|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Budete volit v nadcházejícíh volbách |
| Ano |
|
88% |
[ 61 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 69 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:11 pm Předmět: Re: . |
|
|
Proč s 9 stranami? Nepracuješ náhodou pro Českou televizi nebo TNS AISA?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:13 pm Předmět: . |
|
|
nejhorší je, co píšeš o ANO, bohužel, také si to začínám myslet a přitom to vypadalo tak slibně...Okamura, ty někteér názory jsou mimo a dříve bych se smál každému, kdo ho volil, ale tuhle jsem ho poslouchal a co názor, s tím jsem souhlasil, pojmenoval hezky současné problémy, romskou otázku, zneužívání podpor apod., ale pro mě je nevolitelný.
Čili přemýšlím v podstatě mezi SSO, možná TOP09, ODS pro mě ztratila kredibilitu, i když to byla u nás doma tradiční strana. Ale škoda toho ANO, před několika měsíci jsem z toho měl radost, ale všechny ty další věci, které si člověk dohledal, už poukazovaly na opravdu něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych pochopit, proč někdo volí TOPku... Jasně, Karel nebo Kalousek si udělá na šišce číro a mladí se můžou zbláznit... ale ten Drábek či Heger? Máte rozum? Doufám, že je nikdy nepotkám na ulici, asi bych seděl za vraždu... (hyperbola  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Chtěl bych pochopit, proč někdo volí TOPku... Jasně, Karel nebo Kalousek si udělá na šišce číro a mladí se můžou zbláznit... ale ten Drábek či Heger? Máte rozum? Doufám, že je nikdy nepotkám na ulici, asi bych seděl za vraždu... (hyperbola ) |
kvůli Hegerovi? Proč, prosím Tě? Byl to jeden z nejlepších ministrů zdravotnictví v historii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
Ja chtel volit "delniky" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
Mně osobně hrozně vadí naivita některých lidí. Babiš je milionář, nemá potřebu krást, jde nás spasit...určitě NE!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Novic napsal: | Chtěl bych pochopit, proč někdo volí TOPku... Jasně, Karel nebo Kalousek si udělá na šišce číro a mladí se můžou zbláznit... ale ten Drábek či Heger? Máte rozum? Doufám, že je nikdy nepotkám na ulici, asi bych seděl za vraždu... (hyperbola ) |
kvůli Hegerovi? Proč, prosím Tě? Byl to jeden z nejlepších ministrů zdravotnictví v historii. |
Jsem rád, že to vidíš jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
TOPka pro me neprichazi v uvahu, ty jsou u me uz odvareny.... momentalne se rozhoduju mezi babisem a okamurou :) .... (clanek "zapsklyho odbornika z reflexu" me neovlivni) :))
Edit : delniky jsem volil minule a bylo to k nicemu :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Grimley ty mě vždycky, co se týče politiky uplně odrovnáš těma názorama  poď to prosimtě trošku rozepsat, proč konkrétně Okamura a Babiš :) Mě by fakt zajímalo, co může vést mladého inteligentního kluka k takovému zoufalému kroku
(asi jak ten tvůj Zeman, a co teď předvádí  )
Naposledy upravil Oddo dne čt říjen 24, 2013 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Mně osobně hrozně vadí naivita některých lidí. Babiš je milionář, nemá potřebu krást, jde nás spasit...určitě NE! |
jasne ze je milionar, kdyzjemu (jeho firmam) jdou 2 Kc z kazdeho natankovaneho litru paliva _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Mně osobně hrozně vadí naivita některých lidí. Babiš je milionář, nemá potřebu krást, jde nás spasit...určitě NE! |
Urcite souhlas, ale rozhodne je takovyho cloveka mnohem tezsi uplatit v porovnani s prumerne majetnym politikem u nas. Druha mince je samozrejme to, ze on si muze dovolit uplacet radove vetsima castkama nez nekteri ostatni. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Volil bych Stranu totální defenestrace, ale žádná taková není, tak se musím spokojit se Svobodnými. Hlavně nechápu, jak někdo může volit odvařený parlamentní strany. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 24, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Mně osobně hrozně vadí naivita některých lidí. Babiš je milionář, nemá potřebu krást, jde nás spasit...určitě NE! | To přeci není pravda - on je miliardář
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|