|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá září 27, 2013 8:40 am Předmět: |
|
|
Tak mě napadá, že jsem se nepochlubil se svým historickým úspěchem, který jsem dosáhl týden před závodem v Teplicích. Jako jeden z nejhorších benčařů na fóru hrdě oznamuji, že jsem při tělesné hmotnosti 107 kilo dal 160kg úzký bench s poctivou stopkou na hrudníku _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 27, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá září 27, 2013 10:42 am Předmět: |
|
|
Cizo - super - kolik bys dal na "normální" bench ?:o) Aby to nebylo stejně. jinak - velmi slušný výkon!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 27, 2013 10:43 am Předmět: |
|
|
Na normální benč netuším, ale nejspíš míň _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá září 27, 2013 10:45 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Na normální benč netuším, ale nejspíš míň |
takže se uvidíme někdy na silovce , super ,
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 27, 2013 10:46 am Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | takže se uvidíme někdy na silovce , super , |
Leda by ses dal na strongmany :) Sice bych si případně nějaký raw trojboj ještě dal, ale neláká mě to tolik, abych se na něj nějak seriózně připravoval. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá září 27, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 27, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá září 27, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá září 27, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Tak mě napadá, že jsem se nepochlubil se svým historickým úspěchem, který jsem dosáhl týden před závodem v Teplicích. Jako jeden z nejhorších benčařů na fóru hrdě oznamuji, že jsem při tělesné hmotnosti 107 kilo dal 160kg úzký bench s poctivou stopkou na hrudníku |
Dokud nedodas video, tak ti to stejne nikdo neuverime
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 27, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
Video dokonce mám, ale k vidění bude až v mém epickém tréninkovém videu, které s ohledem na momentální množství volného času zveřejním zhruba koncem roku 2017 _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá září 27, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
Ako sa vola ten fenomen, ked zenskym co strasne tuzia po dietati prepne, strcia si vankus pod tricko a nahovaraju sebe aj ostatnym, ze su tehotne?
Toto bude nieco podobne, Cizovi z toho bencu preplo a ma pocit,, ze na lavicke porodil 160 kg...video neukaze, ale on sam tomu veri!
Inak gratulujem, aky si mal osobak pred tym? 160 kg bez stopky, ci menej? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 27, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Všechny vás zabanuju!
Ahola - ano, 160 s mostem bez stopky, ale dal jsem to asi před dvěma roky a od tý doby jsem se na to nemohl dostat zpátky :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|