trénink 6x či 7x týdně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trénink 6x či 7x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> trénink 6x či 7x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Humanic145

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 1:02 pm    Předmět: Re: 3+1 Odpovědět s citátem

darKane napsal:
Vlastne hledas nejakou variaci na 3+1 ne?

1) Zada + Bicak + Predlokti
2) Nohy + Bricho
3) Prsa + Ramena + Tricak

Pri zadech vetsinou namahas bicak a tak ho potom jen lehce dojedes samostatne. Tandem Prsa - Ramena - Tricak vlastne funguje uplne stejne

Snad jsem na nic nezapomel ted jsem se vyhrabal z postele

já to jezdim teda přesně opačně. Prsa+bic a triceps se zádama,aby to tam lítalo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 1:22 pm    Předmět: Re: 3+1 Odpovědět s citátem

Na predlaktie sú najlepšie kliky na pästiach a zhyby na uteráku/hrubom lane. Čím hrubší uterák, tým je to náročnejšie. Ak nespraví ani jeden zhyb, tak len sa držať zavesený 10-20 s.
Sabonis

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jestli se ti muj koment nebude libit, posli PMko a ja ho smazu, ale:

to je ta nejvetsi hovadina, co jsem kdy videl a to uz sem chodim pekne dlouho
bud mas nizkou intenzitu cviceni, nebo sypes jako chovny byk v JZD a nebo jsi vetsi geneticky zazrak nez Draper
podle me ti progres prestane do trech tydnu (osobne sazim uz na dva, ale co kdyby...) a pak uz nebudes schopnej pridat zadne zavazi, zadne opakovani ani zkratit cas mezi seriema, zacnes se zhorsovat a prijde pretrenovani a ve finale se po 3 tydnech treningu odvaris na mesic, nez se das dohromady
EDIT: predlokti vazne potrebuje hrozne moc casu, treningu a hlavne ty prsty! OMG!
nemluve o tom, ze nepriberes vic nez par gramu, o ktere ve finale stejne prijdes postupem casu
resume: za me hovadina, a nepomuze ti to v nicem

Hovadina to není. Je to uplně normalní 3+1 trenink až na to břicho čtvrtý den. Podle mě to taky není úplně idealní trénink, ale napsat že 3+1 může uregenerovat jenom sypač nebo genetický zázrak je opravdová hovadina.
Novic

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě jen fascinuje, kolik lidí si myslí, že existuje pouze jedna cesta... Toto a tamto jsem četl v Brávíčku a musí se tím řídit všichni bez výjimky.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabonis napsal:

Hovadina to není. Je to uplně normalní 3+1 trenink až na to břicho čtvrtý den. Podle mě to taky není úplně idealní trénink, ale napsat že 3+1 může uregenerovat jenom sypač nebo genetický zázrak je opravdová hovadina.

napsal jsem SVUJ nazor ( a nabidl smazani)
ale podle me mu to bude vic ke skode nez k uzitku
osobne by me zajimala fotka pred a po, rekneme v rozmezi aspon jednoho mesice + aktualni vaha
Sabonis

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Sabonis napsal:

osobne by me zajimala fotka pred a po, rekneme v rozmezi aspon jednoho mesice + aktualni vaha

Ja jsem reagoval na formulaci "Největší hovadina ca jsem kdy viděl".
Hovadinu jsi představuji jinak. Samo rozvržení tréninku je docela rovnoměrné, a 3+1 se dá uregenerovat naturálně.
Jantar43

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Sabonis napsal:

za jeden měsíc vidět rozdíl na fotce je utopie. jsem začátečník ektomorf 185cm 70kg
raw

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvetsi hovadina cvicit predlokti - nema to smysl a v zivote neporoste z tech gayovskych cviku, kdy clovek krouti zapestim s cinkou apod a kdyz uz tak max. brutalne tezke dotahy (obe ruce nadhmat) bez trhacek. A nikdo tu na me nevytahujte kula - ze neejaky profik predlokti cvici, tak proc ne on

jako normalni cvicenec s normalni genetikou muzes takhle jebat predlokti treba 20let a krom odjebanych slach neziskas nic.

Naposledy upravil raw dne so září 21, 2013 6:59 pm, celkově upraveno 2 krát
Jantar43

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Nejvetsi hovadina cvicit predlokti - nema to smysl a v zivote neporoste z tech gayovskych cviku, kdy clovek krouti zapestim s cinkou apod a kdyz uz tak brutalne tezke dotahy bez trhacek. A nikdo tu na me nevytahujte kula - ze neejaky profik predlokti cvici, tak proc ne on

dělal to Arnold.
raw

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jantar43 napsal:
raw napsal:
Nejvetsi hovadina cvicit predlokti - nema to smysl a v zivote neporoste z tech gayovskych cviku, kdy clovek krouti zapestim s cinkou apod a kdyz uz tak brutalne tezke dotahy bez trhacek. A nikdo tu na me nevytahujte kula - ze neejaky profik predlokti cvici, tak proc ne on

dělal to Arnold.

jako normalni cvicenec s normalni genetikou muzes takhle jebat predlokti treba 20let a krom odjebanych slach neziskas nic.

ty NEJSI arnold
Politolog

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jantare, buď si z toho děláš srandu, nebo nevím. Myslíš, že je fakt nutný dvakrát týdně cvičit předloktí? Zvlášť, když jsi začátečník. Jako ten trénink nemusí být úplně špatnej, neexistuje jen fullbody, ale pro začátečníka to rozhodně vhodný není.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podivej se, kolik lidi ti reklo, ze to neni ta spravna cesta, nota bene pro zacatecnika
(https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html i tady to rozebrali, prakticky tvuj trening) a ty si porad meles svoje
pokud nechces rady, tak nepis dotaz ale log a prezentuj vysledky
Big Muscle

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tom jeho "tréninkovém plánu" vidím pouze rozvržení partií, ale už ne konkrétní cviky, tak co když tim "záda, předloktí" myslí 15 sérií MT + 10 sérií shybů, z toho mam vždycky předloktí jak Pepek námořník
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big Muscle napsal:
V tom jeho "tréninkovém plánu" vidím pouze rozvržení partií, ale už ne konkrétní cviky, tak co když tim "záda, předloktí" myslí 15 sérií MT + 10 sérií shybů , z toho mam vždycky předloktí jak Pepek námořník

pak se mu hluboce omluvim a az na zem poklonim

jeste me napadlo treba precist zapis z 25.8. v tomhle logu: https://forum.ronnie.cz/moog-back-to-the-bodybuilding-t32881-45.html?highlight=moog
forma je myslim o zapis pred na CB fotkach a myslim, ze se bude tezko neco vytykat
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Skús takéto niečo:
2+1
1. deň - vrch (chrbát, prsia, ramená)
2. deň - spodok (nohy) alternatívne nohy, ruky
3. deň - oddych
4. deň - opakovať cyklus

to je asi nejlepší varianta... na každou partii jeden cvik, a mít v zásobě tak 4 cviky, které se budou, co trénink střídat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trénink 6x či 7x týdně Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: