Dneska sem si udělal radost, dal sem si velký sendvič v SUBWAY, bagetka s oreganem, do toho plátky roastbeefu, nastrouhaný parmezán, zapéct, ledový salát, rajče, barbecue omáčku a sežrat!
Okruh:
Výdrž v kontrakci u shybu 10-15sec
Supermany výdrž 10-15sec
Obrácené přítahy v MP 5-10x, různé úchopy
Silové přemístění ze země 40,60,50,50,50kg
Rolování s VČ (kolečko) 3-5x
Dynamické kliky mezi kotoučema 3,3,3,5,5 kotoučů, 5-10x
Farmer's walk 38+38kg JČ
Přemístění ze země nad hlavu, jakkoliv
35kg, 57 opakování / 10 minut
Shyby
64 opakování / 10 minut
MASO
Jeli sme to s kámošema, každý začínal na jednom stanovišti a po 10 minutách sme se vyměnili :) strašné peklo, já jsem to jel v pořadí jak je to napsané a ty shyby nakonec byly za trest :-D ještě po včerejších weighted :) jinak bych si věřil na víc :-P za měsíc to zase zkusíme a budeme trhat rekordy :)
Dnešní večeře aneb, když nevíte co, dejte si všechno :DDD
Zeleninový salát, domácí chleba, zapečené těstoviny se sýrem a šunkou, rýžový nákyp s meruňkama, 1 cookies, 1 kus štrůdlu, 1 kus pudinkové buchty a 400ml kefíru
Po včerejšku víc než slušná svalovka v ramenách, tricepsech, prsách ale latismy a bicepsy prostě nic, by mě zajímalo kolik bych jim musel naložit, aby bolely na druhý den :)
Minulý týden jsem dal mimo trénink cca 70 shybů extra , vždycky když sem měl chvilku čas nebo viděl hezkou větev
Tento týden bych se rád dostal na nějakých 100 extra shybů mimo trénink. jednotku , tak uvidíme :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru