Zdarec, po delší odmlce se hlásím, začnu zase něco zapisovat :)
Situace je taková, že sem byl cca týden nachlazený, pak sem týden cvičil, ale k mé smůle sem to asi podcenil a vrátilo se mi to se vší parádou :) Takže poslední tři týdny jsem dá se říct off :- (
Dneska první trénink po nemoci, síla nebyla ale vůbec žádná, tak sem zvědav jak rychle se do toho zase dostanu :)
Dnešní výkony jsou takové:
Shyby nadhmat 10x
Kliky ve stojce 4x
Pistole pravá 4x, levá 5x
Kliky diamanty 19x
Zvedání kolen ve visu až k hlavě 10x
Obrácené zvedání nohou ve stojce 4x
Je to velká tragédie 10 shybů je fakt žalostně málo, ale na moji chabou obranu byly to všechno opakování s úplným vyvěšením a hrazda až na hrudníku v horní pozici :)
Cca za měsíc to vyzkouším znovu a uvidíme jak se posunu, něco bude svalová paměť, a něco doufám zase silový posun :)
Jaký máte názor na cvičení s rýmou? Před cca třemi týdny jsem kompletně promokl v práci a následovalo nachlazení, po cca týdnu jsem se zase pustil do tréninku, to mi vydrželo týden a zase se mi to vrátilo teď už jsem bez bolesti v krku, hlavy, únavy, prostě se cítím skvěle, jen mám teda ještě pořád rýmu a pořád smrkám...myslíte že je rozumné jít zase cvičit nebo to radši ještě vydržet dokud uplně nezmizí i ta rýma?
nekde sem cetl, ze pokud si nachlazený od krku nahoru, tak to muzes zkusit a uvidis jak telo zareaguje. Kdyz je to od krku dolu, tak by si to nemel ani zkouset. Ale rikam, jen interpretuju, to co sem nekde cetl a uz ani nevim kde.
zkus klidne i vic, proste dokud se neposeres ale priznam se, ze sem se taky vzdycky pohyboval kolem tech 10g max.. kazdopadne ted mam doma pul kila, tak bych mohl zkusit nejakej experikrement
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Klidně cvič dál,jen trénuj max. do 1 hoďky a až budeš cítit ,že tělo je vyčerpané tak přestaň.Já jsem vždycky už s rýmou šel cvičit,pokud jsem se cítil už jinak dobře.První 2-3 tréninky jsou takové nic moc,ale pak už to jde a jsi ready na větší zatížení.Tak hodně štěstí.
Dneska trénink s kamarádem, který teď rýsuje a chtěl poradit nějakou alternativu ke stereotypnímu kardiu, tak sem nám vymyslel takový malý kruháček :)
Okruh:
Shyby max xBW
Tlaky na rovné lavici JČ, vždy jen jednou rukou max x22kg JČ
Přemístění od kolen + push press max x40kg
Kliky na bradlech explozivní max xBW
Farmářská chůze cca 20m 24+24kg JČ
Břicho, rotace s kotoučem max x5kg kotouč
Pauzy mezi cvikama relativní nula, pauzy mezi okruhama do 60 sekund, celkem 5 kol.
Perfektní série videí o tréninku s vlastní vahou, doporučuju všem zkouknout, parádně se na to dívá, borci fakt dřou jak koně a jde to vidět ten progress
Zkoušel jsem bez podpory, a dal sem jeden, ale hnusnou technikou a celý pokřivený, fuj :) Tak až dám třeba 15x těch se supportem, tak vyzkouším zase full
Okruh:
Bicepsový zdvih + tlak 5x25kg
Přemístění + výraz s JČ 5x14kg JČ
Dynamické kliky mezi kotoučema 5x4 kotouče na sobě
Farmer's walk, JČ držená v natažené ruce nad hlavou 18kg JČ, od baru ke dvěřím
Twist s VČ 10x5kg
Spodní kladka veslo, držení v kontrakci max x85kg
5 kol, 6. kolo s redukovanou vahou a na 10reps všechno
Pauzy mezi cvikama nula, mezi kolama max 60 sekund.
Pak ještě nějaké kardio 35 minut na rotopedu jen tak na vydýchání :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru