|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: čt září 12, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 25, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: st září 25, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
pekne napísaný článok dobre sa to číta a hlavne som sa veľa dozvedel len tak ďalej
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 25, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Samorost napsal: | | pekne napísaný článok dobre sa to číta a hlavne som sa veľa dozvedel len tak ďalej |
Díky, díky, snažím se ;) Příští týden můžeš očekávat druhý díl.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: st září 25, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
Rád bych poprosil o radu ohledně 24Kg KB. Rád bych rozšířil své portfólio o tento kousek a žádal bych o radu s výběrem. KB co mám doma je plastový sportline a celkem dobře klouže v rukou když se člověk zapotí (a to je 100% jistota vždy :)). Chtěl bych tedy rady z praxe na konkrétní KB který se dobře drží. Dělám s KB swingy,TGU,bicepsové zdvihy, cleany, pressy nad hlavu takže grip je pro mě podstatný. Za radu díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 25, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Kup si zelezny kettlebell a kostku magnesia.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Tie grafické schémy s cyklami sú pekná vec, na akademickú debatu. V praxi však cvičenec so slabou vôľou bude myslieť, že dosiahol vrchol krivky a musí spomaliť a znížiť váhy, pričom v skutočnosti bude len niekde celkom dole na krivke, a mal by ešte zvyšovať záťaž. Naopak človek s prehnanou sebadôverou si nikdy nepripustí, že už dosiahol vrchol krivky a mal by spomaliť a znížiť záťaž. Cvičenie je hlavne o skúsenostiach, mentálnych a fyzických možnostiach.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gusep

|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:47 am Předmět: |
|
|
jozko.mrkvicka: dosiahnutie vrcholu je ale celkom jasne dane tym, ze s danou vahou uz nedokazem spravit viac ako 2-3 opakovania a skusenost s tym nijak nesuvisi. Proste moje fyzicke (a aj mentalne) schopnosti su momentalne vycerpane a je na case zacat novy cyklus.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt září 26, 2013 9:59 am Předmět: |
|
|
| Gusep napsal: | | jozko.mrkvicka: dosiahnutie vrcholu je ale celkom jasne dane tym, ze s danou vahou uz nedokazem spravit viac ako 2-3 opakovania a skusenost s tym nijak nesuvisi. Proste moje fyzicke (a aj mentalne) schopnosti su momentalne vycerpane a je na case zacat novy cyklus. |
Stačí sa vyhecovať, určite spravíš oveľa viac ako 2-3 opakovania.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt září 26, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Gusep napsal: | | jozko.mrkvicka: dosiahnutie vrcholu je ale celkom jasne dane tym, ze s danou vahou uz nedokazem spravit viac ako 2-3 opakovania a skusenost s tym nijak nesuvisi. Proste moje fyzicke (a aj mentalne) schopnosti su momentalne vycerpane a je na case zacat novy cyklus. |
Stačí sa vyhecovať, určite spravíš oveľa viac ako 2-3 opakovania. |
s prominutím, to je ale nesmysl..neříkám že je ok se flákat nebo jezdit všechny tréninky na půl plynu...ale jezdit tréninky na hec, to vede tak leda k přetrénování nebo úrazu, protože se možná hecneš, ale dodrbeš techniku.....od hecování je závod, test maxek atd..... _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: čt září 26, 2013 10:03 am Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Gusep napsal: | | jozko.mrkvicka: dosiahnutie vrcholu je ale celkom jasne dane tym, ze s danou vahou uz nedokazem spravit viac ako 2-3 opakovania a skusenost s tym nijak nesuvisi. Proste moje fyzicke (a aj mentalne) schopnosti su momentalne vycerpane a je na case zacat novy cyklus. |
Stačí sa vyhecovať, určite spravíš oveľa viac ako 2-3 opakovania. |
Mrtvý tah s 80% z maxima, máš udělat 5x5 a ty se vyhecuješ a uděláš 5x8
3 opakování jsou zpravidla rovny 10 kg na čince, stačí se vyhecovat a zabenčuješ o deset kilo víc
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt září 26, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | jožko.mrkvička napsal: | Baby, čo hneď plačete. Nič nevydrzíte. |
kolik let silového tréninku za sebou máš? | Dobrá otázka, teraz si ma dostala.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: čt září 26, 2013 10:33 am Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Kup si zelezny kettlebell a kostku magnesia. |
Řešení. Naštestí pro mě i doma aplikovatelné neboť mám v prostoru kde cvičím umělý kámen na podlaze takže magnézko snadno setřu (a žena nebude nadávat) .
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Kettlebells (kov) | SedcoKovové činky kettlebells tvaru koule s držadlem pro rozvoj síly. 4 kg až 32 kg. 2176 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|