Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klid.
Prvne si zjisti, jestli to tak opravdu je. Myslim Tom.K a mozna i vice lidi tu nedavno meli podobny problem, pritom to byla jen nejaka chyba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřesně jak říká Draper. Méně nadávat a nejdříve zjistit o co jde. Já jsem ti ban nedával, takže pokud ti ho nedal přímo Ronnie, pak se stalo to, že tě omylem zabanoval automatický systém, což se někdy vlivem chyby stává.

Derek Poundstone
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
docela si davam bacha na to abych nějak moc neprovokoval a neporušoval pravidla tohoto fóra... protože mam takovou dost provokativni povahu...ale tohle nechapu...nemužu přispivat ke článkum na ronnie.cz...

asi jsem napsal moc pravdy k nějakemu přispěvku to je divné...

Nemůžete odeslat nový příspěvek, protože Vaše uživatelské jméno je na listině
uživatelů s omezeným přístupem. Více informací zobrazíte kliknutím zde.

začíná mě to dost srát tadyk se fakt musí tancovat podle toho jak SPONZOŘI pískaj

omezený přístup...zasraný gestapo cenzůrovací...a to jsem si docela jistý že jsem nic moc špatnyho neudělal

uklidněte se děti, dejte si cigaretu na nervy!

hele, upřímně, to tě jako fakt takhle vynervovalo, jo? Chápu, že každej člověk je jinej, ale předvádět něco takovýho kvůli takový kravině.... z toho už jsem asi vyrost.

Mě to chytlo taky, nikdo neví kvůli čemu. Myslím, že se stačilo jen slušně zeptat, jako jsem to udělal já viz. zde: https://forum.ronnie.cz/zakaz-vkladani-prispevku-na-mainwebu-t32415.html a nepředvádět tady takovej theater.
Smile04

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jo ten bananek je diky nejspiš cizovi vyřešen takže diky a sory za overeacting ale proste me to sralo :D

obnovuju log

dneska rozcvičeníčko na nožky (mam posledni dobou problemy skolenama asi nějaky reuma z te zimy co nastala) :)

super yoke...zlehka x koleček (10m) naprazdno (60kg)
xkoleček se 100, 140, 180, 220 (4 kolečka)
260 2 kolečka
300 2kolečka...kolena zafačovaný držely ale pro změnu divna bolest v kotniku což je poprvy, dal sem na varovani a ubral zpět na nějakych 120kg a pakrat to ještě proběhl

pulka workoutu je nakladani a skladani kotoučů na tyče :)

dosedy na lavici

do 120 kg bez, pak bandaže...a jak sem si je krasne zavazal velice na měkko nedotahoval tak mi davaly skvěly pocit...takže pak 120kg 12 opak a 150 dvě serie po 10 op

tlačil čas takže to stačilo...pocit dobrej...cely tělo napumpovaný včetně ruk a trapezů...vážně :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera opět pěknej trenink
zase sem dal spodek

super yoke zahřivači kolečka
140 40m naraz běh
200 běhačka sem a tam 2x10
260 celkem asi 8-10x 10m s pauzama ale tentokrat bez bandu

bolest pod levou lopatkou se stupnovala až sem měl dojem že tam je něco hodně špatně... pak sem změnil trochu postoj na tom yoku a bylo to lepši, bolest petrvava i dnes jen slabě

dřepy lehce ale poctivě na dodělání
rozcvička 3serky 60kg
100 2 serky po 5 kolínka bolí nejistota
130 2 serky po 5 dost nahovno ale tak da se to při každym opačku očekavam že mi rupne něco v kolenou
160 lehce zamotany bandaže pro pocit jistoty 5op druha serie 3 op

zbytek ruky triceps biceps plus rozpažky
dělal sem to tak že sem postupně zvyšoval váhu na jednoručkách a dycky zasebou hnedka odjel francouzsky s jednoručkama, rozpažky, posadit a biceps...docela to pěkně pumpovalo hodne opakování s menší váhou :)

šíleně napumpovanej...dobrej pocit

tři série mt s nataženýmanohama 60kg na hamstry a domů

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trenály pokračují v poměrně klidnějším tempu ale již brzy se to trochu rozjede pak zaznamenám další trenály

v dohledné době přidám přemístění logu 140 a 150 (bez locku) ale lepši než klackem do voka ne? :D...

moje PR bylo dotedka 130- 140 sem ještě nepřemistil

připominam že sem offseason... 102kg

to se ale bzo změní :) dáme suplementy a řádný váhy
Smile04

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak moje workouty tedka nejsou žádnej zázrak ale snažím se a jedu sem tam i crossfit na fyzičku...doma seance na orbitreku u serialu 10km nějaky spalovače nasazeny tak uvidime co to provede :)

budu psát jenom zajimavosti neba mě vypisovat x serii toho a toho :D

so keep tuned :P
velkovezír

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty ramena máš slušný
Draper

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velkovezír napsal:
ty ramena máš slušný

Jasnej syntholak
Smile04

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuji memu tiskovému mluvčímu :D ale jak znamo synthol si picham pouze do hýždí protože chci mit prdel jak brazilka :D

ramena mi dycky hrozně rostly odjakživa asi genetika nebo sem blbě cvičil bench press jedno z toho :D

sere mě ale že pak nevyniknou bicaky :D takže dokud nebudou bicaky 50tky tak nic :D

---

k treninku davam doma orbitrek a ktomu treninky kde je hlavni jednotkou lehčich 5x5...např včera deadlift 170kg 5x5 čistě zdravotní trenink...silově to tam šlo pěkně ale celkově pocitově by to mělo byt lehčí...problem je že sem rano nestihal jist před trneinkem a to se pak projeví...

jinak minuly tyden sem se docela cejtil a šly tam tlakem nějake log lifty 3 opak 90 , 3 opačka 100

pak s lehkym vyrazem do 120kg...130 sem nelocknul ale nevadí zatím to nehrotím...to teprve přijde :)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 3:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska nic moc trenink nebylo to ještě idealni ale už svita na lepší časy

tlaky ve stoje z hudníku ...military pomalé provedení nahoru i dolů
60kg 3serky
80kg 5x5

deadlift
do 220kg krasne dynamicky
240 nešlo a technika mi ujela
200 jedničky 5krat
160 5x5

shyby na bradlech
2serky po 10 s vlastní vahou
shyby s 20kg na pasku 5x5

drobnosti...endoš
Smile04

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včerejší trenál- říkal jsem si že zkusím bench press po delší době co sem ho kvůli protočeným palcům nemohl jet...ten den to konečně šlo a já sem měl radost že už udržím bez bolesti naloženou činku takže paráda :)

bench press
zahrivačka s osou
60x15
90x6
120 5x5

na uzko 90 5x5

triceps s EZ
27 zahřivačka 15op
47 5x5 spíš sem dělal 6 op pro lepší pocit ale to je fuk

supe pocit krásně napumpovanej tak sem si dal ještě bicák trošku v kombinaci s ramenama

biceps jednoručky v sedě superserka s upažováním na ramena (tohle mi dělá fakt dobře)
jenom lehce
10tky jednoručky cc 20op
12tky cca 15op
15tky cca 10op

pokaždé při upažování tam je minimálně krátkej hold v upažení a nakonec tam dávám delší hold pro tu správnou bolest :) sice žádné těžké jednoručky ale věřte že takhle korektně odjeté to pálí jak ... :)

do posilky jsem ten den došel dost pozdě protože sem po praci usnul takže tohle je konec :) na závěr byl už jenom klasicky srovnávačka :D já vlevo napravo hnusné zvíře bestial :)

[/url]
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bestial se teď dobře zlepšil. Koukal jsem mu do logu a celkem jsem čučel. Mazec.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Bestial se teď dobře zlepšil. Koukal jsem mu do logu a celkem jsem čučel. Mazec.

jojo jí tedka více zeleniny

včerejší trenál SOBOTA

deadlift
rozehřátí do 200
pak 200 5x3 celkem to bralo
pokus 230x1 šlo dobře
pokus 250x1 beton :D už nebyla sila ale tak zkusil sem :D

vyrazy lehke dynamika pryč z deadliftu :)
do 100vky asi 4 serie bylo to takovy všelijaky bez dynamiky tak sem dal radši tlaky
80kg 5x5

pak na uzky uchop na tricak serie se 40kg lokty u sebe striktně a bralo to krasně ty tricaky postupne sem přidalal po 10 kg až na 60 kg masakr tohe pojedu častějš

trenal dneska NEDĚLA

stěhování ondry do nového bytu :D kardio a uchop prověřeny :D
Smile04

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trenal pondělí
prsa/biceps

bench press
hl.serie 5x5 120
3x130
2x140
na uzko se stovkou tři rychy serie na dopumpování

jednoručky tlaky
system 8x8 nebo 88s nebo jak se to jmenuje 8serii 8opak, pauzy 8sekund pouze...použita vaha 20kg jednoručky, negativní pomalé , positivní explosivně

vražda jako kráva

biceps ten sem zkusil taky 88s
váha jen 27kg
poslední tři série jsem myslel že mi ty ruky odpadnou od těla...kladl sem duraz na negativni fazi a zatinani a o to větši muka sem pociťoval až jsem si vzpoměl na časy kdy sem chtěl byt kulturistou xD

trenál středa
záda, triceps

mrtvoly
prac serie 205kg 5x3

(nebudu lhát dalo mi to docela zabrat) ale dobrej pocit :D alespon neco malo zvedam konecne a timhle se snad časem dostanu na pěknější váhy :D ale chtělo by to 5x5...

přítahy 100kg striktní žádný vestoje pěkně vpředklonu a k prsům
5x5 docela sada

tricáky bradla
5x5 s 20kg na pasku...byla znat unava tricaku z pondělniho benche...šlo to těžce

tricak s jednoručkou za hlavou
jenom takove protažení sérky po 10op
12tky jedn.
15jedn
17,5 jednoručky 2 serie

trenál pátek (den zápisu)
prsa/nohy

bench press
110x5 2s
120x5 2s
130x3
130x5
130x3
110x5 2s

ramena si ještě moc nezvykly na muj navrat k benči tak sem měl takové divné pocity tahu atd...naprd...ale myslim že to jen chce chvilku nechat zvykat na těchto menších vahách...jinak zápěstí ušlo ale někdy když to blbě chytnu tu osu tak to bolí...a pak de technika i síla pryč...

dřepy..rozdřepovávání kolének bolavých ... jojo ja vím už sem ja DREJPRD :D ruka noha...:D
lehoučce 50 kg hloubka WPC (radši)
80kg raději tři serky...

ale pak...no rano sem dal gainer s kreačem a ten mě nikdy nějak moc nejel a parkrat mi zněj bylo zle ale dneska po těch dřepech katastrofa...jak se to vtom břiše diky dřepum začlo pohybovat chtělo to ven...20 minut sem ležel a doufal že to bude ok pak sem se sbalil ...vyblil na hajzlu a šel doprdele...

takže dneska totalně nahovno no co bych vam vykladal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: