PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 231, 232, 233  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek?
Ano
67%
 67%  [ 398 ]
Ano
4%
 4%  [ 26 ]
Ano
5%
 5%  [ 35 ]
Ano
6%
 6%  [ 40 ]
Mozna
3%
 3%  [ 23 ]
Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot)
11%
 11%  [ 66 ]
Celkem hlasů : 588

Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to odkaz fakt nefunguje,? wow
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FAMOUS napsal:
Turakam napsal:
fuj, ty si sa sem regol, abys mohol postovať fotky obtlstých "modeliek", si si pomýlil fórum, nie? Odporúčam skôr www.radajemasomspokojnasosvojimtelomcmuk.com

Jednak tenhle odkaz nefunguje a jednak je to stále jedna a ta samá modelka Denise Bidot a jednak se tohle vlákno jmenuje "pro potěšení nejen oka" a ona moje (a myslím,že nejen moje) oko rozhodně potěší víc, než nějaká vyzáblina

Já myslím, že seš zatím jedinej, koho to potěší
jari

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ztrácíš čas, Famousi. Nikdo tvůj vkus nesoudí, jen tu ale nemůžeš čekat, že ti někdo na fóru o posilování přikývne na to, že není tlustá... Jasný, krása je v očích pozorovatele, ale dle jistých měřítek je dotyčná už od pohledu v prvním stádiu obezity (ty tvary ji asi svaly nedělají). Jestli chceš slyšet souhlasné komentáře, tak ji dej na jiné diskuzní fórum, tady nepochodíš, už to pochop.

tak tečka
FAMOUS

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ztrácíš čas, Famousi. Nikdo tvůj vkus nesoudí, jen tu ale nemůžeš čekat, že ti někdo na fóru o posilování přikývne na to, že není tlustá... Jasný, krása je v očích pozorovatele, ale dle jistých měřítek je dotyčná už od pohledu v prvním stádiu obezity (ty tvary ji asi svaly nedělají). Jestli chceš slyšet souhlasné komentáře, tak ji dej na jiné diskuzní fórum, tady nepochodíš, už to pochop.

No já posiluju celkem pravidelně a dlouho a myslím, že je to na mě trochu vidět, ale mě se prostě tahle holka hrozně líbí a moje oko potěší. Nechci aby mi někdo kýval, že není silná, ale hezká může být i oplácaná holka
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FAMOUS napsal:
eSko napsal:

No já posiluju celkem pravidelně a dlouho a myslím, že je to na mě trochu vidět , ale mě se prostě tahle holka hrozně líbí a moje oko potěší. Nechci aby mi někdo kýval, že není silná, ale hezká může být i oplácaná holka

Doprčic jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal?
....

Pánové, asi jsme tu narazili na trolla, takže přeji hezký zbytek večera.
FAMOUS

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
FAMOUS napsal:
eSko napsal:

No já posiluju celkem pravidelně a dlouho a myslím, že je to na mě trochu vidět , ale mě se prostě tahle holka hrozně líbí a moje oko potěší. Nechci aby mi někdo kýval, že není silná, ale hezká může být i oplácaná holka

Doprčic jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal?
....

Pánové, asi jsme tu narazili na trolla, takže přeji hezký zbytek večera.

Sovislost to má takovou,že se takováhle holka nemusí líbit je vyplešlýmu strejdovi s bříškem
FAMOUS

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
raw napsal:
Bara napsal:
Ale je to hezká holka

no je, ale nesmis se podivat niz jak pod krk, jinak te strepne stoleta zima

Vše má něco do sebe a hodně chlapům se tohle líbí.Na mě už to je moc macík,ale pěkná je.

nejsem sám ...
FAMOUS

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

darKane napsal:
Uznavam, ale pointa je furt stejna: neverim ze v realu vypada ZDALEKA takto

Mrkni na 1:08 a 1:15 ... vidíš nějakou celululitidu?

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, už jsem tu souvislost našel, takže se omlouvám, nicméně můj poslední příspěvěk:
1) Celulitida tam je, jestli ji nevidíš, tak je chyba někde v mezičlánku pomyslné spojnice mozek - monitor.
2) Jestli nevidíš ty průhledné silonky, které dokážou zamaskovat dost věcí, tak se vracíme ke koncové části bodu č. 1. :))

Není třeba nadále obhajovat tuhle "větší" paní, my jsme tě pochopili, máš rád oplácanější. Neřeš, nepřepínej.
FAMOUS

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Dobře, už jsem tu souvislost našel, takže se omlouvám, nicméně můj poslední příspěvěk:
1) Celulitida tam je, jestli ji nevidíš, tak je chyba někde v mezičlánku pomyslné spojnice mozek - monitor.
2) Jestli nevidíš ty průhledné silonky, které dokážou zamaskovat dost věcí, tak se vracíme ke koncové části bodu č. 1. :))

Není třeba nadále obhajovat tuhle "větší" paní, my jsme tě pochopili, máš rád oplácanější. Neřeš, nepřepínej.

Dík za pochopení ... mimochodem proč nejdou vkládat videa??
Kadd

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano máš perfektní praktický vkus. V zimě tě zahřeje, v létě je od ní dobrej stín a těhotenství na ní ani nepoznáš.

Ale 3 strany tu obhajovat obezní holku to se musíš hodně nudit co?

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
FAMOUS

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
ano máš perfektní praktický vkus. V zimě tě zahřeje, v létě je od ní dobrej stín a těhotenství na ní ani nepoznáš.

Ale 3 strany tu obhajovat obezní holku to se musíš hodně nudit co?

já ji "neobhajuju" jen sem dávám fotky co potěší moje oko

Je pravda, že začátku kariéry byla trošku hubenější

darKane

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 5:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pekny, ted upaluj sirit svoji viru na jina fora :)
Grimley

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel jen tvoje :/ šlus...víc týhle ženský už netřeba ;)
Bombay

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na začátku kariery by se mi do vkusu taky bez problému vlezla, no problém, na tuhle mařku bych klidně vlezl i střízlivý

Nicméně už opravdu obrať list.
Klidně si tu oplácaný holky házej, každýmu se líbí něco jiného. Maximálně ti to admin smaže, nebo dostaneš ban. Holt se ale smiř, že tady budou víc frčet vysportovanější postavy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 231, 232, 233  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: