Freimen - příprava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - příprava  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - příprava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já jsem byl parkrát v Průvanu a bylo to tam v celku fajn.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EddieCz

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady mame tilkare taky, me spis je divny ze jim nejni zima, ja uz ted musim mit dlouhej rukav. A pak ze se dokazou stridat 4 na jednom naradi.
Douglas

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co Valc fitness vedle Boby na plavecaku? Stejna lokace a skoro stejna "snobarna" jak Boby, tam asi moc studentu v natelniku nepotkas. Po seste vecer ale bude plno vsude, pokud ti jde o kvalitu tak porad imho Mismas bije Big1, ale je to trochu z ruky.
Riku

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč by jim ve fitku byla zima? Já ikdyž jdu někdy cvičit ven večer, tak jsou 4°C a po pořádný rozcvičce mi je takový vedro, že jedu jen v under armouru + přes to bavlněný tričko a je teplo až až představa, že na sebe ve fitku hodím mikinu je pro mě smrt, to rovnou můžu jít dřepovat do sauny

Jinak ty prasata, co nechávají naložený osy a odejdou bych fackoval. Slušné chování asi neznají.

Naposledy upravil Riku dne st říjen 02, 2013 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
caladan

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opliho vám do týmu nalákal peterustinov?

Však s 40kg jses rozvičoval, tak proč jsi po něm chtěl, aby to sundal?
90 min biceps a triceps - nebyl to ten vodník, o kterém jses zmínil?

do Big1 chodí tuším Poman
Turakam

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vodník je Draper, inak ja nechávam bežne na stojane 60kg, to je taký hriech? Neviem, keby mal niekto na oske dve desiny, tak sa ani nebudem namáhať mu niečo hovoriť a plynule ich zložím, ale o toto Feiovi nešlo, vcelku jeho post chápem.
flew

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:

měli jsme ještě místo (místo Hynka) tak jsme oplimu nabídli, jestli nechce běžet s náma (byl tam jako dobrovolník a jelikož jich bylo málo nedovolili mu organizátoři běžet)

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Poman

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:

Však s 40kg jses rozvičoval, tak proč jsi po něm chtěl, aby to sundal?
90 min biceps a triceps - nebyl to ten vodník, o kterém jses zmínil?

do Big1 chodí tuším Poman

Jo,ale v klubu ne na Hybešce,tam je taky narváno už kolem 4-5...
A Pruvan je daleko horší než modrá ústřice,byl jsem tak 4x a stačilo.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Vodník je Draper, inak ja nechávam bežne na stojane 60kg, to je taký hriech? Neviem, keby mal niekto na oske dve desiny, tak sa ani nebudem namáhať mu niečo hovoriť a plynule ich zložím, ale o toto Feiovi nešlo, vcelku jeho post chápem.

Nikdy nevíš, kdo bude po tobě na stanovišti cvičit. Jedná se o tu nejzákladnější ohleduplnost ve fitku, tak nechápu tu logiku naložit např. 120 kg a pak sundat polovinu a odejít... důvod?
Turakam

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Turakam napsal:

Nikdy nevíš, kdo bude po tobě na stanovišti cvičit. Jedná se o tu nejzákladnější ohleduplnost ve fitku, tak nechápu tu logiku naložit např. 120 kg a pak sundat polovinu a odejít... důvod?

dôvod je taký, že dve dvacky sú vlastne odložené na činke/činkách - jednoduché.
papaya

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už několikrát se mi stalo, že mě většinou nějaká slečna požádala, jestli bych jí nemohl tu dvacku sundat z osy, protože ona ji neuzvedne - taky to někdo nechal naložené, jenže ne všichni mají sílu na to si to sundat. To samé např. z legpressu..
H-nja

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Už několikrát se mi stalo, že mě většinou nějaká slečna požádala, jestli bych jí nemohl tu dvacku sundat z osy, protože ona ji neuzvedne - taky to někdo nechal naložené, jenže ne všichni mají sílu na to si to sundat. To samé např. z legpressu..

Jo,přijdu do fitka,sundám si z benčovky 4 dvacítky (z každé strany výjimečně 2),
zbyde mi 20kg osa. Začnu na ní tlaky na zahřátí a ze šatny se vyřítí boreček se slovy :
jestli tu chceš cvičit s touhle váhou,jdi jinam. Tak jsem šla JINAM ! sportu zdar !
John Chipsa

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

H-nja napsal:
papaya napsal:

Jo,přijdu do fitka,sundám si z benčovky 4 dvacítky (z každé strany výjimečně 2),
zbyde mi 20kg osa. Začnu na ní tlaky na zahřátí a ze šatny se vyřítí boreček se slovy :
jestli tu chceš cvičit s touhle váhou,jdi jinam. Tak jsem šla JINAM ! sportu zdar !

:-D Ty lidi jsou strašný kreteni
SIA

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K těm tílkařům. Já tílko nenosím, ale nadruhou stranu proč by někdo měl nosit já nevím co, aby náhodou nebyl vidět jeho vyhublý biceps, když začíná cvičit nebo cvičí chvíli. V čem tě to tak moc irituje, když se to tebe vůbec netýká?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja v tilku cvicim a nechapu proc by to melo bejt nejak spatny.... o.O ..... ja zas nechapu typky v mikine s kapuci...ale rozhodne o nich nerikam ze me iritujou nebo nejaky jiny narazky... naopak kdyz tam nekdo rve jak na lesy a haze i s dvacitkama z metru a pul, to mi prijde jako exibice demence :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - příprava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: