Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se ten film líbil, užil jsem si to. Ale jak už je u zombie-filmů zvykem, postavy jsou prostě častokrát opravdu dementní .
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Jestli je pro někoho spoilem to, že napíšu, že děj je dementní, tak sorry. Řekl bych, že Mablung prozradil víc, ale ono je to u tohohle filmu nakonec docela jedno, není to žádný mysteriózní thriller.

přečti si to ještě jednou, třeba ti to docvakne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Foresten

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo videl WWZ, tak se kouknete na South Park - World war Zimmermann
Bombay

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem jsem zvědavý na http://www.csfd.cz/film/307856-kapitan-phillips/videa/
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WWZ mal skvelu ideu.. zatiatok fajn ale potom to zacinalo byt dementnejsie a dementnejsie, ze som to preklikal aby som klikol na koniec co skonci uplne nemozne.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
WWZ mal skvelu ideu.. zatiatok fajn ale potom to zacinalo byt dementnejsie a dementnejsie, ze som to preklikal aby som klikol na koniec co skonci uplne nemozne.

skvělou a zcela neotřelou ideu. naprosto průlomovou
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chces povedat ze veci typu I'm Legend sa ti nepacia? Survival filmy, pribehy? Toto ma akurat fajn zaciatok zvysok stoji za...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út říjen 15, 2013 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Chces povedat ze veci typu I'm Legend sa ti nepacia? Survival filmy, pribehy? Toto ma akurat fajn zaciatok zvysok stoji za...

No právě, žeuž to bylo třeba v té legendě, která je imho o třídu lepší. Takže nevím, co si ve WWZ viděl průlomového?
Malphite

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad dotaz, je to všechno (a mnohem víc) na Dinoshare

BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.csfd.cz/film/275420-gravitace/

Tak som si spravil vecer s priatelkou a sli kuknut 3D. Tak celkom nas to oboch prekvapilo ake je to celkom fajn. Moje v podstate prve 3D, okrem toho co som bol v Parizi v tej velkej guli co malo evokovat 3D pohlad, malo. Sice nejake rozmazane veci sa mi az tak nepacili ale zazitok bol (Gravitacia). No ak by som to videl 2D a nekukal sa po tom ako spracovali 3D (cast ked sedia vedla seba pozeraju sa na seba a rozpravaju ale pritom pozeraju obaja mimo seba.. ), tak neviem neviem ci by som tomu dal take vysoke hodnotenie ake to malo a ma na csfd. Zaciatok je dejovo fajn, az kym sa to nezacne menit na Titanic vo vesmire (cize dost skoro). Komentare to celkom dobre vistihli a nemusim pisat ja ako pozeram :

movie napsal:
Podbízivý scénář, který se ale po prvních 40 minutách změní na Titanic ve vesmíru je fakt nepříjemná facka. Ještě v momentě, kdy Sandra Bullock prolítá atmosférou jsem uvažoval o 4*, ale to bylo proto, že sem tajně doufal, že ten modul nakonec shoří i s ní. A dojmout se u tohohle může tak maximálně stará senilní kobliha, co nikdy neviděla hollywoodský film.

Marius napsal:
Ako vesmírny survival thriller to funguje dovtedy kým si uvedomíte, že tá postava je tak hlúpa, že si vlastne zaslúži umrieť tucetkrát...

Rogue napsal:
Sandra Bullock štěká ve vesmíru...trapné a promainstreamové hned v několika úrovních..

Filmari ucinili prevratny objav s tym, ze vo vesmire sa zvuk siri podobne ako vo vode pripadne v hrubom obale.

Add to vysie: Neni zombie ako zombie. Vzdy sa da prist na nieco ine. Vysvetlim to takto: Zoberem zombie z Resident evil a "zombie" z I'm Legend a mam nieco uplne rozdielne. Pricom z I'm legend ma vyslovene zaujme a z Res. Evil ma zaujme mozno na 0.1 msec kedy stihnem rozoznat ze aha zombie.. Tym som chcel povedat ze zaciatok to ma fajn, potom sa to presunie do tej otrepanej hovadiny a este sa to zazdi neskutocnym koncom co ma evokovat zrejme take pocity ako po pozreti napr Shutter Island, Inception... aspon podla nich.
Mablung

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
http://www.csfd.cz/film/275420-gravitace/

Tak som si spravil vecer s priatelkou a sli kuknut 3D. Tak celkom nas to oboch prekvapilo ake je to celkom fajn. Moje v podstate prve 3D, okrem toho co som bol v Parizi v tej velkej guli co malo evokovat 3D pohlad, malo. Sice nejake rozmazane veci sa mi az tak nepacili ale zazitok bol (Gravitacia). No ak by som to videl 2D a nekukal sa po tom ako spracovali 3D (cast ked sedia vedla seba pozeraju sa na seba a rozpravaju ale pritom pozeraju obaja mimo seba.. ), tak neviem neviem ci by som tomu dal take vysoke hodnotenie ake to malo a ma na csfd. Zaciatok je dejovo fajn, az kym sa to nezacne menit na Titanic vo vesmire (cize dost skoro). Komentare to celkom dobre vistihli a nemusim pisat ja ako pozeram :

movie napsal:
Podbízivý scénář, který se ale po prvních 40 minutách změní na Titanic ve vesmíru je fakt nepříjemná facka. Ještě v momentě, kdy Sandra Bullock prolítá atmosférou jsem uvažoval o 4*, ale to bylo proto, že sem tajně doufal, že ten modul nakonec shoří i s ní. A dojmout se u tohohle může tak maximálně stará senilní kobliha, co nikdy neviděla hollywoodský film.

Marius napsal:
Ako vesmírny survival thriller to funguje dovtedy kým si uvedomíte, že tá postava je tak hlúpa, že si vlastne zaslúži umrieť tucetkrát...

Rogue napsal:
Sandra Bullock štěká ve vesmíru...trapné a promainstreamové hned v několika úrovních..

Filmari ucinili prevratny objav s tym, ze vo vesmire sa zvuk siri podobne ako vo vode pripadne v hrubom obale.

Add to vysie: Neni zombie ako zombie. Vzdy sa da prist na nieco ine. Vysvetlim to takto: Zoberem zombie z Resident evil a "zombie" z I'm Legend a mam nieco uplne rozdielne. Pricom z I'm legend ma vyslovene zaujme a z Res. Evil ma zaujme mozno na 0.1 msec kedy stihnem rozoznat ze aha zombie.. Tym som chcel povedat ze zaciatok to ma fajn, potom sa to presunie do tej otrepanej hovadiny a este sa to zazdi neskutocnym koncom co ma evokovat zrejme take pocity ako po pozreti napr Shutter Island, Inception... aspon podla nich.

Jak jsem tak četl, absolutně jiné hodnocení asi bude při sledování v kině a při sledování na počítači. Na počítači, na malé obrazovce, nezaujmou tak efekty a ukáže se jaká je to sračka přběhově. Nicméně, filmy se točí pro kina.
Co se zombií týče, ono je těžké vymyslet něco nového. Lidstvo za tu skoro stovku let moderního filmu už všechny témata ohrálo jak kolovrátek. Občas se přihodí něco nového, jako třeba v 28 týdnech poté, kdy zombie prostě umřou hlady, ale jinak, co vymýšlet?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Now You See Me - 9/10 - co dodat - skvělej film a vůbec jsem se nenudil!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2013 3:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď ti doporučuju Inside man . Trochu podobné, hodně jiné. Ale bude se ti líbit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 3:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera Misery , podle Stephena Kinga, hodně brutal film o spisovateli a jeho fanatické fanynce. Rok výroby asi 1990.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Spam

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 4:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a já dnes viděl Nevědomí , teda vlastně neviděl, protože asi v 2/3 filmu jsem to musel vypnout, protože takovou p***** jsem dlouho neviděl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: