Volby 2014

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Volby 2014  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Volby 2014
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Budete volit v nadcházejícíh volbách
Ano
88%
 88%  [ 61 ]
Ne
11%
 11%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 69

Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Pro ty, kteří by rádi dali hlas hnutí ANO
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/51931/proc-...

Něco málo k (ne)serióznosti Reflexu:
http://www.pooh.cz/pooh/a.asp?a=2018204
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Novic

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:11 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Proč s 9 stranami? Nepracuješ náhodou pro Českou televizi nebo TNS AISA?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:13 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

nejhorší je, co píšeš o ANO, bohužel, také si to začínám myslet a přitom to vypadalo tak slibně...Okamura, ty někteér názory jsou mimo a dříve bych se smál každému, kdo ho volil, ale tuhle jsem ho poslouchal a co názor, s tím jsem souhlasil, pojmenoval hezky současné problémy, romskou otázku, zneužívání podpor apod., ale pro mě je nevolitelný.

Čili přemýšlím v podstatě mezi SSO, možná TOP09, ODS pro mě ztratila kredibilitu, i když to byla u nás doma tradiční strana. Ale škoda toho ANO, před několika měsíci jsem z toho měl radost, ale všechny ty další věci, které si člověk dohledal, už poukazovaly na opravdu něco jiného.
Novic

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych pochopit, proč někdo volí TOPku... Jasně, Karel nebo Kalousek si udělá na šišce číro a mladí se můžou zbláznit... ale ten Drábek či Heger? Máte rozum? Doufám, že je nikdy nepotkám na ulici, asi bych seděl za vraždu... (hyperbola )
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dám svůj hlas KSČM
Freimen

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Chtěl bych pochopit, proč někdo volí TOPku... Jasně, Karel nebo Kalousek si udělá na šišce číro a mladí se můžou zbláznit... ale ten Drábek či Heger? Máte rozum? Doufám, že je nikdy nepotkám na ulici, asi bych seděl za vraždu... (hyperbola )

kvůli Hegerovi? Proč, prosím Tě? Byl to jeden z nejlepších ministrů zdravotnictví v historii.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja chtel volit "delniky"
Oddo

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně osobně hrozně vadí naivita některých lidí. Babiš je milionář, nemá potřebu krást, jde nás spasit...určitě NE!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Novic

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Novic napsal:

kvůli Hegerovi? Proč, prosím Tě? Byl to jeden z nejlepších ministrů zdravotnictví v historii.

Jsem rád, že to vidíš jinak.
Grimley

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOPka pro me neprichazi v uvahu, ty jsou u me uz odvareny.... momentalne se rozhoduju mezi babisem a okamurou :) .... (clanek "zapsklyho odbornika z reflexu" me neovlivni) :))

Edit : delniky jsem volil minule a bylo to k nicemu :))
Oddo

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley ty mě vždycky, co se týče politiky uplně odrovnáš těma názorama poď to prosimtě trošku rozepsat, proč konkrétně Okamura a Babiš :) Mě by fakt zajímalo, co může vést mladého inteligentního kluka k takovému zoufalému kroku
(asi jak ten tvůj Zeman, a co teď předvádí )

Naposledy upravil Oddo dne čt říjen 24, 2013 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Mně osobně hrozně vadí naivita některých lidí. Babiš je milionář, nemá potřebu krást, jde nás spasit...určitě NE!

jasne ze je milionar, kdyzjemu (jeho firmam) jdou 2 Kc z kazdeho natankovaneho litru paliva
Cratach

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

Urcite souhlas, ale rozhodne je takovyho cloveka mnohem tezsi uplatit v porovnani s prumerne majetnym politikem u nas. Druha mince je samozrejme to, ze on si muze dovolit uplacet radove vetsima castkama nez nekteri ostatni.
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volil bych Stranu totální defenestrace, ale žádná taková není, tak se musím spokojit se Svobodnými. Hlavně nechápu, jak někdo může volit odvařený parlamentní strany.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt říjen 24, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
To přeci není pravda - on je miliardář

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Volby 2014 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: