AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Davesix napsal:
Já ty Amino1 jednou taky měl a musím říct, že je to opravdu během tréninku poznat, ale později, když jsem přešel do diety a potřeboval jsem opravdu BCAA a ne nějaké BCAA s něčím, jsem přešel na instanty od Extrifitu, s kterýma jsem neskutečně spokojenej. Jestli teď do objemu budu mít peníze navíc, tak si ty Amino1 zase koupím, je to fajn. Ještě ty BCAA od Cellucoru jsou taky supr

Já ani nikomu neříkám aby si cokoli nekoupil.Jen to je můj názor z praxe a testů+nějaké info.Extrifit je super,ale někdo mu vyčítá cukr...Nutrend pecka,ale zase chuť byly sražena sebráním cukru+glutamin...atd.Já míchá Extrifit a Nutrend Compress 1:1 a spokojenost.Až budu chtít arginin,taurin atd..tak ho dodám separé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spam

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amino 1 - MusclePharm

Dneska poprvé vyzkoušeno a musím říct že super. Nečekal jsem že je nějak pocítím. Pil jsem je během tréninku a opravdu to bylo znát. (Muay Thai)
Nikdy mě žádná amina nešlapala takhle dobře.

Chuťově jsou hodně dobré - Dával jsem jednu dávku do 0,7l vody a na pití během tréninku akorát. Kdybych je dal do 0,3l, tak je to jak džus.
Pro boj. sporty atd. můžu jen doporučit.

Naposledy upravil Spam dne st září 25, 2013 7:55 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem si dnes dal Amino 1 do vody, kterou jsem pil během florbalu a prostě tady nejde nic vyčíst... Chuť skvělá, zase to zařadím i k tréninku, protože to opravdu znát je.
darKane

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pridavam se s dobrou zkusenosti s Amino 1 :) Pomohlo jak v diete tak i ted kdy jen dobiram krabicku :) chut vyborna, pri treninku lepsi pocit :) jen mi po nem zustava trochu pachut v puse
vejdy

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz na zkušenější,které bcaa instant doporučujete ty od Extrifitu nebo ty od Compress BCAA Instant Drink?díky
Spam

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:
Mám dotaz na zkušenější,které bcaa instant doporučujete ty od Extrifitu nebo ty od Compress BCAA Instant Drink?díky

Je to úplně jedno, hlavní je zvolit správné množství.
Bara

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vejdy napsal:

Cenově vyjdou trochu líp nutrendy a mají navíc glutamin.Já si je míchám 1:1
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
TheCory

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 8:32 am    Předmět: Instantní amina, BCAA Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,

Instantní amina jsem si koupil jen pro lepší regeneraci a jelikož mě finančně vyjde levněji dělat si do posilovny instantní nápoj, než si pokaždé kupovat pití (moje lenost)...

MP amino 1 (příchuť cherry) - moc mne nenadchly, chuť až moc sladká, moc nerozpoznám rozdíl, když si místo nich vezmu na pití cokoliv jiného.

MEX BCAA 20k (příchuť meloun) - značka mi vůbec nic neříkala, jsou asi nejlevnější z těch, co jsem kdy měl, meloun mi chutná a působí na mne nejvíce, i při těžkém tréninku se druhý den cítím úplně svěží.

Cellucor Beta-BCAA (příchutě meloun a limetka) - takový střed, chuťově dobré, trochu nabudí do cvičení, jsem spokojen.

Celkově se mi s těmi BCAA cvičí lépe, aspoň při cvičení piju i to, co bych měl :-)
Spashett

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar lidi, mam dotaz ohledne davkovani. Vsichni tu vychvaluji MP Amino1, tak jsem se schvalne podival na ronnie shop na slozeni. Myslite, ze duvodem proc ty Amino1 slapou tak dobre je diky te jejich slozce?
Cellular Energy & ATP Fueler 4775 mg
L-glycin, L-alanin, citrulin malát, L-karnitin tartrát, koenzym Q10

Chtel jsem to porovnat se svymi BCAA, kde je davka 13.7g, ale co se tyce BCAA jako takovych, tak jsem s hodnotami nekde UPLNE jinde.

Diky za nazory
Spam

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Spam napsal:
Čau, hele může mě někdo říct co je na Amino 1 tak vyjímečného že jsou tak populární?

sou popularni, protoze fungujou a k tomu navic skvele chutnaj, jednoduchy

Spam napsal:

Hodně lidí je propaguje, jak jsou skvělé atd... nevím no, nejsou lepší samostatné BCAA?

jak uz sem tady kdysi psal, neni mozny je srovnavat s ciste BCAA produktem, protoze sou cileny zase trochu jinam, je to kombinace aminokyselin, slozek pro hydrataci organismu a doplneni vit.+min., podle me nejlepsi vyuziti najdou spis u intenzivnejsich vykonu, typu CF, boj. sporty, sprinty, intervaly apod. - ja je treba prvne zkousel na sprintech a rozdil byl opravdu znatelnej.. ale samozrejme i pro bezny cviceni se hodej a pocejtis vetsi energii, prokrvenost svalu a lepsi regeneraci

Tady máš o nich něco napsáno Spashett...
Spashett

PříspěvekZaslal: pá listopad 08, 2013 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, to jsem prehlednul..
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so listopad 09, 2013 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
Zdar lidi, mam dotaz ohledne davkovani. Vsichni tu vychvaluji MP Amino1, tak jsem se schvalne podival na ronnie shop na slozeni. Myslite, ze duvodem proc ty Amino1 slapou tak dobre je diky te jejich slozce?

Chtel jsem to porovnat se svymi BCAA, kde je davka 13.7g, ale co se tyce BCAA jako takovych, tak jsem s hodnotami nekde UPLNE jinde.

Diky za nazory

Tohle mě na US produkech opravdu vždycky zlobí, že nejsou schopni uvést, kolik které složky je tam zastoupeno přesně. Pak jen těžko můžeš reálně porovnávat složení s ostatními. Osobně bych dal přednost produktu, kde víš, kolik čeho v tom skutečně je.
mirus

PříspěvekZaslal: so listopad 09, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Spashett napsal:

Diky za nazory

Tohle mě na US produkech opravdu vždycky zlobí, že nejsou schopni uvést, kolik které složky je tam zastoupeno přesně. Pak jen těžko můžeš reálně porovnávat složení s ostatními. Osobně bych dal přednost produktu, kde víš, kolik čeho v tom skutečně je.

Žádný US produkty, já si objednal bcaa extrifit a Nutrend Compres do zásopby a budu pít po celej den ve velkým a to potom bude
Bara

PříspěvekZaslal: so listopad 09, 2013 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Ronnie napsal:
Spashett napsal:

Diky za nazory

Žádný US produkty, já si objednal bcaa extrifit a Nutrend Compres do zásopby a budu pít po celej den ve velkým a to potom bude

Přesně tak Taky jsi jich u mě vylil pár kalíšků do hrdla
Spashett

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je fakt.. u me ma jedna zakladni davka 13.7g ve slozeni
L-leucin 5000 mg
L-isoleucin 2500 mg
L-valin 2500 mg
takze se budu drzet techle cisel a vim na cem jsem :)
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: