Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan: vole, napsals to jako kdybys nebyl v obraze. :-)

Dnes:

Benč střední
20 x 60 kg
15 x 80 kg
10 x 100 kg
10 x 120 kg
9 x 140 kg
4 x 160 kg

Původně jsem měl v plánu jít max do těch 130-140 kil, protože jsem měl strach, aby se zas neozval bolavej úpon tricepsu, ale bylo to dobrý, tak jsme dali ještě těch 160. Popravdě po devítce se 140 jsem byl tak napumplej, že jsem myslel, že nedám ani jedno. Ale dobrý. Lukin taky dobrý. Dnes na 3 x 1 x 150 kg každej pokus se stopkou a 100% technikou. Jsem spokojenej.

Dřep lehce
10 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
1 x 160 kg
1 x 180 kg
Turakam

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ked budem veľký, chcem mať sílu ako vy dvaja:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Conan: vole, napsals to jako kdybys nebyl v obraze. :-)

onoto vypadalo, ze nejsi v obraze ty, kdyz jsi psal ze vsichni vypadli, zatimco tihle dva od zacatku rikali ze nepudou

jinak me by stacilo bejt silnej alespon jako jeden z vas, ani by to nemuselo bejt jak oba dva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ked budem veľký, chcem mať sílu ako vy dvaja:)

až já budu velký, také bych chtěl mít sílu jako my dva.

Dělám si srandu. Díky.

Ta tvoje dněšní mrtvola už taky vypadá slušně.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan: tak já nebyl v obraze do poslední chvíle, to je fakt. Páč co jsem se naposledy bavil s Filipem, tak jsme se bavili o tom, že je GP Pepa týden po nebo před, že se to prostě nekreje. Asi chyba v matrixu. A u Tonyho jsem byl přesvědčenej o tom, že hraje jen divadýlko, páč už to říkal několikrát a nakonec se vždy objevil.

Dnes proběhl poslední těžký trénink tahů.

takže tak:

Mrtvola
2 x 6 x 60 kg
2 x 3 x 100 kg
2 x 140 kg
2 x 180 kg
půldres
2 x 210 kg
2 x 230 kg
2 x 250 kg
dres
1 x 265 kg
1 x 280 kg
Z mrtvol mám fakt radost. 280 sice už megaranec a nahoře už trochu škubaneček, páč jsem neměl pudr, ale nic drastickýho. Kdyby tam nebyl Seky, kterej mi to naložil a půl hodiny mě přesvědčoval, že to prostě dám, tak už jsem skončil na 265. Už to bylo oproti 270 z minula bez štávy. Dopoledne v práci a celý odpo jsem pro změnu lepil doma dřevěnou podlahu, takže jsem byl z toho nějakej zmoženej.

Dotahy z beden 20 cm
1 x 250 kg
1 x 270 kg
1 x 300 kg
Mam nohy dlouhý jak tejden před výplatou, takže i z 20 cm to mám pořád dost hluboko pod kolenama. Po hodně dlouhý jsem si potěžkal 300. Je to těžký.

Zítra poslední těžký trénink benče, ale půjdu raw, páč mám pořád trochu obavy z úponu tricepsu, kterej mě v dresu poslední dva tréninky dost zazlobil. V neděli nebo v pondělí poslední těžký dřepy, přes týden doplnky a další víkend už jen základy na jistotu. 14 dní do soutěže.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes

Benč
20 x 60 kg
8 x 90 kg
5 x 110 kg
2 x 130 kg
2 x 150 kg
2 x 160 kg
2 x 170 kg
2 x 175 kg
Pořád jsem měl nutkání zkusit znovu těch zakletejch 180, protože i druhý se 175 mi nepřipadalo úplně na krev, ale radši jsem se na to vybod. Čtvrtej miss na stejný váze za dva měsíce bych už asi nepřežil.

Dotlaky v kleci z 15 cm
2 x 170 kg
2 x 180 kg
1 x 190 kg

Dotlaky v kleci posledních 10 cm s držením 10 s
1 x 200 kg
1 x 210 kg
1 x 220 kg

Super trénink. Sešli jsme se po strašně dlouhý době nečekaně s kámošem, kterej studuje a pracuje v praze, tak jsme pěkně mákli.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čauec,

od neděle na mě sedí nějakej bacil. Trošku i teplota probíhá, doufám, že to zaženu megadávkama vitamínů. Do toho opět honky v práci, no fakt ideální příprava.

Včera jsem zkusil můj velkej dres na dřepu a hle, konečně hloubka.

Dřep
3 x 6 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
1 x 170 kg
půl dres
1 x 200 kg
dres
1 x 230 kg
1 x 240 kg

230 paralel, 240 konečně prosednuto. Víč jsem nezkoušel, páč za prvý už tak bylo půl 9 večer, za druhý by už moc víc nešlo a za třetí mě to brutálně sralo. Ty dřepy mam tak katastrofální jako už dlouho ne. Snad na lize zapíšu aspon to co na jaře.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec,

dnes poslední těžký benč. Opět jsem šel bez dresu. Ten jsem sice zkoušel oblíct, ale pořád mě v něm tahá úpon tricepsu, bez něj vše ok. Takže dres nechám až na neděli jen na zkoušku základu a pak rovnou hurá na soutěž, kde to v něm bude opravdu loterie.

Takže benč:
15 x 60 kg
15 x 90 kg
5 x 120 kg
1 x 150 kg
1 x 170 kg
1 x 180 kg
1 x 185 kg OR!
6 x 150 kg 7 opáčko miss

Benč mi udělal obrovskou radost. Ne že jsem konečně zase prolomil hranici 180 kg raw, ale povedlo se mi přidat ještě 5 kg navíc, což je vlastně alltime osobáček. Kdysi už jsem sice dal 180 třikrát, ale větší váhu jsem pak už nikdy nezkusil a potom jsem skoro dva roky necvičil vůbec. 180 docela v pohodě, z toho mám i video, 185 vydřený jak kráva, ale kluci byli statečný a nikdo se toho ani nedotk. :-) Z toho bohužel vydeo není, páč jsme zapoměli vymazat starou paměť.

Lock out posledních cca 8 cm s držením 10 sec
1 x 200 kg
1 x 230 kg
1 x 250 kg to už jsem jen vytlačil a opět pustil

Celkově moc povedenej trénink se super partou. Hřeje mě i fakt, že kdysi jsem těch 180 benčoval s TH kolem 120 kil, ted mám o dobrých 8-10 kg mín. Jediný co mě teda sere a to dost je to, že v benči budu dávat za chvíli snad víc jak ve dřepu. Raw dřepy se mi nelepší, ba naopak bych řekl že se pořád zhoršujou.
Turakam

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wow, luxus!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík. Potěšilo.

video

180 kg

a závěrečnejch 150 kg

Škoda, že není natočeno těch 185, páč to byl děsnej ranec a bylo to opravdu jen tak tak. :-)
keba

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný, chválim pane Gáás. Jsem zvědav co z tebe vypadne na lize
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Pěkný, chválim pane Gáás. Jsem zvědav co z tebe vypadne na lize

Díky Kebíku, od tebe mě to teší dvojnásob!

No to já jsem zvědav taky, hlavně abych nevypad já. Dřep bude asi katastrofa.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes mrtvola:

10 x 60 kg
5 x 60 kg
5 x 100 kg
3 x 140 kg
1 x 180 kg
půldres
1 x 210 kg
dres
1 x 230 kg
1 x 250 kg

do prdele do prdele a ještě jednou do prdele! Od včera jsem cítil v práci nějaký brnění pod pravou lopatkou. Dnes ráno už jsem měl horní záda nějaký zatuhlý, ale v práci se to rozhejbalo. Už při rozcvičování jsem to znovu cítil a 250 už hodně bolestivý tak jsem se na to radši vysral. Vůbec nechápu co jsem si zas kdy a kde udělal, vůbec o ničem nevím. Doufám, že to je jen něco zatuhlýho, jinak se z toho už asi poseru. Já prostě nemůžu mít jedinou přípravu na soutěž bez nějaký komplikace. Tohle měl být poslední trénink mrtvoly do základu. Zakládat jsem původně plánoval cca 260, ale po dnešku teda nevim nevim, protže na to ani nedošlo. Zítra zkusím saunu a domluvit nějakou masáž, protože i ted je to dost bolestivý.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdarec,

podávám hlášení. :-)

V neděli proběhl poslední trénink dřepu a benče do ,,základů", ale na plánovaný základy jsem se opět ani nedostal. Opět jsem se asi příliš předčasně zaradoval, že se mi letošní příprava daří.

Při dřepu mě tahá uskříplej trapéz až pod pravou lopatku a v benči v dresu nemůžu jít vůbec nic, protože jen jak ho obleču bolí mě tricepsovej úpon pravý ruky takovým způsobem, že mám pocit, že se mi to musí utrhnout.

Mám tucha, že v tom mám nějakej zánět, protože raw benče můžu na max bez problémů a jen jak to mám obepnutý v dresu, posral bych se bolestí. V pondělí jsem pro jistotu nakoupil voltaren mazání a diclofenak tablety, protože jestli to přes týden nedoléčím, můžu se jít v sobotu na lize tak akorát cpát gulášem. To je prostě v prdeli...

Jediný optimistický je to, že Lukáš má formu jak hovado a pokud se mu podaří do soboty sundat 3,5 kila bez toho aby ztratil sílu, podá v jeho kategorii megavýkon.

tak zatím pic a v sobotu držte palce přátelé. :-)
drlift_

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele nic si z toho nedelej. Gulas tam delaj fakt vybornej a ja se na nej uz ted tesim

P.S.: Drzim palce, at se to aspon trochu srovna!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: