Holeni

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Holeni  Úvodní stránka -> Ostatní -> Holeni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle není o prioritách, ale normální pokec. Každej má svoje důvody. Je to jako pokec v hospodě u piva, když tě to nezjímá, tak to nečti, ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter, prezradim ti strasne tajomstvo. Toto je obycajne forum, tu sa neriesia otazky zivota a smrti, ani zivotne priority
Bara

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Bara napsal:
fotter napsal:
Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov

A co trápí tebe?Že zdražli pivo a děcka hlučej při fotbale

Chlast nepijem,fotbal ma nezaujima.Tvoja otazka mi pripada dost detinska,zvlast od teba,vyzeras ako dospely a rozumny chlap.Myslim (dufam) ze sam vies posudit co je v zivote dolezite a podstatne,zaujem o blbosti ako su;kde,kto a ako si holi rit,vajcia... medzi moje priority urcite nepatria

Jasně,že jsou na světě důležitější věci a je jich milion,ale tady se baví kluci o tomhle,tak se přispívá k tomuto.Já jsem se začal holit komplet před pěti lety a i když jsem myslel,že to je pro blbce,tak dnes to řeším furt a jsem jen línej.Takže nejsem metroušek co se denně sleduje,ale dbát o sebe může každej,i přes problémy co má.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komplet jakože od hlavy k patě? To bych strávil holením asi tak celej den Jsem na nervy z toho že se holím záda 1x týdně abych nevypadal jak opice
Bara

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Komplet jakože od hlavy k patě? To bych strávil holením asi tak celej den Jsem na nervy z toho že se holím záda 1x týdně abych nevypadal jak opice

Já to beru ot ptakoještěra nahoru.Moje horní polovina je taky tak na půl hodiny a záda mi holí přitelkyně když mi stříhá paruku nohy neholím,to už je hodně divný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Bara napsal:
fotter napsal:
Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov

Chlast nepijem,fotbal ma nezaujima.Tvoja otazka mi pripada dost detinska,zvlast od teba,vyzeras ako dospely a rozumny chlap.Myslim (dufam) ze sam vies posudit co je v zivote dolezite a podstatne,zaujem o blbosti ako su;kde,kto a ako si holi rit,vajcia... medzi moje priority urcite nepatria

Stejně jednou umřeš (jako my všichni), takže je zbytečný řešit naprosto cokoli
jari

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fotter napsal:
Bara napsal:
fotter napsal:

Nabízí se tedy otázka proč si vlezl to tohodle tématu a nutně si se musel vyjádřit
Cratach

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze je to dement, co si neumi vyresit svoje problemy, tak jde zivot otravovat jinejm lidem. 99% toho, co lidi vytykaj ostatnim a resej na nich, je ve skutecnosti (casto nevedoma) projekce jejich vlastncih mindraku a problemu.
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Protoze je to dement, co si neumi vyresit svoje problemy, tak jde zivot otravovat jinejm lidem. 99% toho, co lidi vytykaj ostatnim a resej na nich, je ve skutecnosti (casto nevedoma) projekce jejich vlastncih mindraku a problemu.

To se mi líbí.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:

Na tom něco bude, mám podobné zkušenosti.
fotter

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Cratach napsal:

Na tom něco bude, mám podobné zkušenosti.

Je zrejme ze som urazil Vasu sex. orientaciu+ego,klamal by som keby som povedal ze ma to mrzi. Titulovat niekoho dementom len preto ze vyjadril svoj nazor svedci o urovni pisatela.Cratash ("psych.diagnostik");podla seba sudim teba,ze?!,este to by mi chybalo aby som cez net a prave tu riesil nejake problemy,vlastne jeden mam,som averzny na hosanov a narcistov (to je vlastne skoro jedno).Naivne som si myslel ze je to diskusne forum o posilovani a nie o hosanskych kktinach na urovni fakebook.Musim priznat ze som bol prekvapeny z tolkych utocnych poznamok,nasledne mi to ale doslo,temata tipu;holenie muzskych intimnych partii je pre urcitu cast "muzskej" populacie rajcovna
jari

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus bejt trochu nad věcí...
Společnost je v jistých oblastech jinde než před lety a osobně si třeba nemyslím že holení hrudi nebo intimních partií ma co dočinění s jinou sexuální orintací. Pokud chci mít vypracovanou hruď, tak přece nechci aby mi jí zakrývali chlupy (Ustinov promine )beru to podle sebe. To samý chlupy v intimních partiích ženy nesnesu a tudíž to chápu i z její strany, proč mi měla mít plnou pusu chlupů, že navíc to nese i jiné výhody Prostě mi to přijde uplně normální.
Riku

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fottere a kulturisti se snad před soutěžemi neholí? Když už jsi načal to forum o posilování....
Bara

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Fottere a kulturisti se snad před soutěžemi neholí? Když už jsi načal to forum o posilování....

No Riku,kdyby nemuseli,tak asi ne Já chápu jeho rozhořčenost,ale ta debata měla být normálně o holení chlupů na těle,které nám prostě vadí a hlavně vadí většině žen.Není potřeba to brát jako šarvátku.Někdo to holí...někdo dostane holí
John Chipsa

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jari to napsal hezky :-) hlavně posledních pár vět :-D

Přesně já se holím z důvodu, že nosím jenom košile a pak se tak nepotím a nesmrdím a prostě mě to příjde normální.

Nenormání bude, až se budeme hromadně domlouvat, kde se sejdeme a kde se navzájem oholíme a pak budeme stat v řade u zrdcadla a plácat se po ramenech, jak mám krasně oholené záda :-D ( aby si někdo nemyslel, že budeme holit něco jiného )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Holeni Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: