Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: po září 30, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 30.9.2013

D 2x10x95kg
Jednoručky v leže 1x10x25kg 1x10x22,5kg
Dl 8x1x172,5kg
Ez tyč 5x10x25kg (celková vaha i s osou)
Tlaky za hlavou 5x10x20kg (jednoručka)
Biceps, jednoručky v sedě 3x15x9kg (kladivový zpusob)
Tric. kladka 3x15x25kg
Břicho zkracovačky 2x20
Celkový čas 110min

Do dnešního treningu se mi přiliš nechtělo. Od soboty nejsem ještě ve formě ale nedalo se nic dělat, musel jsem jít. Po klasickém zahřátí (s 3x6burpess) jsem přešel na dřepy.Dalo mi hodně práce upotit 2x10x95kg ale zvládl jsem to a bez opasku. Jednoručky v leže byly ucházející a pak přišla mrtvola. Opasek použitý od 165kg trhačky až na pracovní serie se 172,5kg. Ještě poslední zahřívací serii se 165kg jsem potáhl čistě bez trhaček. (ale to bylo moje max, co se týče uchopu) Zvedat 172,5kg bylo peklo , první 2- 3zvednutí ušli ale dál už to byl vyloženě boj. Poslední 2serie jsem zvedal všemožně. Po odjetí Dl jsem byl štastný ale zároven rozlomený na dva kusy. Pak v superserii bic+tric a zase bic+tric+břicho a utíkal jsem na bus.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 3.10.2013

D 5x 105 110 115 117,5 120
Dl 5x 142,5 150 155 4x160 1x162,5
Bench 5x10x55kg
KNB 4x max (10, 10, 8, 8)
Rozpažky v leže na rovné lavici 3x15x8kg
Břicho zkracovačky 3x15
Celkový čas 115min

Začal jsem jako vždy rozcvičkou, (dneska 3x8burpess). Potom jsem přešel na dřepy, ještě poslední zahřívací serii 2x100kg jsem odjel bez opasku ale všechno ostatní už bylo s ním. I 117,5kg jsem odjel sám bez pomoci. O záchranu jsem požádal až při poslední serii se 120kg První 3 opakování jsem zvládl sám ale při posledních dvou do mě musel malinko strčit. Měl jsem na konci velkou radost , ta mi ovšem nevydržela moc dlouho. Byl jsem oním borcem upozorněn že to jedu blbě (což mi ovšem neřekl žádnou novinku, to já už dávno vím ) Pro mě jsou dřepy konbinace dvou cviku (předklony s velkou činkou +dřepy) Hodně si dole pomáhám zádama Potom přišlo dl, už po první pracovní serii bylo jasné, že to dneska asi bude nad moje síly. Trhačky použity v polovině první serie se 142,5kg opasek až od 155kg. Váha 160kg na mě byla dneska příliš , po dvou opakování jsem to zvedal vším možným a při pátém opakování jsem to nakonec vzdal. (bylo toho přespříliš) Ještě jsem si naložil 162,5kg v domení že bych mohl odjet poslední serii podle plánu, nebo třeba 3-4opakování ale upotil jsem jedno a bylo po parádě. Pak jsem zvládl obstojně bench , a na závěr dal do superserie KNB, rozpažky a zkracovačky. S tím že ty poslední 2serie KNB byly vyloženě žalostné, sice jsem udělal po 8opakování ale je klik na bradlech takový a makový a počítat za klik kdy se lehce ohnete v loktech je smutné. Takže jsem se dneska definitivně rozhodl dojet ještě tohle kolečko treningu a celí treningový program ukončit.
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.10.2013

Další měsíc opět za náma, takže je čas podívat se na to kolik važím. Vážení dne 30.9 a 4.10 ukázalo téměř shodně 85kg což je o 1,5kg méně než minulý měsíc. Jak jsem řekl před měsícem "Dá se říct že v příštím měsíci nic neočekávám, pokud jde o nabírání, protože chodit do práce do fitka a běhat a chtít přibrat je holý nesmysl" Takže jsem rád že už mám běhání za sebou , dá se říct že jsem kecky pověsil na hřebík. Samozřejmě lehce z nadsázkou, i v zimě bych si chtěl dvakrát do měsíce zaběhat jen tak lehce, abych to nezapoměl. Za zaří jsem naběhal i se závodem v pulmaratonu lehce přes 100km.

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 85kg
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem slíbil moje fotky ze závodu a ohlednutí za Ostravským pulmaratonem.

První foto je krátce po vyběhnutí ze startu, asi po 2km (Je nás tam vedle sebe ještě dost )

Druhá fotka je zhruba po 14km
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zabudol si napísať, ktorý z tých pánkov na fotke si Ty
buvolii

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
zabudol si napísať, ktorý z tých pánkov na fotke si Ty

To bude težké uhodnout. Stejný chlapec na obou fotkách je jen jeden. Pro ty co se stále nechytají, ten nejošklivejší. ( 208 )
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tej druhej fotke, ten v modrom, beží opačným smerom...
flew

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Na tej druhej fotke, ten v modrom, beží opačným smerom...

nebo to běží pozadu

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
buvolii

PříspěvekZaslal: so říjen 05, 2013 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 5.10.2013

Jednoručky v leže 2x20x17,5kg
shyby 3x2 po každé serii shybu kladka na dotlakování 1x10x45kg (celkem 3x10x45kg)
Přítahy v předklonu 4x12x22,5kg
Veslo 2x8x50kg
Břicho 3x8 kolena k loktum=knee to elbow
Celkový čas 50min

Dnešní trening začal katastroficky. V rozcvičce jsem udělal 2angličáky skřipl si zadní stehení sval a bylo po parádě. Už ráno jsem tušil, že se to muže stát a měl jsem pravdu. Takže rozcvička dneska pouze rotace s osou a zkracovačky (burpess a dřepy s prázdnou osou se nekonaly) Tudíš ani dřepy 2x20x75kg, jak mělo být podle plánu, nebyly. Dal už to bylo dobrý. Všude jsem přihodil a na konci jsem odcházel spokojený, i za to málo. Ještě vynechán pulover , který měl být v superserii s břichem. (nepřidřepl bych si) Shrnutí: Nepovedený trening ale byl jsem rád i za to co bylo.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.10.2013

Bench 2x 80 82,5 85 87,5 90
Dl jednoručky 5x 45 47,5 50 52,5 52,5
Legpress 3x20x90kg
Předkopy 3x20x25kg
Zákopy 3x20x15kg
Výpony v sedě 3x max ( 3x15x30kg)
Břícho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 85min

Dnešní trening byl výborný. Po včerejších problémech se stehením svalem, nebyla dneska ani památka. Byl jsem ráno ještě trochu nejistý a opatrny, i na začátku cvičení ale uplně zbytečně. Klasická rozcvička s rotacemy, zkracovačkama, 3x8burpess, dřepy s prázdnou osou. Potom přišel bench. V pohodě jsem ho zvládl , jen na poslední serii jsem poprosil o záchranu ale dal jsem to sám. Dl jednoruč bylo dneska nějaké težké. Opasek použitý od 50kg. Poslední serii jsem nechal stejnou jako tu předchozí. (sice máme jednoručky do 60kg) I tohle je přihoz, když vemete jednu serii dole (42,5) a dáte jinaou nahoře (52,5) Dal jsem se v treningu pokoušel zboural nohy. (dát jim co proto i za včerejšek) Musím říct že třeba výpony v sedě v superserii se zkracovačkama se mě dneska povedli. Takže když jsem odcházel s fitka trochu jsem měl problém se schodama.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2013 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty ses ale fakt škaredej, to už já jsem hezčí...
flew

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2013 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Takže když jsem odcházel s fitka trochu jsem měl problém se schodama.

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypada to, ze ses zase obul do anglicaku, takze mam pro tebe vyzvu:
Moje mala dcera (9let) te vyzyva na souboj v poctu anglicaku za minutu, beres?
buvolii

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Vypada to, ze ses zase obul do anglicaku, takze mam pro tebe vyzvu:
Moje mala dcera (9let) te vyzyva na souboj v poctu anglicaku za minutu, beres?

No jasně At lidi vidí že jsem jen čajíček.
buvolii

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.10.2013

D 2x20x75kg
Biceps shyby 5x3
Kliky 5x14
Push press (1x10 1x8 3x6 3x5 x 37,5kg = 51opakování)
Předpažování 3x12x9kg
Tlaky v sedě 2x10x12,5kg 1x10x15kg (jednoručky)
Břicho: uklony do stran3x6x20kg a 2x12zkracovačky
Celkový čas 80min

Trening po 12hodinové noční smeně , vubec se mi tam nechtělo. (boleli mě kolena, v zádech jsem byl snad přelomený na dva kusy.) Po klasické rozcvičce ( 3x6burpess ...atd) Jsem přešel na dřepy, mělo tam být správně 2x50x40kg ale do toho se mi fakt nechtělo, takže jsem si vybral chybějící dřepy ze dne 5.10. Vubec se nehodlám tajit, že jsem to odjel celé v opasku a měl jsem veliké problémy to vubec dát. Ani nevím zda to byl dneska více cvik na nohy, nebo na záda, trpěl jsem všude. Po uspešném zvládnutí jsem sjel v superserii biceps shyb +kliky. (to bylo moc pěkné) Pak přišlo push press , samozřejmě opasek byla jistota. Po první uspešné serii s 10opakování jsem v druhé udělal už pouze 8opakování. To mě hodně rozlítilo , bylo jasné že je to nad moje síly a to bych se nechtěl vymlouvat na noční směnu. (už minule jsem 5x10x35kg odjel nadoraz) Rozhodl jsem se proto místo 5x10x37,5kg udělat 50opakování s touhle vahou, ikdybych je měl dělat po dvou. ( Přesto že jsem nesplnil 5x10 jsem byl s tímhle cvikem spokojený , dal mi zabrat) Pak zbytek cviku na ramena , na závěr v superserii uklony a zkracovačky a měl jsem to za sebou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: