|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Humanic145

|
Zaslal: so září 21, 2013 1:02 pm Předmět: Re: 3+1 |
|
|
| darKane napsal: | Vlastne hledas nejakou variaci na 3+1 ne?
1) Zada + Bicak + Predlokti
2) Nohy + Bricho
3) Prsa + Ramena + Tricak
Pri zadech vetsinou namahas bicak a tak ho potom jen lehce dojedes samostatne. Tandem Prsa - Ramena - Tricak vlastne funguje uplne stejne
Snad jsem na nic nezapomel ted jsem se vyhrabal z postele |
já to jezdim teda přesně opačně. Prsa+bic a triceps se zádama,aby to tam lítalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so září 21, 2013 1:22 pm Předmět: Re: 3+1 |
|
|
Na predlaktie sú najlepšie kliky na pästiach a zhyby na uteráku/hrubom lane. Čím hrubší uterák, tým je to náročnejšie. Ak nespraví ani jeden zhyb, tak len sa držať zavesený 10-20 s.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: so září 21, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jestli se ti muj koment nebude libit, posli PMko a ja ho smazu, ale:
to je ta nejvetsi hovadina, co jsem kdy videl a to uz sem chodim pekne dlouho
bud mas nizkou intenzitu cviceni, nebo sypes jako chovny byk v JZD a nebo jsi vetsi geneticky zazrak nez Draper
podle me ti progres prestane do trech tydnu (osobne sazim uz na dva, ale co kdyby...) a pak uz nebudes schopnej pridat zadne zavazi, zadne opakovani ani zkratit cas mezi seriema, zacnes se zhorsovat a prijde pretrenovani a ve finale se po 3 tydnech treningu odvaris na mesic, nez se das dohromady
EDIT: predlokti vazne potrebuje hrozne moc casu, treningu a hlavne ty prsty! OMG!
nemluve o tom, ze nepriberes vic nez par gramu, o ktere ve finale stejne prijdes postupem casu
resume: za me hovadina, a nepomuze ti to v nicem |
Hovadina to není. Je to uplně normalní 3+1 trenink až na to břicho čtvrtý den. Podle mě to taky není úplně idealní trénink, ale napsat že 3+1 může uregenerovat jenom sypač nebo genetický zázrak je opravdová hovadina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 21, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Sabonis napsal: |
Hovadina to není. Je to uplně normalní 3+1 trenink až na to břicho čtvrtý den. Podle mě to taky není úplně idealní trénink, ale napsat že 3+1 může uregenerovat jenom sypač nebo genetický zázrak je opravdová hovadina. |
napsal jsem SVUJ nazor ( a nabidl smazani)
ale podle me mu to bude vic ke skode nez k uzitku
osobne by me zajimala fotka pred a po, rekneme v rozmezi aspon jednoho mesice + aktualni vaha _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabonis
|
Zaslal: so září 21, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Sabonis napsal: |
Hovadina to není. Je to uplně normalní 3+1 trenink až na to břicho čtvrtý den. Podle mě to taky není úplně idealní trénink, ale napsat že 3+1 může uregenerovat jenom sypač nebo genetický zázrak je opravdová hovadina. |
osobne by me zajimala fotka pred a po, rekneme v rozmezi aspon jednoho mesice + aktualni vaha |
Ja jsem reagoval na formulaci "Největší hovadina ca jsem kdy viděl".
Hovadinu jsi představuji jinak. Samo rozvržení tréninku je docela rovnoměrné, a 3+1 se dá uregenerovat naturálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jantar43
|
Zaslal: so září 21, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Sabonis napsal: |
osobne by me zajimala fotka pred a po, rekneme v rozmezi aspon jednoho mesice + aktualni vaha |
za jeden měsíc vidět rozdíl na fotce je utopie. jsem začátečník ektomorf 185cm 70kg
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so září 21, 2013 6:49 pm Předmět: |
|
|
Nejvetsi hovadina cvicit predlokti - nema to smysl a v zivote neporoste z tech gayovskych cviku, kdy clovek krouti zapestim s cinkou apod a kdyz uz tak max. brutalne tezke dotahy (obe ruce nadhmat) bez trhacek. A nikdo tu na me nevytahujte kula - ze neejaky profik predlokti cvici, tak proc ne on
jako normalni cvicenec s normalni genetikou muzes takhle jebat predlokti treba 20let a krom odjebanych slach neziskas nic.
Naposledy upravil raw dne so září 21, 2013 6:59 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Jantar43
|
Zaslal: so září 21, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Nejvetsi hovadina cvicit predlokti - nema to smysl a v zivote neporoste z tech gayovskych cviku, kdy clovek krouti zapestim s cinkou apod a kdyz uz tak brutalne tezke dotahy bez trhacek. A nikdo tu na me nevytahujte kula - ze neejaky profik predlokti cvici, tak proc ne on |
dělal to Arnold.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so září 21, 2013 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Jantar43 napsal: | | raw napsal: | | Nejvetsi hovadina cvicit predlokti - nema to smysl a v zivote neporoste z tech gayovskych cviku, kdy clovek krouti zapestim s cinkou apod a kdyz uz tak brutalne tezke dotahy bez trhacek. A nikdo tu na me nevytahujte kula - ze neejaky profik predlokti cvici, tak proc ne on |
dělal to Arnold. |
jako normalni cvicenec s normalni genetikou muzes takhle jebat predlokti treba 20let a krom odjebanych slach neziskas nic.
ty NEJSI arnold
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: so září 21, 2013 7:01 pm Předmět: |
|
|
Jantare, buď si z toho děláš srandu, nebo nevím. Myslíš, že je fakt nutný dvakrát týdně cvičit předloktí? Zvlášť, když jsi začátečník. Jako ten trénink nemusí být úplně špatnej, neexistuje jen fullbody, ale pro začátečníka to rozhodně vhodný není. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 21, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
podivej se, kolik lidi ti reklo, ze to neni ta spravna cesta, nota bene pro zacatecnika
(https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html i tady to rozebrali, prakticky tvuj trening) a ty si porad meles svoje
pokud nechces rady, tak nepis dotaz ale log a prezentuj vysledky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: ne září 22, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | Skús takéto niečo:
2+1
1. deň - vrch (chrbát, prsia, ramená)
2. deň - spodok (nohy) alternatívne nohy, ruky
3. deň - oddych
4. deň - opakovať cyklus |
to je asi nejlepší varianta... na každou partii jeden cvik, a mít v zásobě tak 4 cviky, které se budou, co trénink střídat _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|