Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek?
Ano
67%
[ 398 ]
Ano
4%
[ 26 ]
Ano
5%
[ 35 ]
Ano
6%
[ 40 ]
Mozna
3%
[ 23 ]
Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot)
11%
[ 66 ]
Celkem hlasů : 588
Autor
Zpráva
Turakam
Zaslal: po říjen 21, 2013 9:07 pm Předmět:
to odkaz fakt nefunguje,? wow
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jednak tenhle odkaz nefunguje a jednak je to stále jedna a ta samá modelka Denise Bidot a jednak se tohle vlákno jmenuje "pro potěšení nejen oka" a ona moje (a myslím,že nejen moje) oko rozhodně potěší víc, než nějaká vyzáblina
Ztrácíš čas, Famousi. Nikdo tvůj vkus nesoudí, jen tu ale nemůžeš čekat, že ti někdo na fóru o posilování přikývne na to, že není tlustá... Jasný, krása je v očích pozorovatele, ale dle jistých měřítek je dotyčná už od pohledu v prvním stádiu obezity (ty tvary ji asi svaly nedělají). Jestli chceš slyšet souhlasné komentáře, tak ji dej na jiné diskuzní fórum, tady nepochodíš, už to pochop.
Ztrácíš čas, Famousi. Nikdo tvůj vkus nesoudí, jen tu ale nemůžeš čekat, že ti někdo na fóru o posilování přikývne na to, že není tlustá... Jasný, krása je v očích pozorovatele, ale dle jistých měřítek je dotyčná už od pohledu v prvním stádiu obezity (ty tvary ji asi svaly nedělají). Jestli chceš slyšet souhlasné komentáře, tak ji dej na jiné diskuzní fórum, tady nepochodíš, už to pochop.
No já posiluju celkem pravidelně a dlouho a myslím, že je to na mě trochu vidět, ale mě se prostě tahle holka hrozně líbí a moje oko potěší. Nechci aby mi někdo kýval, že není silná, ale hezká může být i oplácaná holka
No já posiluju celkem pravidelně a dlouho a myslím, že je to na mě trochu vidět , ale mě se prostě tahle holka hrozně líbí a moje oko potěší. Nechci aby mi někdo kýval, že není silná, ale hezká může být i oplácaná holka
Doprčic jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal?
....
Pánové, asi jsme tu narazili na trolla, takže přeji hezký zbytek večera.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
No já posiluju celkem pravidelně a dlouho a myslím, že je to na mě trochu vidět , ale mě se prostě tahle holka hrozně líbí a moje oko potěší. Nechci aby mi někdo kýval, že není silná, ale hezká může být i oplácaná holka
Doprčic jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal?
....
Pánové, asi jsme tu narazili na trolla, takže přeji hezký zbytek večera.
Sovislost to má takovou,že se takováhle holka nemusí líbit je vyplešlýmu strejdovi s bříškem
Dobře, už jsem tu souvislost našel, takže se omlouvám, nicméně můj poslední příspěvěk:
1) Celulitida tam je, jestli ji nevidíš, tak je chyba někde v mezičlánku pomyslné spojnice mozek - monitor.
2) Jestli nevidíš ty průhledné silonky, které dokážou zamaskovat dost věcí, tak se vracíme ke koncové části bodu č. 1. :))
Není třeba nadále obhajovat tuhle "větší" paní, my jsme tě pochopili, máš rád oplácanější. Neřeš, nepřepínej.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Dobře, už jsem tu souvislost našel, takže se omlouvám, nicméně můj poslední příspěvěk:
1) Celulitida tam je, jestli ji nevidíš, tak je chyba někde v mezičlánku pomyslné spojnice mozek - monitor.
2) Jestli nevidíš ty průhledné silonky, které dokážou zamaskovat dost věcí, tak se vracíme ke koncové části bodu č. 1. :))
Není třeba nadále obhajovat tuhle "větší" paní, my jsme tě pochopili, máš rád oplácanější. Neřeš, nepřepínej.
Dík za pochopení ... mimochodem proč nejdou vkládat videa??
Na začátku kariery by se mi do vkusu taky bez problému vlezla, no problém, na tuhle mařku bych klidně vlezl i střízlivý
Nicméně už opravdu obrať list.
Klidně si tu oplácaný holky házej, každýmu se líbí něco jiného. Maximálně ti to admin smaže, nebo dostaneš ban. Holt se ale smiř, že tady budou víc frčet vysportovanější postavy.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru