Čím nahradit dřepy?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čím nahradit dřepy?  Úvodní stránka -> Trénink -> Čím nahradit dřepy?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gajdarin

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 10:39 am    Předmět: Čím nahradit dřepy? Odpovědět s citátem

Zdarec, chci se zeptat čím bych mohl nahradit dřepy. Začal sem Korte ,ale zranil sem se v tělocviku (natažené vazy v kotníku) a ted to mám v dlaze, tudíž nechci dřepovat s "porouchaným" kotníkem. Dřepy mám rád a baví mě, ale nevím jestli mam pokračovat v korte bez dřepu nebo radši počkat až to bude OK a až poté začít s kortem. Napadlo mě předkopávání, co myslíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 10:40 am    Předmět: Re: Čím nahradit dřepy? Odpovědět s citátem

gajdarin napsal:
Zdarec, chci se zeptat čím bych mohl nahradit dřepy. Začal sem Korte ,ale zranil sem se v tělocviku (natažené vazy v kotníku) a ted to mám v dlaze, tudíž nechci dřepovat s "porouchaným" kotníkem. Dřepy mám rád a baví mě, ale nevím jestli mam pokračovat v korte bez dřepu nebo radši počkat až to bude OK a až poté začít s kortem. Napadlo mě předkopávání, co myslíte?

Pockej az to bude ok. Nemá smysl to hrotit, když jsi zraněnej a rozhodně ne zrovna předkopáváním.
gajdarin

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, snad to budu mít brzo v pořádku a naskočím na to. :)
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bruce Randall, Mr. Universe 1959 nemohl dřepovat kvůli sedminásobné zlomenině z nehody na motorce. Dopracoval se k 680 librám v zadním dřepu takřka bez toho, aby ho cvičil - díky good morningu. Good morning je hodně podobnej jako power dřep, takže je tam obousměrnej přenos.

Bruce dělával tři série. Začal s váhou, se kterou udělal pět opakování a postupně se dopracoval na 3×8. Potom zvednul váhu o 2,5 - 5kg a začal znovu. Tohle cvičil dvakrát týdně a jednou za měsíc dal trénink středně těžkýho dřepu.

Pokud máš ale dočasný zranění, klonil bych se na stranu Ejtšejda: relax, vyléčit a pak se k dřepům vrátit.
A.J.Rimmer

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, můžu nahradit normální dřepy hacken dřepy? Cvičím 3x týdně, dřepy tam mám 2x, jednou čelní a jednou bych měl mít normální, jenže z technických důvodů je zatím nejsem schopný cvičit (máme "posilovnu" doma = lavice na bench a 200kg závaží, tudíž se musí improvizovat, ale jde to). Jinak vím, že je to technicky náročńý cvik, ale hlídám to (zatím tam dávám jen 85kg).

Nebo vás napadá nějaký jiný cvik? Zkrátka nemám možnost dostat 90kg na záda :-/ (pokud neznáte nějaký fígl, z té lavice to nejde). A mluvíme tu o poměrně dlouhém období, tak abych si nezpůsobil nějaké svalové tentononc, když to nahradím hackenem.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zercher drep nebo pistole.

Rychle na stránku:

Přejdi na: