je to dement, co si neumi vyresit svoje problemy, tak jde zivot otravovat jinejm lidem. 99% toho, co lidi vytykaj ostatnim a resej na nich, je ve skutecnosti (casto nevedoma) projekce jejich vlastncih mindraku a problemu. |
Na tom něco bude, mám podobné zkušenosti. |
Je zrejme ze som urazil Vasu sex. orientaciu+ego,klamal by som keby som povedal ze ma to mrzi. Titulovat niekoho dementom len preto ze vyjadril svoj nazor svedci o urovni pisatela.Cratash ("psych.diagnostik");podla seba sudim teba,ze?!,este to by mi chybalo aby som cez net a prave tu riesil nejake problemy,vlastne jeden mam,som averzny na hosanov a narcistov (to je vlastne skoro jedno).Naivne som si myslel ze je to diskusne forum o posilovani a nie o hosanskych kktinach na urovni fakebook.Musim priznat ze som bol prekvapeny z tolkych utocnych poznamok,nasledne mi to ale doslo,temata tipu;holenie muzskych intimnych partii je pre urcitu cast "muzskej" populacie rajcovna
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st září 18, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
Zkus bejt trochu nad věcí...
Společnost je v jistých oblastech jinde než před lety a osobně si třeba nemyslím že holení hrudi nebo intimních partií ma co dočinění s jinou sexuální orintací. Pokud chci mít vypracovanou hruď, tak přece nechci aby mi jí zakrývali chlupy (Ustinov promine  )beru to podle sebe. To samý chlupy v intimních partiích ženy nesnesu a tudíž to chápu i z její strany, proč mi měla mít plnou pusu chlupů, že  navíc to nese i jiné výhody  Prostě mi to přijde uplně normální.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 18, 2013 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Fottere a kulturisti se snad před soutěžemi neholí? Když už jsi načal to forum o posilování.... |
No Riku,kdyby nemuseli,tak asi ne Já chápu jeho rozhořčenost,ale ta debata měla být normálně o holení chlupů na těle,které nám prostě vadí a hlavně vadí většině žen.Není potřeba to brát jako šarvátku.Někdo to holí...někdo dostane holí
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st září 18, 2013 2:56 pm Předmět: |
|
|
Jari to napsal hezky :-) hlavně posledních pár vět :-D
Přesně já se holím z důvodu, že nosím jenom košile a pak se tak nepotím a nesmrdím a prostě mě to příjde normální.
Nenormání bude, až se budeme hromadně domlouvat, kde se sejdeme a kde se navzájem oholíme  a pak budeme stat v řade u zrdcadla a plácat se po ramenech, jak mám krasně oholené záda :-D ( aby si někdo nemyslel, že budeme holit něco jiného  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|