Tezko rict, otacel sem pneu ktery byly velky tak 1,3 metru a otacel sem je jednou rukou, takze imho podle obrazku vaha urcit nejde...
to je jasny, ze mi to presne nikdo nerekne, ja myslel jen takovej odhad ze zkusenosti.
tahle ma tak 150-160cm v prumeru a 50-55 na vysku...
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
a švacnem si to aj sem: konečne mŕtvy ťah 220kg (bw 84+/-)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Konečně jsem překonal stagnaci po zařazení tréninku na sílu od cizopasníka, kterej mi teda vyyhovuje mnohem víc než všeobecně znamy silovy rutiny.
Pushpress: 2x107,5kg
Váha: 98kg
Výška: 193cm
_________________ To seš ty petera??? Neee to nejsem já...
pěknej kus práce, docela dlouhej boj si měl, ale činka prohrála gratulace ! též je to jeden z mejch cílů - vytlačit sám sebe nad hlavu...motivačka výborná
Tak se pochlubím i sem, mám velkou radost, dnes PR na přední dřep 1x130kg, doufám, že to ještě půjde nahoru.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Je ti jasné, že to bude tým Ronnie tričkom? Inak paráda, sledujem log a neskutočne dobre ti to ide, ono vidieť, aké to je, trénovať pod niekym na úrovni.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru