|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
Však jsi po nemoci. Za chvilku se všechny systémy nastartují a budeš MUovat o sto šest. Jestli zvládneš jeden ze země, tak už je cesta k cíli velmi krátká
Pro mě byl další krok se spustit do dolní pozice L-pullupu a z toho dát MU. Hlavní je zachovat alespoň lehký false grip.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
Petře, MU na kruzích je silově o třídu lehčí. Jde jen o techniku - falešný úchop a tahat všechno u těla. Kdyžtak se mrkni na odkazy co jsem poslal Oddovi.
A já třeba férový MU na hrazdě nedám, jenom ty moje poztížené z Lka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
dokud se nedostanu ke kruhum, tak to nezjistim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st říjen 16, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si udělal takový speciální trénink. S kamarádem jsme obsadili školní tělocvičnu, vytáhli hrazdu, švédskou bednu, kruhy, kozy, prostě všechno možné a postavili opičí dráhu. Pro mě to byl veliký nezvyk, protože jsem ten trénink neskládal sám a tak jsem si do něj nemohl naskládat věci, co mi jdou, jak to obvykle dělám (a je to samozřejmě špatně). No zničený jsem parádně a pozítří mířím zase na činky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
CORE + hamy
Full snatch
3/ 40kg, 50kg
1/ 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg
starty každou minutu
Benchpress
5/ 50kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg
Biceps
Dřepy
--
nejšpatnější ze špatných tréninků, žádná síla, samé trápení
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Dneska jsem si udělal takový speciální trénink. S kamarádem jsme obsadili školní tělocvičnu, vytáhli hrazdu, švédskou bednu, kruhy, kozy, prostě všechno možné a postavili opičí dráhu. Pro mě to byl veliký nezvyk, protože jsem ten trénink neskládal sám a tak jsem si do něj nemohl naskládat věci, co mi jdou, jak to obvykle dělám (a je to samozřejmě špatně). No zničený jsem parádně a pozítří mířím zase na činky. |
twe z techhle veci jsem se budil hruzou v noci, telocvik jsem nesnasel a mel z nej trojku ! _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 19, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
Táák a novinky ze života.
Deprese z formy a výkonů jsou na denním pořádku.
Ranní váha 77kg, takže jde zatím nabírání podle představ. Jídelák
4L vejce
125g müsli
200g kuře, 150g rýže, 250g zeleniny, oliváč
200g kuře, 150g rýže, 250g zeleniny, oliváč
250g tučný tvaroh, 60ml lněný olej
A v tréninkový den 100g PTN před večeří.
No a příštím týdnem počínaje budu z Varů dojíždět do Prahy do Ronnieho trenérské školy. V Praze znám akorát Florenc, Václavák a McDonald, takže se s největší pravděpodobností někde ztratím a přijdu o orgány  no jsem na to zvědavý. Snad mi to nepřekazí tréninkové plány.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne říjen 20, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
CORE + hamy
Clean & Jerk
3/ 50kg
1/ 60kg, 70kg, 80kg
starty každou minutu
1/ 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg
Tlaky s JC ve stoje
5s
Francouze v leže
5s do 35kg
Back squat (atg, do 90kg stopky, od 100kg pásek)
3/ 50kg, 70kg, 80kg, 90kg, 100kg, 110kgPR!
---
No budu muset víc nadhozovat. Bída bídoucí. Ale ono to půjde. A dřepy mi udělaly radost. Konečně jsem na zadních dřepech o něco lepší než na předních
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 8:24 am Předmět: |
|
|
Včera jsem chytl střevní chřipku a vysral jsem se z podoby. Cítím set ak prázdný  Takže dneska trénink určo ne.e a v pátek už snad budu ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po říjen 28, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
CORE + hamy
Clean&Jerk (starty kažou minutu)
2/ 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg
Shoulder press (pomalá negativní fáze, stopka, výbušná excentrická fáze)
3/ 30kg, 35kg, 35kg, 35kg
Zadní delty (podržené)
5x8
Kliky na kruzích (výbušně)
5x5
Franc. tlaky (co nejpomaleji)
3s
----
První trénink po nemoci. Budu měnit tréninkový plán a dneska jsem jen něco zkoušel, příštích pár trenálů bude podobných.
Jo a za nemoc jsem shodil 2kg, takže zase mám zase 75kg. Ten můj objem stále nabírá na tragičnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
30 minut kardio na odplavení metabolitů, zítra další trénink, tak snad budu ready
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
Tak protože s tím sraním odejde i voda víš  v tom nic jiného nebude..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|